asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

benimki suanda izmir narlıderede 8 gün sonra yemin töreni var usta birliğide sakarya sükürler olsun ki doğuda değil =)

ne güzel, bir umut bende öyle çıkmasını bekliyorum olumunekankayizsmile

canım bende inanamamıştım bana sana çok yakın bi yere düştüm dedi ben istanbul hariç bütün istanbul çevresini saydım hayır istanbula düştüm deyince inanamadım git o komutana söyle dalga geçmesin bi daha okusun dedim teslim olana kadar da inanmadım çocukcağıza heee:roflol::roflol:

acemilik tokat
usta birlği urfa akçakale sınır karakolu...şfk 359

çok özledimm her an kaçıp gidebilirm yanına sayılı saate görsem gidicem herkes deli dio ama olsun :)

acemilik tokat
usta birlği urfa akçakale sınır karakolu...şfk 359

çok özledimm her an kaçıp gidebilirm yanına sayılı saate görsem gidicem herkes deli dio ama olsun :)

canım tokatta nerde yapmıştı askerliğini sevgilin??
benim nişanlımda tokatta da merak ediyorum hangi bölgelere verilio diye?

şansa bak yaa süpermişş bende hiç istnabula düşeceğini düşünmemiştim

ne güzel yaa... =) Allah ım nolur bizimde böyle çıksın hayırlısıyla nolur...

acemi birliğini nerde yaptı peki canım ? =)

katılıyorum cnm vala bide sanki mecburmusuz gibi.ayrılmak yasak gibi.nolursa olsun askerde terketmicektin demezlermi sinir olurum .o noktaya getirmeyin milleti dimi amaCADIARZU

denizli babadağ... çok zor evet bazen çok sıkılıyoruz ama işin bi de şu tarafına baksak canım. hiç tanımadıkları insanlarla hiç bilmedikleri bir yerde kalıyorlar herşey kısıtlı el bebek gül bebek büyüdükten sonra bi anda gerçek hayata sert bir geçiş yapıyorlar. strese girmeleri gayet doğal artı kimi yerlerde de can korkusu var... o yüzden biraz anlayış göstersek herşey daha kolay çözülür gibime geliyor ne de olsa sayılı gün...:gitme::sinifsinif:

tabiki canım.elimizden geldigince anlayıs gösteriyoruz.ama insanın tıkandıgı ve birazda karsıdan anlayıs bekledigi anlar oluyo.bunu kastettim.coık anlayıslı oldgumu düşünüorum umarım yanılmıorumdurrrkaydirigubbakcemile3

=)) canımm ben de biraz farklı anlamışım dediğini eminim ki onlardan daha beter halimiz ama sabırr başka çare yok malesef hele ki bu ara ben çok fenayım onunla konuşurken belli etmiyorum ama normal hayatta çok duygusal oldum herşeye sulanıyor gözlerim bi de hiç göremedim ondan sanırım görmeyince özlem daha fena oluyormuş. :asigim:

tahmin ettim canım yanlıs anladıgını:)
buara bende öyleyim gercekten..bahar geldii izmire.ve o yanımda yok.onsuz eksigim.aslında bi yandanda iyi bu ayrılıklarımız sevgililerimizin degerini daha ii anlamısızdır belki tgce dimi:)bende 2 aydır görmüyorum.5ay daha göremicem malesefki.sagsalim gelsinde razıyım.sesi bile dünyalara bedel aşkımın:asigim:

kesinliklee ve şuna da eminimm askerlik gerçekten adam ediyor onları:) ben 12 aralıktan beri görmüyorum geçenlerde dermeçatma bi internet cafeleri var oranın sahibine zorla evinden webcam getirtmişler 10 dk görebildim. çok zor ama sağsalim dönsünler tek istediğimm. bi de bilmiyorum sende var mı ben sürekli sesini duyayım istiyorumbilmiyorumkismile:gitme:

tabikii ya .heran arasın diye bekliyorum.cep tlfnu cekmiyo malesef onun oldguu yerde buyuzden cep tlfnu sokmadı ve internet sadece komutanlarda varmıs.hep ankesörden knsuoruz.allahın dagına tlfn kartıda gitmio.gitsede 2 tane veriolar onunlada 1 saat knsabiliorz.sürekli evden arıyorum.fatura kabarık gelince turkcell hat alıp su 400 dakika olayından yaptım.simdi daha rht knsuorz.hem evde olmadıgım zamanlarda tüh keske dısarıya cıkmasaydım daha cok konuscaktık diye vicdan azabı cekmiyorum:) senin nerde?şafak kaç?ankesördenmi görüşşüosunuz.ahiret sorusu gibi oldu amakaydirigubbakcemile3

yok güzelimm ne demek:) benimki denizli babadağda tek ankesörlü telefon var ordan görüşüyoruz. bizde de şöyle bi durum var ailemle daha doğrusu annemle arası açık annem devam ettiğimizi bilmiyor o yüzden ev telefonundan görüşemiyoruz ben de vodafon hat aldım 250 kontür yüklenince 10 dk 2 kontür gibi bişey olması lazım idare ediyoruz onunla o müsait oldu mu kontürü varsa arıyor yoksa çaldırıyor böyle yani. şafak da 65 15 mayıs gibi gelicek inşallah sağ salimm:):):)

yaaa ne guzelll.hem yakın sayılır hem safak azmıs.plakaladasınız:)cok sevndim senin adına.darısı basıma inşallah:)

canım tokatta nerde yapmıştı askerliğini sevgilin??
benim nişanlımda tokatta da merak ediyorum hangi bölgelere verilio diye?

tokat merkezde yaptı canım..genelde ankara izmir istanbul çıkıomuş ama kars urfa van buralarada yolluyolar.. şans işi benimki urfaya düştü ...bide seninki kısamı uzunmu kısa dönemse belkide askerlik boyunca orda kalma ihtimali yüksek

tokat merkeze gidicek Allah'ın izniyle..uzun dönem canım..düz piyade olarak gidicek..bende böyle duymuştum büyük şehilere veriomuş genelde birde eğitim tugayı oldugu için çavuşa ihtiyaç varmış..orda kalma ihtimali de oluomuş..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…