• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

2443b27207950d62c640b665123fcf43.gif

benim canım, MARDİN'de yaptı askerliğini..

:delphin:15 ay fenarlardaydım hep askerlik boyunca..sınır olduğu için,tehlikeliydi haliyle..:çok üzgünüm:

31 temmuzda aldı tezkeresini,kavuştuk çok şükür..:Saruboceq::asigim:

Allah herkesi kavuştursun çabucak inşallahhh:Saruboceq:

Son düzenleme:
benim canım, MARDİN'de yaptı askerliğini..

:delphin:15 ay fenarlardaydım hep askerlik boyunca..sınır olduğu için,tehlikeliydi haliyle..:çok üzgünüm:

31 temmuzda aldı tezkeresini,kavuştuk çok şükür..:Saruboceq::asigim:

Allah herkesi kavuştursun çabucak inşallahhh:Saruboceq:

canım benim Allah başka ayrılık göstermesin..olumunekankayizsmile

benim aşkımda doğuda..Rabbim hepsini esirgesin..darısı bizim başımıza inşallah..:Saruboceq:

canım benim Allah başka ayrılık göstermesin..olumunekankayizsmile

benim aşkımda doğuda..Rabbim hepsini esirgesin..darısı bizim başımıza inşallah..:Saruboceq:

olumunekankayizsmilesağolasın kardelenimm,Amin:Saruboceq:
senin askerin de doğuda biliyorum.. siz de sağsalim çabucak kavuşun ve bi daha hiç ayrılmayın inşallahh canım benim:Saruboceq:

canım merhaba :) benim de sevgilim manisa merkezde yapyor 17 sinde gitti şafak 453! :(senağlama turkbayragi.. seninkinden geç gitti ama belki arkadaşlardır.. benimki uzun dönem

benimde sevgilim asker.. daha aylar var kavuşmamıza:( bazen soğuyorum bazen geçiyor.... ne zormuş beklemek..... hele bir de ailelerin haberi yoksa!! ahh sevgilim ahh yıldırım düşmüş zaten kaç gündür aramıyor:( çok özledim seni .. ALLAH herkesi sağ salim kavuştursun sevdiğine....

Back
X