Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyunca içim sızladı... izmirdeki ilk günlerimiz geldi aklımaİzmir / Gaziemir Ulaştırma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı
Şafak 414...
Benim sözlüm bugün manisa merkez piyade birliğine teslim olacak şuan yolda..Bende haliyle çok berbat günler geçiriyorum şimdiden.. usta birliği nereye cıkar bilmiyorum mersinliyiz.. umarım doğuya çıkmaz diye dua etmekten başka yapacak hiçbişeyim yok..Allah hepimizi tez kavuştursun(
nişanlımda manisa'da çarşamba günü gitti allah hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah.. sevgiler..
Allah kavuştursun hepinizi canım. benimde askerim manisadaydı acemilikte
Arkadaşlarrrr.. Size bir sorum olacak acil.. Erkek arkadaşım 1 haftalık iznini yazdırmış törenden sonra için. Fakat akrabası olmadan göndermiyorlarmış pazartesi gönderiyorlarmış Fakat o pazartesi gelmek istemiyor. annesi filanda gidemiyor.. Bu akraba ya kimler giriyor soyadı mı tutması gerek bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..???
saol canım hepmizi.. usta birliği nerede peki şimdi?
ağrı doğubeyazıt canım
Yemin töreninden sonra evci izinine çıkar. Görev yaptığı il neresiyse oraya 2 gün izin verirler. Yalnız o ilden bi adres göstermeniz gerekli. Ve Pazar günü gidip imza atar. Pazartesi ayrılır. Hiç uğraşmayın pazartesi çıksın.