- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öncelikle Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun bi an önce sağ salim inşallah
Bi sorum olucak öncelikle size... Aranızda eşi,dostu,tanıdığı Doğubeyazıt'ta askerliğini yapmış olan var mı ? Nasıl olduğu hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem 351. Dönem benim askerim de.Bu cuma gidicek artık ve nasıl bi yer olduğunu çok merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende asker yareniyim canlar.Ankara Polatli topcu ve fuze ordu okulu kara kuvvetlerinde yedek subay erkek arladasim.Usta birligi kura ile yemin toreninden hemen once belli olucak Agstosun sonlarinda felan insaAllah.
Bende asker yareniyim kızlar :) Şafak 109 Şırnak...
Amin canım inşallah..allah yardımcıları olsun hepsinin, tez vakitte bitirip gelmelerini nasip etsin inşallahhh, bizlerede sabır versin![]()
Bende asker yareniyim canlar.Ankara Polatli topcu ve fuze ordu okulu kara kuvvetlerinde yedek subay erkek arladasim.Usta birligi kura ile yemin toreninden hemen once belli olucak Agstosun sonlarinda felan insaAllah.
dün gece gönderdim bitanecik nişanlımı kalbimin yarısını ankara mebs e ordan da kastamonuya kısa dönem yapacak ama çok koydu gidişi sürekli ağlayasım geliyo ne zormuş bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim bugün çokk garibim çokk..:-(
allah kavuştursun canım benim erkek arkadaşımda nisanda gitti acemiliğini orda yaptı cok rahattı.Usta birliğide diyarbakıra cıktı ordan goreve gonderdiler kayseriye gorevde olduğu için cumartesileride çalışıyor o yuzden her ay 1 hafta izni oluyor cok rahat inş. seninkininde şansına guzel yerler cıkar :)
hiç üzülme canım göz acıp kapayıncaya kadar gecicek anlamıcaksın bile benim erkek arkadaşıma uzun dönem cıktı bak nisanda gitti onla birlikte giden kısa dönemler 1 ay sonra dönücek nerdeyse :) allah kavuştursun.
sağol canım Allah sizi de kavuştursun inşallah
allah kavuştursun canım benim erkek arkadaşımda nisanda gitti acemiliğini orda yaptı cok rahattı.Usta birliğide diyarbakıra cıktı ordan goreve gonderdiler kayseriye gorevde olduğu için cumartesileride çalışıyor o yuzden her ay 1 hafta izni oluyor cok rahat inş. seninkininde şansına guzel yerler cıkar :)
İnşaAllah güzelim yaa bizde merakla bekliyorz neresi çıkıcak die KIbrıs çıkmaz inşaAllah yanıma gidip gelebileceği bi yer olur![]()