Allah hepinize sabırlar versin arkadaşlar zor olsa gerek asker yolu gözlemek
Amin canim zor ama Allahim sabrini veriyor cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepinize sabırlar versin arkadaşlar zor olsa gerek asker yolu gözlemek
esim bitanem ıspartada yapıyor vatan gorevini![]()
Bu hafta sonu Isparta Merkez'e gidiyor mafoldumben
AAA benimkii acemiliğini orada yapmışdıı :) şuanda bayburt da. martda da siirt de:S:1closedeyes:[/QUOh]
hımmm şafak kaç senin ne kadar kaldı bütün asker sevgililerini ailelesine Allah sabır versin kızlar benim 172 gün kaldı çokkk özledim şimdi hatay iskenderunda yapıo piyadeci olrak ısparda hep doguya verirdi ama bizimki ballı çıktıturkbayragiturkbayragi
Isparta da meslek olarak ne olmustu canim benimki de orda usta birligi insallah iyi bi yere çıkar
ısparta varmı arkadaşlar. abim ıspartada acemiliği yapıyor turkbayragi
Merhaba arkadasim benim erkek arkadasim da ispartada biraz anlatır misin neler yaptıklarıni rica etsem cok fazla habrr alamiyorum
Isparta da meslek olarak ne olmustu canim benimki de orda usta birligi insallah iyi bi yere çıkar
canımm sanırımm bana sormussn ben o devırı daha 4sene once bıtırdm :)) ıspartada usta degıldı benımkı. acemeliğini orda yapmışdı piyade olark
allah kavustursun oncelikle benim esim acemiligi orda yaptı cavus olarak bende telde baya sorun yasadım sonradan duzene girdi ankesorlerden oyle yani ayarlanır bi şekilde cok sıra oluyor benimki cabucak ogle yemegini yiyip kosarmıs tel sırasına oyle yogun oluyorduki aslımda basta bende cok kafa yormustum acıkcası intikalleri cok zor adamın anasını aglatıyorlarmıs resmen 3 defa oluyor sonuncusu 3 gun dagda olarak geciyor işte oyle zamanlarda haber alamıyorsunya deli oluyorsun sahsen esimin anlattıklarına ve kendi yasadıklarıma bakarak fazla buyutme gozunde zaten oyle bi yerki doguya asker yollayan nadir yerlerden benimki sırnakta sukurler olsun iyi ama allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua et zaten onlar kendilerini sartlara gore ayarlıyorlar sıkıntıya girme fazla carsılarda netten konusup hasret giderirsiniz zaten kısaca bunlar benim aklımda kalanlar
canımm sanırımm bana sormussn ben o devırı daha 4sene once bıtırdm :)) ıspartada usta degıldı benımkı. acemeliğini orda yapmışdı piyade olark
Oh ne güzel :) bizde insallah uzerinden cok ssener geciririz
Benim erkek arkadasimda acemiligi yapiyo canim orda. Havanci olacakmis galiba o nr oluyo doguya gitmeme olasiligi var mi acaba
Allah kavustursun sag saglim cok teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin benim de acemiligini yapiyor ispartada bugun konuştuk Havanci olabilirmis o ne oluyor hic biliyo musun
Oh ne güzel :) bizde insallah uzerinden cok ssener geciririz
Benim erkek arkadasimda acemiligi yapiyo canim orda. Havanci olacakmis galiba o nr oluyo doguya gitmeme olasiligi var mi acaba
canım havancı nedemek bılmıyorum ama doguya gıtme olasılıgı yuksek dıyeblırımama olsun ya en kotusude olcak degıl ya ınsallah hayırlısıyla bıtırırsınız korkma
Burdur
Şafat 453![]()