- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrep burcu nişanlımı bekliyorum, ikizlerim ben
o vedalaşma anı yok mu.... ben son günlerinde yıllık iznimi almıştım, 7/24 birlikteydik. Her anı dolu dolu yaşadık... Vedalaşmayı da tabi...
O otobüse bindi ama dayanamadım arkasından ben de bindim, sarıldım öptüm, hiç bırakmak istemedim... ama muavin indirdi tabi... Otobüs hareket ettiği an içimden bir parça koptu, bağıra bağıra ağladım... boynundaki ay yıldızlı örtüyü bırakmıştı binerken, onu koklaya koklaya, nie bıraktın gittin beni die ağlamıştım. Ve o an sanki bursa boşaldı ve tek ben kaldım.... öyle kötü bi duyguydu işte... 6 ay oldu tam.
Bigün daha yaklastık göndermeye :26::26:
yok canım 17 gün sonra baslıcaz biz şafak saymaya kısmetse
amin canım Allah korusun onları
biz aynı iş yerinde calışıoruz yakın yerlerde oturuorz hiç alışkın diilim yokluguna
Allah hepimizin yardımcısı olsunn..
Selam kızlar :80:
Nişanlımla bende aynı işyerinde çalışıyoduk gideli 53 gün oldu o ilk zamanlar yok mu o ilk zamanlaarşimdi bile alışmış değilim ama bak bi hafta sonra iki ay olmuş olacak Allah can sağlığı versin
![]()
selam canımm nasılsın bu aksamm ??
İyiyim tatlım bu akşam
Çünkü bu akşamdan sonra bir seneye düşüyoruz
3 ayımızda geride kaldı çok şükür.
Sen nasılsın nasıl gidiyor
maşallah size yaaaa![]()
bundan sonrası cokk daha kolay gecer senin için inşallah
ben aynıyım koca bi 460 için geri sayım yapıorum ve cok cabuk gecio tutamıorum
kaldı 17 günümüz![]()
öyle iyi anlıyorum ki seni ama şöylede düşün ve biraz olsun rahatlamayı dene gittiği ilk günden itibaren o 460'lık paketi açıyosun ve gerisi geliyo sonra bi gün bi gün ve bi gün daha bende daha yolun başında olmama ragmen sürekli böyle düşünüyorum![]()
Bir başlasa tatlım hemen geçmeye başlıyor zaten tek tek düşüyor günler
Başladımı bitiyorda
İnş sende göreceksin bu günleri bittiğinide hatta
maşallah ne güzel 2 ay gecmiş bile
bırak 2 ayı 2 gün bile gecmiş olsa şükredicek durumdayım yerimde saymaktan yoruldum![]()
sanıorum ki zaten en zor kısmı gidene kadar olan kısmı
çünkü hersey cok belirsiz her sey kafanda bissürü soru işareti basta ne zaman gidicek diodum sonra nereye gidicek dedim simdi gittiği yer nası bi yer olucak orda rahat edebilecek mi ordan sonra nereye gidicek ???? :84:
ama haklısın başladıktan sonra muhakkak biticek![]()
daha önce yazdın mı görmedim ama nereye çıktı acemiliği ?
öyle iyi anlıyorum ki seni ama şöylede düşün ve biraz olsun rahatlamayı dene gittiği ilk günden itibaren o 460'lık paketi açıyosun ve gerisi geliyo sonra bi gün bi gün ve bi gün daha bende daha yolun başında olmama ragmen sürekli böyle düşünüyorum![]()
Başladınmı bi bitmeyede başlıyor zaten
şimdi bişe sorcam ama gülmek yok
ya da gül ben bile gülüorum
bizim 2 gün yol iznimiz war gitmeden 2 gün önce mi şafak saymaya başlıcaz ?
nolur evet de![]()