$ 37 Kastamonu'ya Selam Yola Devam.. [/Q
Herkesin şafak metre 100 lerde 200 lerde benim ki daha 400 den düşemedi.Tecrübelerinize dayanarak soruyorum.Çok mu ağır geçiyor zaman şu an benim hissettiğim gibi yoksa zamanla hızlanıyor mu?Özcan Deniz in dediği gibi ""geçmiyor günler yar yar yar""
Benimki de 375Allah kavuştursun canım.
Aminçok zor yahu hele dağıtım izninden sonra göndermek kadar acı birşey yok.2 katı üzüldüm .
Aminçok zor yahu hele dağıtım izninden sonra göndermek kadar acı birşey yok.2 katı üzüldüm .
kızlar bizim 180 günümüz kaldı. İnsan ister istemez alışıyor bir süre sonra. Dagıtımı agustosta bitti ordan hakkariye gitti. aralık sonunda izne geldi bırakın görmeyi 3-4 ay sesini duyamadım. 6 ay göremedim. 1 ay oldu tekrar geri gideli. cok sancılı bi dönem tam alısıyorsun tekrar gidiyorlar. ama şafak ne kadar fazla olursa olsun bitmeye mahkumdur. gecmeyen gün yok ve bu uzaklık bizim ilişkimizi daha da güçlendirdi kıymetimizi daha iyi anladık karsılıklı. askerlık ilişki icin cok buyuk bi sınav. Benim erkek arkadaşım kadar anlayışlı biri yoktur belkide ama askerlik onları öyle bi hale getiriyor ki tanıyamıyosun karsındakını. Benimki o dönemden gecti cabuk toparlandı ama o dönemde sabahlara kadr agladıgımı bilirim. sonra pişman oluyolar tabi. onlarda isteyerek yapmıyor cunku. benimki dagda kalıyor hakkarinin sogugunu bilirsiniz bide. ve izmirliyiz kar görmemişiz. benim icin zor onun icin her anlamda cok daha zor her an bişey olcakmış gibi yaşıyolar. bunlrın hepsi onların psklojısını cok kotu etkiliyor herseyıde en sevdıgınden cıkartıyorlar. annesinden babasından dha cok bize yapıyorlar. ve o dönemde biz sesimizi cıkartamıyoruz cıkartsak olay cok daha kötü olcak. bende susan bi tip degilim icim icimi kemiriyodu desem yalan olmaz. ama iyi ki de susmuşum. ben biraz daha fazla yasadıgım icin size söyleyebilcegim tek şey alttan almanız. bi 6-7 ay geçince başlıyor sorunları. kızılmıcak seylere kızıyolar vs. cevremde de var asker bekleyen arkdaslarım herkes bu konuda hemfikir. Allah ölümün bile sabrını veriyor ve zaman su gibi geçiyor. 9 aydır askerde sanki dün gitmiş gibi hissediyorum. o süre icinde zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçince ne cabuk yedik bu kdar günü diyorsunuz. siz sadakatınızı bozmayın mümkün oldugunca alttan alın yeter. elbet bitcek bu gunler o zaman acısını cıkartırsınız :)) şimdiden hayırlı teskereler Allah herkese sag saglim kavusmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?