• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

teşekkür ederim bitanecim aydınlattın beni :61:
benim askerim 339.dönem ama yedek subay olarak gitti,yani 12 ay yapıcak inş...
bugün 23 günlük asker sevdiceğim.
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun sevdiklerimize.

Rica ederim tatlım:34: İnşallah çabucak gelip geçiverir bu günler. Benim askerim de bugün 64günlük asker:85:
haftasonu gaziemirdeydim canım, 339.dönem askerlerinin çoğunun çocuğu var, babalarını görmeye getirmiş anneleri, çok duygulandım wallahi:59:
Sen evli misin? Görmeye gittin mi askerini?

Rica ederim tatlım:34: İnşallah çabucak gelip geçiverir bu günler. Benim askerim de bugün 64günlük asker:85:
haftasonu gaziemirdeydim canım, 339.dönem askerlerinin çoğunun çocuğu var, babalarını görmeye getirmiş anneleri, çok duygulandım wallahi:59:

canım benim ya kusuruma bakma mesajını şimdi gördüm geç oldu biraz :(
gaziemirdeymişsin ah bende nasıl isterdim orada olmayı..ben evliiym bitanem 7 aylık..yemin törenini bekliyorum gitmek için 6 mayısta yemin törenleri olacak inş.şimdiden o kadar heyecanlıyım kii,o kadar çooook özledim kii anlatamam,kilo verdim diyo,çok merak ediyorum..sen evli misin canımcım ?

canım benim ya kusuruma bakma mesajını şimdi gördüm geç oldu biraz :(
gaziemirdeymişsin ah bende nasıl isterdim orada olmayı..ben evliiym bitanem 7 aylık..yemin törenini bekliyorum gitmek için 6 mayısta yemin törenleri olacak inş.şimdiden o kadar heyecanlıyım kii,o kadar çooook özledim kii anlatamam,kilo verdim diyo,çok merak ediyorum..sen evli misin canımcım ?

orası askeri birlikler arasında en güzellerinden biri canım, için rahat olsun. Biz nişanlıyız tatlım, benim askerim de 6 mayıs'ta dağıtım iznine gelecek. Artık 6mayıstan itibaren gaziemirle bağlantımız kalmayacak, ustabirliğimiz kırklareline çıktı.
Benim askerim de kilo vermiş çok süzülmüş, güneşten yanmış kara olmuş, bide gittiğinden beri hastalıktan kurtulamadı, daha bikaç gün önce yine ateşlendi. Pek hijyenik biyer değilmiş, ama işte napalım, bu da kötünün iyisi :1:

337. KISA DÖNEM (BAKMAYIN OYLE DEDIKLERINE ASLINDA YETERINCE UZUN):34:

ŞIRNAK/ULUDERE/GÜLYAZI..

ŞAFAK 16:nazar::72:

orası askeri birlikler arasında en güzellerinden biri canım, için rahat olsun. Biz nişanlıyız tatlım, benim askerim de 6 mayıs'ta dağıtım iznine gelecek. Artık 6mayıstan itibaren gaziemirle bağlantımız kalmayacak, ustabirliğimiz kırklareline çıktı.
Benim askerim de kilo vermiş çok süzülmüş, güneşten yanmış kara olmuş, bide gittiğinden beri hastalıktan kurtulamadı, daha bikaç gün önce yine ateşlendi. Pek hijyenik biyer değilmiş, ama işte napalım, bu da kötünün iyisi :1:

canım ya senin askerinin gelmesine çok az kaldı,neler hissediyorsun ?:34:
bu arada çok teşekkür ederim bitanem moral verdiğin için..
benimkiside sürekli ateşleniyor,sesi kısık..çok nazlıdır benimki :1:
bizde kayınvalidemlerle 6 mayısta gaziemire gidiyoruz inş yemin törenine,sende gitseydin tanışırdık ne güzel..eşimin dağıtımı 30 haziranda inş ama gideceği yer henüz belli değil.
nişanlıymışsın canımcım bu arada,Allah tamamına erdirsin :29:

canım ya senin askerinin gelmesine çok az kaldı,neler hissediyorsun ?:34:
bu arada çok teşekkür ederim bitanem moral verdiğin için..
benimkiside sürekli ateşleniyor,sesi kısık..çok nazlıdır benimki :1:
bizde kayınvalidemlerle 6 mayısta gaziemire gidiyoruz inş yemin törenine,sende gitseydin tanışırdık ne güzel..eşimin dağıtımı 30 haziranda inş ama gideceği yer henüz belli değil.
nişanlıymışsın canımcım bu arada,Allah tamamına erdirsin :29:

çok heyecanlıyım canım, ama çok garip bir duygu, çok da üzgünüm bugün, duygularım karmakarışık :26:
sanki 460 gün geçti, şafağımız bitti ve askerim teskeresini alıp gelecekmiş gibi hissediyorum bugün, o kadar özledim yani.. Ama gelip de 7 gün sonra tekrar gideceğini hatırlayınca içime bir sıkıntı çöküyor resmen, dedim ya, bugün karmakarışığım tatlım:85:
Yemin törenimiz 25mart'taydı bizim de, çok güzeldi yaa, o kadar askerin içinde aşkımı görünce ağlamaktan töreni izleyemedim zaten:1: İnşallah sizin de dağıtımda güzel yerler çıkar canım

çok heyecanlıyım canım, ama çok garip bir duygu, çok da üzgünüm bugün, duygularım karmakarışık :26:
sanki 460 gün geçti, şafağımız bitti ve askerim teskeresini alıp gelecekmiş gibi hissediyorum bugün, o kadar özledim yani.. Ama gelip de 7 gün sonra tekrar gideceğini hatırlayınca içime bir sıkıntı çöküyor resmen, dedim ya, bugün karmakarışığım tatlım:85:
Yemin törenimiz 25mart'taydı bizim de, çok güzeldi yaa, o kadar askerin içinde aşkımı görünce ağlamaktan töreni izleyemedim zaten:1: İnşallah sizin de dağıtımda güzel yerler çıkar canım

kıyamam ben sana canım benim :70:
bak bende senin gibiyim hep kavuşucağımız,birlikte geçireceğimiz günlere yoğunlaşmak yerine veda zamanlarını düşünüyorum,kendimide üzüyorum..ama aslında 'an'ı yaşamak lazım,yoksa mutlu olamayız ki.benimde duygularım karmakarışık bugün,valizimi şimdiden hazırladım,çok komiğim ya,tören cuma günü ama heyecandan işte,bakalım ben ilk görünce ne tepki vericem,güzel temennin için çok sağol tatlım,bu arada gerçek ismin derya mı bilemiyorum ama iyi ki varsın,neden bilmiyorum kardeşim gibi yakın geliyosun bana canım.

kıyamam ben sana canım benim :70:
bak bende senin gibiyim hep kavuşucağımız,birlikte geçireceğimiz günlere yoğunlaşmak yerine veda zamanlarını düşünüyorum,kendimide üzüyorum..ama aslında 'an'ı yaşamak lazım,yoksa mutlu olamayız ki.benimde duygularım karmakarışık bugün,valizimi şimdiden hazırladım,çok komiğim ya,tören cuma günü ama heyecandan işte,bakalım ben ilk görünce ne tepki vericem,güzel temennin için çok sağol tatlım,bu arada gerçek ismin derya mı bilemiyorum ama iyi ki varsın,neden bilmiyorum kardeşim gibi yakın geliyosun bana canım.

canım benim, burası öyle güzel biyer ki, böyle güzel insanlar, dostlar kardeşler tanıyoruz işte. Kader ortağıyız biz, sen de iyi ki varsın. Ben arkadaşlarıma anlatamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum, çünkü beni sizden daha iyi anlayan kimse yok:50:
İzmir'de o haftasonu kalacak mısınız? Biz askerimi alıp dönmüştük, 2 gün evinde kalmıştı.
Bu arada gerçek adım derya, senin ki ne acaba?

aaaa pazar günü bende gaziemirdeydim:) 339. dönemler evet çok çocuk vardı ve kalabalık beni şaşırttı..ilk asker ziyaretimdi ve daha 20 gün oldu sevgilim gideli..12 gün sonra bitiyor:) hemen o akşam istanbula dönecek ve ustalık malatya..

aaaa pazar günü bende gaziemirdeydim:) 339. dönemler evet çok çocuk vardı ve kalabalık beni şaşırttı..ilk asker ziyaretimdi ve daha 20 gün oldu sevgilim gideli..12 gün sonra bitiyor:) hemen o akşam istanbula dönecek ve ustalık malatya..

Hadi yaa, gaziemir güzel ama bizim bu cuma bitiyor gaziemir macerası canım, sonra kırklareli inşallah. Malatya da iyi yer, şafak kaç canım?

ayrıca kızlar sizlere çok minnettarım, ben acemilikte ziyaret olduğunu bilmiyordum..erim'de söylememişti..cumartesi akşamı bu forumu buldum ve okurken gördüm..hemen nizamiyeyi aradım gece 10 30 gibi askerin ismi ne dediler erim dedin tamamm hanımefendi erinizde ismi ne diyo:) aallahım diyorum askerin ismi erim:D:D hemen o gece bilet alıp sabah gittim o kadar şaşırdı ki..gaziemir iyi derlerdi ama pismiş sanırım hastaydı..ve çok kararmış ve yaraları çıkmıştı..içim acıdı valla

Hadi yaa, gaziemir güzel ama bizim bu cuma bitiyor gaziemir macerası canım, sonra kırklareli inşallah. Malatya da iyi yer, şafak kaç canım?

evet biliyorum yedeksubayların yemin töreni varmış:) bizim şafak 136 13 ünde yemin töreni canım, sonra malatya bu arada ben kırklareliliyim ama istanbulda yaşıyorum rahat eder inşallah orada:)

ayrıca kızlar sizlere çok minnettarım, ben acemilikte ziyaret olduğunu bilmiyordum..erim'de söylememişti..cumartesi akşamı bu forumu buldum ve okurken gördüm..hemen nizamiyeyi aradım gece 10 30 gibi askerin ismi ne dediler erim dedin tamamm hanımefendi erinizde ismi ne diyo:) aallahım diyorum askerin ismi erim:d:d hemen o gece bilet alıp sabah gittim o kadar şaşırdı ki..gaziemir iyi derlerdi ama pismiş sanırım hastaydı..ve çok kararmış ve yaraları çıkmıştı..içim acıdı valla

hastalık için geçmiş olsun ama hıkaye komıktı vallahı..

Santrale kök sökturmuşsun gece gece:1:

hastalık için geçmiş olsun ama hıkaye komıktı vallahı..

Santrale kök sökturmuşsun gece gece:1:

o hikayeyinin devamını nizamiye kapısındadaa yaşadım aa dedi bu isme dün orta yaşlı bir bayan gelmişti dedi..benim kaşlar çatıldı nasıl yani dedim:) baktırdım orada meğer eski patronu karısı gelmiş:) izmir iyi güzel yakında malatya çok uzak..uçak biletlerine baktım huhhh dedim birde benim de işim gereği sadece pazar günü iznim var bakalım neler olacak :)

o hikayeyinin devamını nizamiye kapısındadaa yaşadım aa dedi bu isme dün orta yaşlı bir bayan gelmişti dedi..benim kaşlar çatıldı nasıl yani dedim:) baktırdım orada meğer eski patronu karısı gelmiş:) izmir iyi güzel yakında malatya çok uzak..uçak biletlerine baktım huhhh dedim birde benim de işim gereği sadece pazar günü iznim var bakalım neler olacak :)

beklıyorum sabırsızlıkla:1:

şaka bır yana..askerlığe ılk gıdışte askerlerın çoğu hasta oluyor..ya hava değişiminden ya ortamdan oluyor bır şekılde..o nedenle geçici bır askerlık semptomu gözuyle bak:34:
Haftasonları çarşı ıznıde olacak ne guzel..hayırlısı ıle gıtsın gelsın inşallah..

benim sanırım en büyük avantajım inanılmaz derecede yoğun bir iş yaşantım olması o yüzden bazen günler nasıl geçti anlayamıyorum..ama tabi günleri saymaya gelince iş çok zor oluyor..bende bir ajanda aldım gitmeden, hergün yazıorum ve şafak atıyorum orada..o anlar sanki onunla konuşuyormuş gibi oluyo..hatta yanına gitttiğim gün o gün için onada yazdırdım..tavsiye ederim iyi geliyor:2:

beklıyorum sabırsızlıkla:1:

şaka bır yana..askerlığe ılk gıdışte askerlerın çoğu hasta oluyor..ya hava değişiminden ya ortamdan oluyor bır şekılde..o nedenle geçici bır askerlık semptomu gözuyle bak:34:
Haftasonları çarşı ıznıde olacak ne guzel..hayırlısı ıle gıtsın gelsın inşallah..

tabi hayırlısı, daha kötüsüde olabilirdi...ama bir yandanda yüreğimiz dayanmasada iyi..ilk giittiğinde şartları görünce aradığında geleyim her dediğini yapçam demişti:D ee orası asker ocağı ana kucağı değil:21:

Değerını anlayacak sivil hayatın..ve senı her ıstedığınde görebılmenın..
Askerliğin bu yönunu çok sevıyorum ben ya:1:
Bıldığı kıymetımı pekiştırıyor:1:

Back
X