• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Ama çok üzgünüm Nişanlım istanbul metris'te ama çok zorlanıyor.Etrafı hapçı tinercidoluymuş.4kişilermiş kısa dönem.O kadar yoruyolar ki acemilikten betermiş.Kızlar çok moralim bozuk :(:43:

Ama çok üzgünüm Nişanlım istanbul metris'te ama çok zorlanıyor.Etrafı hapçı tinercidoluymuş.4kişilermiş kısa dönem.O kadar yoruyolar ki acemilikten betermiş.Kızlar çok moralim bozuk :(:43:
Benim askerim de resmen acemi birliğini özler oldu, tabi ben de:50: Malesef olabiliyor böyle şeyler...
Şimdiden hayırlı teskereler...

nasıl yani deryacım,konuşamadınız mı ?
İpekkk canımmm, napıosun?
Dün askerimi kırklarelinden aldılar, başka biyere götüreceklerdi. Ama neresi olduğunu bilmiyordum, taa ki 216 kodlu bir numara tlfnumu arayana kadar:52:
Aşkımı istanbula götürmüşler, 1.ordu komutanlığı'na:52:
Aşkım artık bana daha yakın yani:66: :66: :66: :66: :66:

eşi sevgilisi kardeşi v.s TUNCELİ HOZAT ta askerlik yapan arkadaşlar lütfen biraz bilgi verin. oraya gideceğini oğrendiğimden beri sanki dünya benim için durdu.

Dün askerimi kırklarelinden aldılar, başka biyere götüreceklerdi. Ama neresi olduğunu bilmiyordum, taa ki 216 kodlu bir numara tlfnumu arayana kadar:52:

deryacım iyiyim çok şükür,seni sormalı dicem ama vazgeçtim süpper görünüyosun :34:
hep böyle güzel,mutlu haberler al sevdiceğinden,bende çok sevindim senin adına arkadaşım peki sen tam olarak nerdesin,istanbula yakın mısın ?

vayyyy sansaaa bakkk süpersiniz hadi canım cok sevindim adınaa:34::34:

deryacım iyiyim çok şükür,seni sormalı dicem ama vazgeçtim süpper görünüyosun :34:
hep böyle güzel,mutlu haberler al sevdiceğinden,bende çok sevindim senin adına arkadaşım peki sen tam olarak nerdesin,istanbula yakın mısın ?
Sağol ipekcim çok sağol, biz de çok sevindik walla. Şimdi askerim cennet gibi bir yerde:16:
Tuğgeneralin habercisi oldu:16:
Komutanlar benimkine çok şanslısın, şuanda türkiyedeki bütün askerlerin olmak istediği bir yerdesin, kıymetini bil demişler. Bir sürü mülakatın sonunda döndü dolaştı istanbula kadar geldi aşkımmm. Anadolu yakasında o, ben de bursadayım tatlım, aramızda 2buçuk saat fln var yani:52::64::66::21::32: bi de aşkım beni çok özlemiş ki, yalnız istanbula gitmeme izin verdi:69::16:

vayyyy sansaaa bakkk süpersiniz hadi canım cok sevindim adınaa:34::34:
sağol canım, walla biz de çok sevindik, mutluluktan uçuyorum:16:

Sağol ipekcim çok sağol, biz de çok sevindik walla. Şimdi askerim cennet gibi bir yerde:16:
Tuğgeneralin habercisi oldu:16:
Komutanlar benimkine çok şanslısın, şuanda türkiyedeki bütün askerlerin olmak istediği bir yerdesin, kıymetini bil demişler. Bir sürü mülakatın sonunda döndü dolaştı istanbula kadar geldi aşkımmm. Anadolu yakasında o, ben de bursadayım tatlım, aramızda 2buçuk saat fln var yani:52::64::66::21::32: bi de aşkım beni çok özlemiş ki, yalnız istanbula gitmeme izin verdi:69::16:

ne kadar gurur duymuşsundur sevdiceğinle deryacım,ne güzel bi haber maaşallah...
ne ka güzel inş tez zamanda görürsünde sevdiğini canımın içi :)

ne kadar gurur duymuşsundur sevdiceğinle deryacım,ne güzel bi haber maaşallah...
ne ka güzel inş tez zamanda görürsünde sevdiğini canımın içi :)
ewet canım yaa, gerçekten çok gurur duydum aşkımla:16:
canım kocişim benim yaa, çok özledim onu ben:31:
inşallah yakın zamanda da görüp sarılabilirim kuzuma:16:
bu gece onun yastığını yorganını koklayarak uyuyacağım yine:69:

Back
X