Asker yolu bekliyorsun geldiğinde terk ediliyorsun .. Neden ?

Canım bunu kaçışı yok 70 yasına da gelse muhakak alacaklar ve her gecen gun onun alehine o da bunu farkındadır er yada geç gidecek . Şuanda asker de bi çocuk arıyıp duruyor yok seviyorum ciddiyim diye telefonlarını bile açmıyorum artık Ölümlüye prim vermek yok :/

Çünkü erkekler nankör yaratıklardır
İyilik yaparsın , ilk gelir seni tırmalarlar
O Yüzden kimseyi beklemiyeceksin , hayatına bakacaksın..
Ben zaten karşıyım öyle askere giden kişiyi beklemeye
Ha nişanlın eşin olur orası ayrı .

Asker beklemiş biri olarak bunu bende anlayabiliyorum..Dönüşleri dengesizleşio bunların.. Hoş biz daha 2 aylıktık askere gittiğinde..İlişkimizi askerdeyken geliştirdik büyüttük.. Geldikten sonra ki daha 3 ay oldu geleli sorunlarımız oldu.. Daha geçen hafta yaptığımız kavgada bitti dedik.. Herşey kısmet diyorum hiçbirşeyi zorlamıorum artık..

Kokrtum şimdi benimde sevgilim askere gidecek mayısta ya değişirse oda yada dengesizleşirse

asker beklemiş biri olarak söyleyim. gerçekten dengeleri bozuluyor askerdeyken. bir taraftan bizimde dengemizi bozuyorlar. benimde sevgilim askerden döndükten sonra 2 ay kadar sıkıntılar yaşadık. nerdeyse ayrılacaktık. çok üzdü çok kırdı beni. sonra yavaş yavaş toparladı. şimdi herşey yolunda arada sırada kavgalarımız tabiki oluyor ama askerden döndükten sonraki hali gibi değil.

Ya sonuçda onlarla beraber bizde askerlik yapıyor sayılıyoruz her ne kadar onlar kadar sıkıntı yaşamazsakda pskolojik baskı oluyor üzerimizde attığımız her adımı daha iyi düşünmek zorunda kalıyoruz askerden geldikden sonra hiç bir engel kalmıyor artık aileler tanışır daha rahat oluruz gibi planlar yaparken ortaya süpriz gelişmeler çıkıveriyor böyle.. Anladığım kadarıyla herkezde hemen hemen bu sorun oluyor demek tek yöntem biraz sabır .. Ben sabredemedim ama tek taraflı değil hırsızın hiçbi suçu yok .. ben istermiydim böyle olmasını . üzgünüm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…