• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Askerde Aldatır" korkusu..

Yok daha neler 7 yıllık ilişkiniz var adam aldatsa taaaa 7 yıl önce aldatırdı.Aksine askerdeyken sevgililerine kat ve kat bağlanırlar benim çevremdekiler hep öyle oldu.Askerde aldatanı hayatım boyunca duymadım.

Çok teşekkür ederim.
Demek ki her bekleyene böyle laflar ediliyor.
Destek yerine köstek oluyor arkadaşlar bile..
Aklından bunları tamamen nasıl çıkardın, özellikle çarşı izni? :KK35:

Güvenmeye devam ederek bence. Sürekli bu aklında olursa cidden aşırı zorlaşır beklemek.

Yok daha neler 7 yıllık ilişkiniz var adam aldatsa taaaa 7 yıl önce aldatırdı.Aksine askerdeyken sevgililerine kat ve kat bağlanırlar benim çevremdekiler hep öyle oldu.Askerde aldatanı hayatım boyunca duymadım.

Soru sorulan bir site var. Orada milyontane "askerdeyken beni aldattı" diye konu açmış kızlar.. okudukça dağıldım dediğim gibi.. aldatırsa ruhum duymazsa diye korkuyorum açıkçası, yoksa aldatırsa zaten şükrederim kurtulduğuma..

Soru sorulan bir site var. Orada milyontane "askerdeyken beni aldattı" diye konu açmış kızlar.. okudukça dağıldım dediğim gibi.. aldatırsa ruhum duymazsa diye korkuyorum açıkçası, yoksa aldatırsa zaten şükrederim kurtulduğuma..
Cnm kendine hiç sıkıntı yapıp kötüye yorma.Nerden çıkarıyorlar ki seven kişi değil askerlik cennette hurilerin arasına atsan aldatmaz ki bence bu adam seni seviyor 7 yıl olmuş :)

Acemi ise ancak acemice aldatır.usta birliğine geçince ustalasır..))
Şaka aman ciddiye alayım deme..
Asker aldatır diye bir genellemeyi istatistik yaparak yapmadılar değil mi?Böyle birşey yok.aldatarak adam herzaman heryerde aldatır zaten.
Hem erkek arkadaşın ne yapsın. O yok sen keyfince geziyorsun özgür özgür..oda kıskançlık krizine girip oralarda deli mi olsun. Yapmayın bunu birbirinize..Ay bak fena oldum akşam akşam ya..gözlerim doldu nedense..reglim yaklaştı ondan gsliba. :işsiz:

Acemi ise ancak acemice aldatır.usta birliğine geçince ustalasır..))
Şaka aman ciddiye alayım deme..
Asker aldatır diye bir genellemeyi istatistik yaparak yapmadılar değil mi?Böyle birşey yok.aldatarak adam herzaman heryerde aldatır zaten.
Hem erkek arkadaşın ne yapsın. O yok sen keyfince geziyorsun özgür özgür..oda kıskançlık krizine girip oralarda deli mi olsun. Yapmayın bunu birbirinize..Ay bak fena oldum akşam akşam ya..gözlerim doldu nedense..reglim yaklaştı ondan gsliba. :işsiz:

Ne kadar tatlı bir cevap olmuş bu.. gülümsedim. :) erkek arkadaşım bana böyle şeyler asla demez. "sana çok ama çok güveniyorum o yüzden konusunu dahi açmam bu gibi şeylerin" deyip gitti askere.. nedense ben onun gibi olamıyorum. Şimdi de ya aldatır da ruhum duymazsa diye içimi yer dururum. Aldatsa zaten kurtulmuş olurum öyle bir pislikten, ama aldatır da başka kızlarla yazışırsa ruhum duymazsa diye endişeleniyorum. ben daha fazla yazarsam sen daha kötü olacaksın. :KK48: Çok teşekkür ediyorum cevap yazdığın için. :)

Can'ım sen bakma onların laflarına .Bu kişilerle alakalı.Sen güveniyorsan sorun yok,herkes bir olmaz.Karaktersizse bir Ada'm ancak o zaman yapar böyle birşeyi o Zaman'da seni kaybeder...Benim eşim de askeri personel,Cumartesi günleri sabahtan akşama kadar bomboş nereye gideceğini bilemeyen,kimisinin cebinde az parası olup,toplaşıp diğer arkadaşlarıyla gezen askerler görüyorum.Hepsi de sudan çıkmış bağlığa dönüyor.Kimi alışverişte,kimi denizkenarında,kimi sevgilisiyle,ailesiyle konuşuyor,kimi cafede arkadaşlarıyla yemek yiyor,yüzmeye gidiyor.Ben de eşime sordum.Kıyamam napıcaklarını bilmiyorlar,kiminin cebinde para yoktur diye üzüldüm.Eşim de bazı kanı bozuklar var.Haftasonu iznine çıktığı gibi para biriktirip kadına gidiyor Dedi.Yani mayası bozuk olanlar için geçerli,sadece askerde degil her zaman yapanlar için geçerli o.Sen kalbini ferah tut.

Ne kadar tatlı bir cevap olmuş bu.. gülümsedim. :) erkek arkadaşım bana böyle şeyler asla demez. "sana çok ama çok güveniyorum o yüzden konusunu dahi açmam bu gibi şeylerin" deyip gitti askere.. nedense ben onun gibi olamıyorum. Şimdi de ya aldatır da ruhum duymazsa diye içimi yer dururum. Aldatsa zaten kurtulmuş olurum öyle bir pislikten, ama aldatır da başka kızlarla yazışırsa ruhum duymazsa diye endişeleniyorum. ben daha fazla yazarsam sen daha kötü olacaksın. :KK48: Çok teşekkür ediyorum cevap yazdığın için. :)
Sağol tatlım. Ama dediğim gibi boşuna kafana takıyorsun. Bence tam tersine duygusal olarak o sana daha çok ihtiyaç duyacak.özleyecek çünkü.
Böyle düşünceleri at kafandan ve özlemenin tadını çıkart bu günler geri gelmeyecek.

Can'ım sen bakma onların laflarına .Bu kişilerle alakalı.Sen güveniyorsan sorun yok,herkes bir olmaz.Karaktersizse bir Ada'm ancak o zaman yapar böyle birşeyi o Zaman'da seni kaybeder...Benim eşim de askeri personel,Cumartesi günleri sabahtan akşama kadar bomboş nereye gideceğini bilemeyen,kimisinin cebinde az parası olup,toplaşıp diğer arkadaşlarıyla gezen askerler görüyorum.Hepsine sudan çıkmış bağlığa dönüyor.Kimi alışverişte,kimi denizkenarında,kimi sevgilisiyle,ailesiyle konuşuyor,kimi cafede arkadaşlarıyla yemek yiyor,yüzmeye gidiyor.Ben de eşime sordum.Kıyamam napıcaklarını bilmiyorlar,kiminin cebinde para yoktur diye üzüldüm.Eşim de bazı kanı bozuklar var.Haftasonu iznine çıktığı gibi para biriktirip kadına gidiyor Dedi.Yani mayası bozuk olanlar için geçerli,sadece askerde degil her zaman yapanlar için geçerli o.Sen kalbini ferah tut.

ya.. ne güzel yazmışsın, vakit ayırmışsın. çok çok teşekkür ederim. içim rahatladı.. umarım kafamdan şu şüpheleri atabilirim yoksa gerçekten on yaş birden yaşlanacağım, hissediyorum. En çok kafama takılan da "aldatırsa ruhum duymazsa" diye.. bilsem aldattığını, zaten şükrederim kurtulduğuma.. ama bilmezsem diye korkuyorum. Tekrar sana çok çok teşekkür ediyorum. :)

ya.. ne güzel yazmışsın, vakit ayırmışsın. çok çok teşekkür ederim. içim rahatladı.. umarım kafamdan şu şüpheleri atabilirim yoksa gerçekten on yaş birden yaşlanacağım, hissediyorum. En çok kafama takılan da "aldatırsa ruhum duymazsa" diye.. bilsem aldattığını, zaten şükrederim kurtulduğuma.. ama bilmezsem diye korkuyorum. Tekrar sana çok çok teşekkür ediyorum. :)
Merak etme Can'ım erkekler beceremiyor,eline gözüne bulaştırır.Arkadaşlarıyla takılıyor hepsi genelde.E birinden biri yumurtlar diye bişey yapamazlar.Anında satıyorlar birbirlerini.Zaten yapmaz da,toplantıları oluyor,uyarı alıyorlar.Aids vs eğitim veriliyor.O yüzden tin tin geziyorlar internet cafede :)

İçinde olan her yerde,her zaman yapar
Arkadaşlarınız pek bi moral olmuş size
:bicak:

İçinde olan her yerde,her zaman yapar
Arkadaşlarınız pek bi moral olmuş size
:bicak:

Bir de en yakın arkadaşlarım.. ben onlara asla böyle şeyler söyleyemezdim, bir de onlar için üzülüyorum beni niye bu kadar üzdüler diye.. içinde olan her zaman yapar, bende katılıyorum. Ama askerde baskı altında, milyontane erkekle 1 yıl bir arada oldukları için mutlaka ama mutlaka dışa vurumu olurmuş.. gözler fırıl fırıl olurmuş. ah ah.. kafayı yiyeceğim. :) çok çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığınız için.. :KK200:

Bir de en yakın arkadaşlarım.. ben onlara asla böyle şeyler söyleyemezdim, bir de onlar için üzülüyorum beni niye bu kadar üzdüler diye.. içinde olan her zaman yapar, bende katılıyorum. Ama askerde baskı altında, milyontane erkekle 1 yıl bir arada oldukları için mutlaka ama mutlaka dışa vurumu olurmuş.. gözler fırıl fırıl olurmuş. ah ah.. kafayı yiyeceğim. :) çok çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığınız için.. :KK200:
E biz asker eşleri napalım senelerce erkek içinde okuyup çalışıp emekli olacaklar.Biz hiç evlenmeseydik o Zaman.Bizim başımız yanmış demek :)))) Baskın olacaksın biraZ.Gözü fırfır olmayan erkek mi var?

Ya bırak Allah aşkına
Seni resmen okb yapacaklar
Sen güven Sevdiceğine
Hayırlı tezkereler

E biz asker eşleri napalım senelerce erkek içinde okuyup çalışıp emekli olacaklar.Biz hiç evlenmeseydik o Zaman.Bizim başımız yanmış demek :)))) Baskın olacaksın biraZ.Gözü fırfır olmayan erkek mi var?

Çok haklısın..
ama şu gözler fırıl fırıl olayını bile kaldıramıyorum maalesef.
Allah yuvanizdaki mutluluğu daim etsin :)

Ben de asker yolu gözledim, gittiğinde 2 seneye yakın süredir sevgiliydik.
Bana kendisi anlatırdı, burda bu tipler var diye, bir kere de düşünmedim aynı naneyi benimki de yiyor mudur diye.
7 senedir size o güveni vermediyse ilişkinizi gözden geçirin.

Sen o denilenlere hic takılma canim. Sen sevgiline guveniyorsan soylenenlere kulak asma. Her erkek aldatacak diye bisey yok. Kirli zihniyetteki arkadaşlarını da uzak tut kendinden

Aldatma biraz da karakter meselesi. Ona kendimden çok güveniyorum demişsin ee daha neyi dert ediyorsun. Bende 7 yıllık birlikteligin üstüne evlendim 6 ay sonra eşim askere gitti geldi çok şükür. Aldatacak adam olsa senin yanındayken bile yapar ruhun duymaz. Sen takılma çevrendekilere ben herkese nasip olucagini sanmıyorum asker sevgilisi olmayi. Rahat ol. Bi de aramiypr mesaj atmıyor diyosun adam orda emir kulu her dakika telefon elinde olamaz. Azcik sabir. Önünde daha ne çok kafanı takacagin şeyler var geç bunları arkadaşım. Bi de sevginize itimat edin. Elalem cekemedigine fitne sokmaya çalışıyor.

Evet kesin kesin aldatır seni.Hatta askeriyede DİSKO bile var:))))(Bilmeyenler için dip not:Disiplin Koğuşu) Ya ne saçma sapan bi çevren varmış senin öyle,yok askerde aldatırmış filan.Zavallı askerler nelerle uğraşıyorlar.Valla kıskançlıkta sınır tanımıyosunuz!

Back
X