Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim nisanlimda ust birligi edirne uzunkopruye dustu . Surgun yeriymis bugun teslim oldu.yemekleri igrencmis ne kadar psikopat varsa orda toplanmis oyle diyor hayirlisi
yemeklerden yiyipte midesini bozmasın askeriyelerin genelinde yemekler çok kötü
canım öncelikle Allah kavuştursun, bizimki de sürgün yeri olan eğirdirde![]()
zorluk çekeceği en fazla 2 ay sonrasında pislikleri de temizliyorlar![]()
İns canim bir iki ay gecsin rahatlr diye dusunuyorum bende.ama oyle pis insanlar varki genelde kavgaci serseri tipler.her an olay arayan tipler.nasil gececek bakalim 12 ay
Sonunda sağ salim döndü sınırda görev yapıyordu.. onunla birlikte bende askerlik yaptım resmen.. Allah hepinize sabır versin kızlar. Onlar için ne kadar zorsa bizim içinde zor. Haber alamayınca ne çektiğimi bir ben bi Allah bilir.. sevdiklerinize de hayırlı teskereler inşallah hepsi sağ salim dönecek![]()
benim yarimd şu an bursa gemlik veteriner eğitim merkezinda asker. offf daha çok var dönmesine...
benım yarım de manısa kırkağaçta![]()
Sonunda sağ salim döndü sınırda görev yapıyordu.. onunla birlikte bende askerlik yaptım resmen.. Allah hepinize sabır versin kızlar. Onlar için ne kadar zorsa bizim içinde zor. Haber alamayınca ne çektiğimi bir ben bi Allah bilir.. sevdiklerinize de hayırlı teskereler inşallah hepsi sağ salim dönecek![]()
hyt sna güzel tbiiiiiişaka bi tarafa allah mükafatı werdi işte ne mutlu sna