Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öncelikle Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun bi an önce sağ salim inşallah
Bi sorum olucak öncelikle size... Aranızda eşi,dostu,tanıdığı Doğubeyazıt'ta askerliğini yapmış olan var mı ? Nasıl olduğu hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem 351. Dönem benim askerim de.Bu cuma gidicek artık ve nasıl bi yer olduğunu çok merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kızlar öncelikle Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun bi an önce sağ salim inşallah
Bi sorum olucak öncelikle size... Aranızda eşi,dostu,tanıdığı Doğubeyazıt'ta askerliğini yapmış olan var mı ? Nasıl olduğu hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem 351. Dönem benim askerim de.Bu cuma gidicek artık ve nasıl bi yer olduğunu çok merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şırnak silopi hudud askeri
Allah kavuştursun canım benim askerimde acemiliğini burdurda yapmıştı ilk burdur dediğinde yorum yapmak istedim ama şans bu içini şimdiden karartmayayım dedim.Burdurdan şırnağa düşmüştük bizde.Bizim bitti gitti şükürler olsun.İnş su gibi akar gider canım.![]()
canım benim eşim ilk burdura giitti acemiliği ama sonra tokata sevkettiler yani tokattan şırnağa düştü..nasıl şırnak canım orda askerlik nasıl anlatırmısın biraz ne olarak yaptı askerliğini silopidemiydi senin eşin de