• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

'Ararsınız ben burada olmam, uğraşırsınız' falan diyor.. Kendi annesinde, abisinde de yok numarası.. Haa internette var, istesem ulaşamaz mıyım, ulaşırım elbet.. Ama üstüne gitmek istemiyorum.. Çok koştum önceleri peşinden.. Şimdi de koşarım gocunmam ama askerde işte.. Kafasını şişirmek istemiyorum..

Pisipisikolog; anlayış gösteririm elbet, gösteriyorum da.. Ama benimle konuşmuyor şu 2.5 haftadır.. (3 kez falan konuştuk 2.5 haftada) Yani belki arasa, konuşsak rahatlayacağız..

Neyse.. Bugünü saymazsam kaldı 49 gün..

Gelsin artık : (

Anladın canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inş.

Evett Allahin izniyle gidip gelsinler ..
Teşekkür ederim canım senağlama

Merhaba Esra,
Öncelikle geçmiş olsun sanırım iki yıl kadar olmuş sevdiğinin askerden gelişi. ben yeni üye oldum erkek arkadaşım acemi birliği oradan usta birliği şırnak beytüşşebap a alay komutanlığına gidecek. malum şuan yazdığım 349. kısa dönem forum başlığında doğu da ve beytüşşebap ta askerlik yapacak olan kimse yok. bende oldukça meraklıyım ve endişeli. beni bu konuda aydınlatırsan şükran borçlu olurum sana. şimdiden çok teşekkür ederimm..

hayırlı teskereler cnm.üzüldügünü belli etme.oraların kosulları zor bide seni kafasına takmasın.ben cok ii biliorum artık.benim erkek arkdsm bana dediki izne geldigimde sence ilk işim ne olcak dedi bende tabi havalara girdim seni görmek fln dicek sandım ama o çikolata yemek olucak ilk işim dedi..cunku orda cogu zaman bisküvi cikolata tlfn kartı olmuo.cok zor grcekten allah yardımcıları olsun..

benımkı teskere almasına 2ay kaldı

erkek arkadaşıma uzun dönem şırnak çıkmıştı. sancılı bir süreç hele ilk aylar nasıl geçmek bilmez çok iyi bilirim. siz siz olun her zaman yanında oldugunuzu hissettirin. moral motivasyon en çok istedikleri şey. dua en güzel şey her zaman için bol bol dua ederek geçirin zamanınızı.

Herkesin şafak metre 100 lerde 200 lerde benim ki daha 400 den düşemedi.Tecrübelerinize dayanarak soruyorum.Çok mu ağır geçiyor zaman şu an benim hissettiğim gibi yoksa zamanla hızlanıyor mu?:43: Özcan Deniz in dediği gibi ""geçmiyor günler yar yar yar""

benim esimde 1hafta oluyor gideli .gecmiyor gunler allahim dayanma gucu versin hepimize su gibi gecsin gunler :-( ....... Ankara Etimesgut......

Back
X