• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Denizli İl Merkez de yapıyor cok sukur acemı bırlıgınde de aradı sımdıde arıyor.
Safak hala 400lerde ama :( bigun gelcek ınsallah bunlrda gccek ınanıyorum

Kızlar öncelikle Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun bi an önce sağ salim inşallah:31:
Bi sorum olucak öncelikle size... Aranızda eşi,dostu,tanıdığı Doğubeyazıt'ta askerliğini yapmış olan var mı ? Nasıl olduğu hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem 351. Dönem benim askerim de.Bu cuma gidicek artık ve nasıl bi yer olduğunu çok merak ediyorum.:14:

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Acemi Birliği=İZMİR/NARLIDERE

Usta Birliği=ANKARA/YENİKENT

:72: :72: ALLAH TÜM ASKERLERİMİZİ YARENLERİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :72: :72:

Son düzenleme:
En son 1 ay önce İzmir/Narlıdere yazmıştım buraya.. Usta birliği ise Ankara/Güvercinlik :31:
Bir gün gelecek, bir gün kalacak!

Kızlar öncelikle Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun bi an önce sağ salim inşallah:31:
Bi sorum olucak öncelikle size... Aranızda eşi,dostu,tanıdığı Doğubeyazıt'ta askerliğini yapmış olan var mı ? Nasıl olduğu hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem 351. Dönem benim askerim de.Bu cuma gidicek artık ve nasıl bi yer olduğunu çok merak ediyorum.:14:

selamun aleyküm bnmde nişanlım askerde.doğubeyazıtlı kendisi.doğubeyazıt iklim olarak ığdıra yakın olduğu için ılıman yani ağrıdan daha iyi.şartlar olarakta doğuya göre gelişmiş bir yer.terör olayı eskiye nazaran yok denecek kadar az.Allah kavuştursun.

Rabbim tüm bekleyenleri bi an önce sevdiğine kavuştursun o zorlu bekleyişi ben geçen yıl mayısta noktaladım . Ama o günler hiç bitmek bilmedi gerçekten , 20 günlüğüne izne geldi su gibi geçti gerçekten çok zor ve gurur verici birşey ASKER YOLU BEKLEMEK.

benim sevdiğimde kıbrısta şafak 196 allah herkese sabır versin biran önce kavuştursun inşalaaahh

Şimdiden Allah kavuştursun canım.Nişanlımın arkadaşı ordaydı yanlış hatırlamıyorsam.Pek bir zorluk çekmedi.Ama kışın çok kar oluyor eksilere düşüyor diye duydum.Bİrde çarşı izni veriyorlar orda. Tabi aynı birlikse.

Ankara/Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığı :44:

Askeri orda olan veya yapıp dönmüş olan bilgilendirirse çok sevinirimm :26:

Şırnak silopi hudud askeri

Allah kavuştursun canım benim askerimde acemiliğini burdurda yapmıştı ilk burdur dediğinde yorum yapmak istedim ama şans bu içini şimdiden karartmayayım dedim.Burdurdan şırnağa düşmüştük bizde.Bizim bitti gitti şükürler olsun.İnş su gibi akar gider canım.:72:

Allah kavuştursun canım benim askerimde acemiliğini burdurda yapmıştı ilk burdur dediğinde yorum yapmak istedim ama şans bu içini şimdiden karartmayayım dedim.Burdurdan şırnağa düşmüştük bizde.Bizim bitti gitti şükürler olsun.İnş su gibi akar gider canım.:72:

canım benim eşim ilk burdura giitti acemiliği ama sonra tokata sevkettiler yani tokattan şırnağa düştü..nasıl şırnak canım orda askerlik nasıl anlatırmısın biraz ne olarak yaptı askerliğini silopidemiydi senin eşin de

canım benim eşim ilk burdura giitti acemiliği ama sonra tokata sevkettiler yani tokattan şırnağa düştü..nasıl şırnak canım orda askerlik nasıl anlatırmısın biraz ne olarak yaptı askerliğini silopidemiydi senin eşin de

Canım bizimki burdurdan gitti direk şırnak/akçaydaydı.Olduğu yer doğuda yapabileceği en düzgün yerdi muhaberedeydi o sürekli masa başı yani.Ama silopi hakkında hiç bilgim yok.

Back
X