asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

benimki izmir narlıderede yapıyo kızlar acemisini. sevgilisi orda yapan varmı :72:

Benim askerimde acemiliğini izmir narlıderede yaptı canım çok rahattı hiçbir sıkıntı olmadı ustaya geçmeden dağıtıma geldiğinde aşırı kilo almıştı bir sıkıntı yaşamaz.

Acemilik:Isparta 40.piyade alayı
Usta:Bayburt (Şimdilik) :72::72:

Kızlar her birimizi Allah kavuştursun inşallah..

Amasya Eryatağı'nda askerliğini yapıyor benim aşkım..çok zor şartları..var mı aranızda Amasya'daki sevdiğini bekleyen?

Aranıza yeni katıldım ve konuyu gördüm şimdi :72:Benim eşim Amasya da acemiliğini Kastamonu'da yaptı bitirdik biz inş 3 haftamız kaldı darısı güm askerlere olsun çok zor bi dönem birde oğlumuz var 9 aylık babamıza kavuşuyoruz hayırlısıyla

Aranıza yeni katıldım ve konuyu gördüm şimdi :72:Benim eşim Amasya da acemiliğini Kastamonu'da yaptı bitirdik biz inş 3 haftamız kaldı darısı güm askerlere olsun çok zor bi dönem birde oğlumuz var 9 aylık babamıza kavuşuyoruz hayırlısıyla

Oyy hem bebek hem eş :( zor olmuştur benimde eşim nasipse şubatta asker bebeğimiz yok bende kayırıyorum nasıl geçicek bakalım diyee sizin az kalmış iyice Rabbim size evladınıza kavuştursun inşallah kısa dönemmiydi? Evci izni kullanabildinizmi?

Back
X