dün gece gönderdim bitanecik nişanlımı kalbimin yarısını ankara mebs e ordan da kastamonuya kısa dönem yapacak ama çok koydu gidişi sürekli ağlayasım geliyo ne zormuş bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim bugün çokk garibim çokk..:-(
Ordudayım hala yavrum fındk bitti ama bendebittim belimi incilttim dayımlara kaçtım
merhaba benim sevgilimde ankara mebste 3 gündür arayamıyor sizin bir bilginiz var mı nişanlınız arayabiliyor mu yani yoğunlar mı endişeliyim fazlasıyla
merhaba benim sevgilimde ankara mebste 3 gündür arayamıyor sizin bir bilginiz var mı nişanlınız arayabiliyor mu yani yoğunlar mı endişeliyim fazlasıyla
hergün konuşuyoruz biz ama yazıcı oldu o yüzden fırsat buldukça arıyo ama eğitimler yoğun ondan arayamıyor olabilir
meraba çok şanslısınız sakın bırakmayın birbirinizi hayırlı teskereler olsun inşallah sağsağlim kavuşursunuz eski sevgilim ilk ve son sevgilimdi o benim 2 ay önce ayrıldık 15 ağustosta askere gitti ne hayallerimiz vardı ama olmadı hala unutamadım onu nerde napıyo iyi mi onu bile bilmiyorum
Benim askerimde 93/3 bugun 28. günü Ankara Polatlı Topçu ve Füze okulu komutanlığı şafak karanlık oldugu ıcın gıdısının kacıncı gunu onu sayıyorum sımdılık :) Allah herkesın sevdıcegının sağ salim teskerelerını almalarını nasip etsin
Eşim Hatay Serinyol ilk günümüz
Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?