asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

merhaba benim sevgilimde ankara mebste 3 gündür arayamıyor sizin bir bilginiz var mı nişanlınız arayabiliyor mu yani yoğunlar mı endişeliyim fazlasıyla

merhaba benim sevgilimde ankara mebste 3 gündür arayamıyor sizin bir bilginiz var mı nişanlınız arayabiliyor mu yani yoğunlar mı endişeliyim fazlasıyla

Hiç endişelenme nişanlımda acemiliği orda yaptı. Çok güzel biyermiş insanları komutanları da çok iyi orda. sadece herşeyi sıraya girip yapıyolar çok kalabalık çünkü.

hergün konuşuyoruz biz ama yazıcı oldu o yüzden fırsat buldukça arıyo ama eğitimler yoğun ondan arayamıyor olabilir

meraba çok şanslısınız sakın bırakmayın birbirinizi hayırlı teskereler olsun inşallah sağsağlim kavuşursunuz eski sevgilim ilk ve son sevgilimdi o benim 2 ay önce ayrıldık 15 ağustosta askere gitti ne hayallerimiz vardı ama olmadı hala unutamadım onu nerde napıyo iyi mi onu bile bilmiyorum

herşeyin hayırlısını istemek lazım canım belki daha iyisi olacak kendini üzmemeye çalış san bol bol mutluluk diliyorum :)

mrb kızlar benim nişanlımda İzmir/Seferihisarda 17 günlük asker. Eşi, nişanlısı, sevgilisi yada bi tanıdığı burda askerlik yapan varmı.

93/3 Manisa - Alaşehir ulaştırma personel okulu ve eğitim merkez komutanlığı. Hayırlısıyla bugün 20. günümüz. Allah herkesi bir an evvel ve sağlıcakla sevdiğine kavuştursun

Benim yarim de 93/3 Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı. Allahım tüm bekleyenlere sabır versin ve bir an önce sağ sağlim kavustursun insallah

Ankara/Güvercinlik (Jandarma Lojistlik K.lığı)

Atarsa ; 234 !

Benim askerimde 93/3 bugun 28. günü Ankara Polatlı Topçu ve Füze okulu komutanlığı şafak karanlık oldugu ıcın gıdısının kacıncı gunu onu sayıyorum sımdılık :) Allah herkesın sevdıcegının sağ salim teskerelerını almalarını nasip etsin

Son düzenleme:

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…