• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

canım benim kıyamm yaa. yok canım benimkide acemide şuanda cumartesi gececek ustabirliğine cep teelf. fln yok şuanda ama o da beni her ardığında yorgunluktan ölmüş oluyo bazen 3 gün arayamadığı oluyo ama ben kızmıyorum sizde sakın nie aramıosun unuttun vs demeyin acemi zor gercekten ustabirliğide yerine göre değişio benimkide aradığında 3-4 dak. anca konuşuoduk bu hem zaman olmamasından kaynaklanıo çünkü eğitim arası verilen molada aradığı için hemde birazda cep aradığı için örneğin bugün kayınvaldemdeydim onların evini aradı daha uzun konuştuk ev olunca bunuda unutmatın. bizim ev tel olmayınca şu aralar yemin töreni hazırlığı var mesela vakitte olmayınca bizde uzun konuşamıyoruz her yer değişio ins rahat rahat konuşacağınız bi yer olur

insallah canım yaa bende duymustum kütahyada acemilik zor diye neyseki atlatmıs seninki
bi arkadasım anlattı bunuda psikolojileri cok bozuluyomus ya afedersnz oto b.ka kavga cıkıyomus fln
tek yol bu gergin dönemi alttan alarak idare etmek galiba
Gelince cıkarırız acısını :47::47::47:

Buarada yeni gönderecek sadece 2miz varız galiba
ağustosta asker göndercekler icin bitane topik var ama onlar full kısa dönem girince insanın morali bozuluyo yaa
Biz 460tan bahsediyoruz onlar 100lerde negüzel cok üzülüyorum cok kıskanıyorumm :52::52:

dua edelim de 12 aya düşsün yoksa daha 3 kısa dönem uğurlıcaz catlarız artık kıskanclıktan :52:

senin istediğin topik olsun bizde uzun dönemler için acarız bi topik kısa dönem die bişe yokmuş gibi takılırız oralarda :60:

ama korkarım ki orda da sadece 2miz olucz :43:

canım benim kıyamm yaa. yok canım benimkide acemide şuanda cumartesi gececek ustabirliğine cep teelf. fln yok şuanda ama o da beni her ardığında yorgunluktan ölmüş oluyo bazen 3 gün arayamadığı oluyo ama ben kızmıyorum sizde sakın nie aramıosun unuttun vs demeyin acemi zor gercekten ustabirliğide yerine göre değişio benimkide aradığında 3-4 dak. anca konuşuoduk bu hem zaman olmamasından kaynaklanıo çünkü eğitim arası verilen molada aradığı için hemde birazda cep aradığı için örneğin bugün kayınvaldemdeydim onların evini aradı daha uzun konuştuk ev olunca bunuda unutmatın. bizim ev tel olmayınca şu aralar yemin töreni hazırlığı var mesela vakitte olmayınca bizde uzun konuşamıyoruz her yer değişio ins rahat rahat konuşacağınız bi yer olur

usta birliğini nerde yapıck canım ?

Buarada yeni gönderecek sadece 2miz varız galiba
ağustosta asker göndercekler icin bitane topik var ama onlar full kısa dönem girince insanın morali bozuluyo yaa
Biz 460tan bahsediyoruz onlar 100lerde negüzel cok üzülüyorum cok kıskanıyorumm :52::52:

:1::60::60::1: kızlar bende o full kısalardanım aslında yaa ama askerlik konusu görünce dayanamayıp daldım ama cok tatlısınız kısa da olsam aldınız beni aranıza teşşşşşşkkkk:65::65:

dua edelim de 12 aya düşsün yoksa daha 3 kısa dönem uğurlıcaz catlarız artık kıskanclıktan :52:

senin istediğin topik olsun bizde uzun dönemler için acarız bi topik kısa dönem die bişe yokmuş gibi takılırız oralarda :60:

ama korkarım ki orda da sadece 2miz olucz :43:

Yatıp kalkıp ona dua ediyorum valla düşsünde düşsün diye

Gercekten cok ilginc niye kmse 91/3 göndermiyo yaa
Belkimde onlarda bi topik bekliyodur:37:

:1::60::60::1: kızlar bende o full kısalardanım aslında yaa ama askerlik konusu görünce dayanamayıp daldım ama cok tatlısınız kısa da olsam aldınız beni aranıza teşşşşşşkkkk:65::65:

canım yaa kurban olurum kısa dönemlerde bizim askerimiz diil mi sonucta :72:

biraz gıcık oluo olabiliriz ama biraz sadece :63: şaka şaka :27:

insallah canım yaa bende duymustum kütahyada acemilik zor diye neyseki atlatmıs seninki
bi arkadasım anlattı bunuda psikolojileri cok bozuluyomus ya afedersnz oto b.ka kavga cıkıyomus fln
tek yol bu gergin dönemi alttan alarak idare etmek galiba
Gelince cıkarırız acısını :47::47::47:

evet canım o dönemi alttan al fazla üstüne gitme arayamadığında geldiğinde nasılsa kaçacak yer yok :1:

usta birliğini nerde yapıck canım ?
kırklareli babaeski tatlım

Ayy cok sanslısın kuzum yaaa benimki tembelliğine okumadı dinkof simdi cektircek bana 460 ı:57:
Siz ne durumdasınız söz nişan fln varmı

nişanlıyım tatlım ben 2 yıldır :)) 7 yıla yakında birlikteyiz :nazar::nazar::nazar:

hey maşallah canım 7 yıl beklemişsiniz askerlik nedirkii :nazar:
galiba bende senin gibi uzatmalı nişanlı olucam:9: gelince düğün varmıı peki?

galiba o 91/3 yarenlerini bulup saklandıkları yerden cıkarmak bizim ilk askeri operasyonumuz olmalı :72: :52:

katılıyorum tertip :13:
böyle 2kişiyle askerlikmi olur canım :52:

hey maşallah canım 7 yıl beklemişsiniz askerlik nedirkii :nazar:
galiba bende senin gibi uzatmalı nişanlı olucam:9: gelince düğün varmıı peki?

katılıyorum tertip :13:
böyle 2kişiyle askerlikmi olur canım :52:

olmaz tertip olur mu yaa :52:

siz hemen yapck mısınız düğünü sevdiceğin gelince ?

inş canım kısmetse öle düşünüoruz dönünce die allah izin verirse

İnsallah canımm hayırlısıylaa..

olmaz tertip olur mu yaa :52:

siz hemen yapck mısınız düğünü sevdiceğin gelince ?

12 aya düşerseee hemen yaparız galibaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ama düşmezse yazı bekleriz gibime geliyo enazından nisan mayıs olsun der babamlar
herseyede karısmasalar :51:

Sizde takarsınız heralde yüzüklerii okadar hasretin sonunda:32:

İnsallah canımm hayırlısıylaa..

12 aya düşerseee hemen yaparız galibaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ama düşmezse yazı bekleriz gibime geliyo enazından nisan mayıs olsun der babamlar
herseyede karısmasalar :51:

Sizde takarsınız heralde yüzüklerii okadar hasretin sonunda:32:

hayırlısı olsun tatlım ama inş düşer de bi an önce muradımıza ereriz hepimiz :26:

e bencede takalım artık o saatten sonra di mi ama :52:

ben yengec diilim ve henuz bekliorum sayılmaz ama benim sewgilimde akrep canım :1:

ne zamandır berabersiniz ben yengecim ve oda akrep askere gdicek ama tecilli akrepler askrden sonra değişiyormu merak etmistim :S

Küçükyalı canım
hımmm benimki üsküdarda canım, hayırlı teskereler:72:

öyle oldugunu inanmak istiyorum

en büyük kabusum da vedalasma anı

ona nası dayanıcam hiç bilmiorum

kendi kendime canlandırma bile yapıorum var mı böle bişe :27:
o vedalaşma anı yok mu.... ben son günlerinde yıllık iznimi almıştım, 7/24 birlikteydik. Her anı dolu dolu yaşadık... Vedalaşmayı da tabi...
O otobüse bindi ama dayanamadım arkasından ben de bindim, sarıldım öptüm, hiç bırakmak istemedim... ama muavin indirdi tabi... Otobüs hareket ettiği an içimden bir parça koptu, bağıra bağıra ağladım... boynundaki ay yıldızlı örtüyü bırakmıştı binerken, onu koklaya koklaya, nie bıraktın gittin beni die ağlamıştım. Ve o an sanki bursa boşaldı ve tek ben kaldım.... öyle kötü bi duyguydu işte... 6 ay oldu tam.

mrb kızlar bende geldim benim nişanlım da amasyada kısa dönem varmı aranızda bilmiyorum amasyada fakat cumartesiden itibaren kırklareli babaeski de olcak
amasya da kırklareli de iyidir canım:34:

merhaba kızlar aranızda yengeç burcu olup akrep sevgilisini bekleyen varmı?
akrep burcu nişanlımı bekliyorum, ikizlerim ben

10 gün sonra 19 ay olcak canım

henuz gitmediği için bu konuda pek bişe söleyemem ama bence o burcuyla diil tamamen kişiliğiyle alakalı :34:

haklısın canım evet kişiliğiyle alakalı ama insan ister istemez rahatsız oluyor :)

Back
X