• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

yok canım sana öyle geliyo neden utanasın, sevgilin o senin kaç ay yolunu gözlüyorsun, sonunda yanında... bence hiç utanmazsın... hatta koşar boynuna sarılırsın... :3::3: ben sevgilime süpriz yapıcam...:28::28: o beni işyerimde ziyaret etmeyi düşünüyo ama ben onu otogarda karşıliicam...:52::52:

şafak mafak kalmadı yarın gelıyor..ama temmuzda buluşacağız..utanırım kesın:69:

thetudorsa canım çok sevindim senin adını. Allah bidaha ayırmasın. Darısıda ttüm asker yolu bekleyenlerin başına :nazar:

şafak 209 kırklareli:72:
ayyyy ayyyy bi dakka yanlış mı gördüm yoksa gerçekten kırklareli mi yazıo orada:52: kırklarelinin neresinde askerin? hangi birlik hangi tugay, tam yerini söyler misin? sen neredesin? benim askerim de kırklarelinde, çok heyecanlandım şimdi:52:

ayyyy ayyyy bi dakka yanlış mı gördüm yoksa gerçekten kırklareli mi yazıo orada:52: kırklarelinin neresinde askerin? hangi birlik hangi tugay, tam yerini söyler misin? sen neredesin? benim askerim de kırklarelinde, çok heyecanlandım şimdi:52:

merkezde canım senndemi merkez

canım 10 dkya takıldı buuu:26: burdan anlatmıyayım sana msn vercektm ama msj atamıyorum
burda işyerinde msn açılmıyor canım ama mail olarak yazarsan okuyup cevap verebilirim sana. ben şimdi sana mail adresimi göndereceğim tatlım:34:

burda işyerinde msn açılmıyor canım ama mail olarak yazarsan okuyup cevap verebilirim sana. ben şimdi sana mail adresimi göndereceğim tatlım:34:

tamam canım olur.bende çok sevndm aynı yer olmasına..ben hepsini tek tek anlatırım sana:61: ama için rahat olsun öyle zor şartları olan biyer değil.benmki gayet rahat orda

tamam canım olur.bende çok sevndm aynı yer olmasına..ben hepsini tek tek anlatırım sana:61: ama için rahat olsun öyle zor şartları olan biyer değil.benmki gayet rahat orda
10dk yı bekliyorum:1:
ayy ne biliyim işte. ama senle konuşunca epey rahatladım wallahi:16:

hadi yaa, gaziemirden sonra kırklareli bozmadı mı sizi de? walla beni bozdu da:26:
yaa canım bana mail gelmedi hala... benim sana yazdığım adrese mi cwp yazdın?

bizi debozdu tabi canm ilk baş kırklareli hakkında ii şeyler söylemedler ama gidince rahatladı...gaziemr gibi olamaz tabi orası çok çok rahattı onların..oldukları şuanki yer sakinmiş ama az kişiler anks..başında beklemio en azında o yönden çok rahatlamıştı benmki..
korkulacak kadar değil yani..

tekrr attım kkdan msj gelemdimi canım...msnye atamadım çünkü 3 tane adres eklenmiş..hangisnn sen olduğunu bilemedm canım:26:

bizi debozdu tabi canm ilk baş kırklareli hakkında ii şeyler söylemedler ama gidince rahatladı...gaziemr gibi olamaz tabi orası çok çok rahattı onların..oldukları şuanki yer sakinmiş ama az kişiler anks..başında beklemio en azında o yönden çok rahatlamıştı benmki..
korkulacak kadar değil yani..

tekrr attım kkdan msj gelemdimi canım...msnye atamadım çünkü 3 tane adres eklenmiş..hangisnn sen olduğunu bilemedm canım:26:
ewet az kişilermiş, bizim yeni gelenler 21 kişi mesela, toplamda 80-90ancadır dio. gaziemirde acayip kalabalıktı, banyo sırası gelmiodu, kantin sırası gelmiodu. ama diğer her yönden daha iyiydi.
burda ziyaret olayı nasıl olcak yaa, nizamiyeye epey uzaktalarmış:26:
kk dan geldi msj. ben sana mail attım, hem de ekledim. mav..... . com

Back
X