Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bu dönemi nasıl anlıyoruzz ?? benmki kaçıncı dönem acabaa CADIARZU
inşallah kızlar dua edelım hep birlıkde uzağa gitmesın diye
canım bu dönem olayı sanırım kısa dönemler için oluyo kısa dönem yedek subay dr asteğmenler için sanırım
inş. canım dualarımız onlarla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gamişim bizim yarın belli olcak bundan sonra görew yapcakları yerler..hayırlısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ee tabi o kadar zorluğun hasretin özlemin sonunda mutluluğa kavuşuosun yüzün gülüo hayata bakış açın değişio sonuçta tekken mutsuz herşeyden kopan hiçbir şeyden zevk almayan bi insan oluosun ve ve gelince herşey değişio zaten kendimi teselli etmemde dayanmamda sanırım onun çk büyük etkisi var geleceği günü düşünmek felan:):lepi:
kızlar ben uzun bi süre olamıcam mafoldumben girdiğimde geçmişi okuyup konusuruz yıne okı kendinize ii bakın kızlar yine görüşürüz :teselli: öpüyorum sizi eşlerinizi sevgililerinizi askerde üzmek bırakmak yok okı bybyby :))
Kızlar sevgiliniz askere gittiğinde aslında onun size göre biri olmadığını anlarsanız naparsınızzz :uhm:
Ben bi konu açayım bununla ilgili![]()
Bu hafta sonu Isparta Merkez'e gidiyor mafoldumben
darısı başımıza canım allah dewamını getirir inş.canım bnde öptm snde kendine ii bakk by
Kızlar sevgiliniz askere gittiğinde aslında onun size göre biri olmadığını anlarsanız naparsınızzz :uhm:
Ben bi konu açayım bununla ilgili![]()
Erzurum / Palandöken Kışlası turkbayragi