asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Mühendismi senin erkek arkadaşında canım oraya genelde mühendisler gidiyorda :) evet ordan cok kıbrısa yolluyorlar canım benimkinin coğu arkadaşı oraya gitti :/ buarada orda sınav yapılıyor sınavı kazanıp belki nereye gideceği kendi seçer üzülme :)

Son düzenleme:

Evet canım inşaat mühendis.İlk sınavları bugün ama benim erkek arkadaşım son gün gitmişti oyüzden erken gidenler önce çalışmaya başlamış bide canım aşkım grip olmuş hasta iyi geçmez dedi sınavım fazla çalışamadım dedi:S inşaAllah kıbrısa düşmez yaaaa(

ne kadar acemilik yapcak erkek arkadaşın canım bazıları 3 ay yapıyor bazıları 15 gun kadar yapıp dağıtıma gidiyor :/ valla canım bence sen öle düşünme şırnakta fln olcağına bence kıbrısta olması daha iyi goremezsin ama en azından iyi olduğunu bilirsin için rahat olur.Hayırlısı olsun de sen yine kıbrısa odaklanma yani :/ hem kıbrısın neyi var guzelim zaten kıbrısa gittiği için daha fazla para alır o sadece izin almak kalır geriye uçağa atlayıp gelir. Doğuda daha zor izin veriyorlar öyle şeylere zırt pırt çıkamaz ama kıbrısta olsa hafta sonuna bile cıkıp gelebilir :)

kısa dönem tam olarak kaç gün yapıyor? benim eşimde 14nde gitti 156 gün mü kaldı gerçekten:) ben 171den saymaya başladım yanlış mı sayıyorum

kısa dönem tam olarak kaç gün yapıyor? benim eşimde 14nde gitti 156 gün mü kaldı gerçekten:) ben 171den saymaya başladım yanlış mı sayıyorum

valla tam olarak bende bilmiyorum bi 160 diyolar bi 170 artık tam olarak ustada öğrencez teskere tarihlerini normalde 5 ay 5 gun ama emin değilim bende bekliyoruz artık bakalım :)

Önceden 15 günlüktü bu sene değişiklik yapıldı 15 günlük yapanlar 1 ay yapacak ama eski siteme göre 15 günlükler arasında 2 hafta geçti işte 2 hafta sonra yemin töreni var bakalım hayırlısı ayın 26 sında felan belli olacakmış dağıtım yerleri.

evet benim erkek arkadaşım 15 gun kadar yaptı işte tam zamanında gitmiş iyi bari :) cok iyi 15 gunlukler meslek kurası cıkmış olanlar sadece mesleğini yapıcak son 2 ayda teğmen olucak rahat eder cok canım şanslısınız birde guzel bir yer cıkarsa değme keyfine meslek olanları okadar sıkmıyorlar zaten gorev varsa genelde goreve gonderiyorlar. goreve gonderdikleri yerler kucukse cok rahat ediyorlar erkek arkadaşım şuan olduğu yerde tek mühendis iş varsa çalışıyorlar iş yoksa okey tavla playstation oynuyorlar

yemekleri zaten önlerine geliyor askerler bütün çamasırlarını yıkayıp ütüleyip getiriyor rahatlar anlıcağın guzelim yakın bir yerler olursada cıkar haftasonları gelir anlamazsın bile askerde olduğunu yani :)

yemin törenine gidebiliyorsan imkanın varsa git canım cok guzel oluyor :)

Evet benimde araştırdığım kadarı ile öyle ama çokta rahat olmasın yaa korkmada korkuyorum sonuçta askerde değişen çok kişi var arkadaşları felan aklını çeler kıza felan gider nebilim çıkta şımaracak biyer olmaz inşAllah kıbrısı oyüzden hiç istemiyprum doğu olsun kıbrıs olmasın yemin törenine gitmek istiyorum fakat biletler çok pahalı gidiş dönüş 400 tl hatta daha fazla bu ayda çok sıkışığım zaten :s

Anlıyorum o yönünü bende düşünmüştüm özellikle orda üniversteden askerlik yapan arkadaşları vardı onlar anlatmış striptiz kulubune filan gitmişler onu duyunca bir panik hali yaşamıştım :) ama şırnaktaki arkadaşının anlattığını duyuncada kıbrısa şükrediyorsun canım :/ şırnakta dağ karakoluna gitmişti cocuk arabalar karakola kadar gitmiyormuş hergun yarım saat 1 saat yürüyorlarmış karakola gitmek için...

sen nerde yaşıyorsunki canım cok pahalıymış aktarmalı gidiceksin sanırım :/

zaten şırnak hakkari dışında heryer olabilr.Öyle bir yere giderse gebertirim onu:))
trabzondan gidicektim ama tatil sezonuna geliyorya oyuzden pahallı

zaten şırnak hakkari dışında heryer olabilr.Öyle bir yere giderse gebertirim onu:))
trabzondan gidicektim ama tatil sezonuna geliyorya oyuzden pahallı

benim erkek arkadaşım kızdırıyordu beni kazancam sınavı kıbrısa gitcem diye şimdi kayseride akşam 10dan sonra acık yer bulamıyoruz doğru duzgun diyor allahın sopası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…