• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

yemeklerden yiyipte midesini bozmasın askeriyelerin genelinde yemekler çok kötü

VAlla canm bazen disardan soyletiyorlarmis ama yinede genelde orda yiyor yemegini.gecen diyor bir mercimek corbasi yapmislar mercimekten baska herseye benziyor tadi falan :) o kadar igrenc biryerki bizimkisi yemeklerin tadinin kotulugu hafif kalmaya basladi o kdr sıkıntinin icinde . Surgun yeri diye ne kadar pis insan varsa toplamislar biraraya.umarim duzelir bir iki aya

canım öncelikle Allah kavuştursun, bizimki de sürgün yeri olan eğirdirde :1:
zorluk çekeceği en fazla 2 ay sonrasında pislikleri de temizliyorlar :34:

İns canim bir iki ay gecsin rahatlr diye dusunuyorum bende.ama oyle pis insanlar varki genelde kavgaci serseri tipler.her an olay arayan tipler.nasil gececek bakalim 12 ay

izmir bornova... şafak 242 daha hiç izin kullanmadı bide, hemencik bitsin Allahımm :) :31::93:

Artık asker yolu beklemiyoruuuuuuuuuuum bitti şükürler olsun güneşim doğdu :16:
Şafak yok artık :52::52:

ankara mamak mebs okulu acemi birliği
urfa siverek usta birliği
allah askerlerimize ve biz bekleyenlerine yardım etsin..daha gideli on iki gün oldu yeni başladık biz saymaya geçmiyor zaman:(

Sonunda sağ salim döndü sınırda görev yapıyordu.. onunla birlikte bende askerlik yaptım resmen.. Allah hepinize sabır versin kızlar. Onlar için ne kadar zorsa bizim içinde zor. Haber alamayınca ne çektiğimi bir ben bi Allah bilir.. sevdiklerinize de hayırlı teskereler inşallah hepsi sağ salim dönecek:31:

Sonunda sağ salim döndü sınırda görev yapıyordu.. onunla birlikte bende askerlik yaptım resmen.. Allah hepinize sabır versin kızlar. Onlar için ne kadar zorsa bizim içinde zor. Haber alamayınca ne çektiğimi bir ben bi Allah bilir.. sevdiklerinize de hayırlı teskereler inşallah hepsi sağ salim dönecek:31:

Hadi hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza artıkk. Teşekkür ederim canım inşallah :(

benım yarım de manısa kırkağaçta:(

Benim nişanlımında acemi birliği kırkağaçtı canım, şuanda Kars'ta.. Şafak 77..
Allah kavuştursun, hayırlı teskereler dilerim...

Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırız..

Ama sana söylemek istediğim bişey var, eğer imkanın varsa yemin törenine mutlaka git..
Kırkağaçın yemin töreni bambaşkaydı..

hyt sna güzel tbiiiiii:9: şaka bi tarafa allah mükafatı werdi işte ne mutlu sna

Back
X