ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

birsey yapacak olsa soylemez yapardi..can tatlidir ...senin duygusal yanini biliyosa buna kayıtsız kalmayip barisacagini düşündüğü icin bu şekilde davraniyodur...madem hayatindan vazgececk kdr seviyomus niye aldatmis artık biraksinlar bu palavralari ..aynısı bnm basimda da var.

askerliği bitinceye dek idare et sonra yol ver gitsin
kızın ihtiyaçlarını karşılamak nedir ya ne iğrenç tarif etmiş öyle
kendi ihtiyaçlarını karşılamış olmasın ? ay çok uyuz oldum

Ondan daha büyük tehdit var: yanına geldiginde sana bisey yapabilir. Allah korusun görüyoruz haberlerde hem sevgilisini hem kendisni öldürenleri.

Bulusucaksanız da dikkatli ol, nasıl dikkatli olunur bilmiyorum ama..
buluşmasın bence ya
adam normal gözükmüyor ki

Bu durumu ailenizle ve onun ailesi ile konuşun. Ayrılık kararı verdiğinizi Fikrinizin değişmeyeceğini de söyleyin. Nisanlınızla hicbir zaman hiçbir yerde buluşmayın. Yanınızda polis bile olsa gitmeyin. Telefonlarına çıkmayın.
Şimdi normal devam edip askerliği bitince ayrılırsanız suçlu siz olursunuz. Çünkü ortaya şöyle bir tablo çıkıyor. Siz affediyorsunuz kabul ediyorsunuz sonra yok yere ayrılıyorsunuz. O yüzden baştan tavır koyun. Ama dediğim gibi onunla yüz göz olarak değil. Ailelerinde işin içinde olduğu ortak bir karar. Sonra kendini mi parcalar öldürür umurunuzda olmasın. Size bir zarar gelmesin yeter.

Öldürmezsen adam değilsin deyip bi gaz da ben verirdim adi ş.size.. Uçkurunun peşimden koş, boklar kokmaya başlayınca öldürürüm kendimi.. Öldür abi zaten.. Ki hayatta öldüremez.. Kimse bas bas bağırıp kendini öldürmez. İntihar sessiz yapılır yeme bu lafları..

Canim askerlik psikolojisi yapar mı yapar ömür boyu vicdan azabı cekersin ...
Yaptığı affedilir değil elbette gelsin bakalım konuşun o zaman soylersin ...

Sicaklardan kk'da empati yetisini yitirmis.Olurse olsun napalim,birak vursun.Bunlar ne yahu ?
E oldu o zaman konu sahibide adamın tehditlerine boyun eğsin adamda canının istediğini yapsın kafasına göre takılsın nasıl olsa tehditlerine boyun eğen biri var karşısında

E oldu o zaman konu sahibide adamın tehditlerine boyun eğsin adamda canının istediğini yapsın kafasına göre takılsın nasıl olsa tehditlerine boyun eğen biri var karşısında

Yorumumda kalkip boyun egsin diye bir ibare mi var ? Akil istiyor konu sahibi.Kalkip birak gebersin yorumlari degil.Farkli alternatif onerin yoksa okur gecersin.Dalga gecer gibi ölurse ölur napicaksin bosveerr demek karsindakine yardimdan ziyade kostek olmaktir.Bunu kendini karsindakinin yerine koyarak bir daha dusunnurseniz anlarsiniz.

Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum ve cevap veriyorum nişanlısını aşkını bi kenara bırakıp zevkine düşen adam da sadakatsizliğin ve bencilliğin allahı vardır bencil adamda kendi canına kıymaz kısaca blöf yapıyor burada ki üyeler de bırak ölürse ölsün diyo yani kendini öldürmeyeceği aciz bi şekilde son kozunu oynadığı kabak gibi orta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…