- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
- Konu Sahibi Portakalsekerim123
-
Canım bişey yapmaz deme ummadık taş baş yarar. Gözü dönerse yapacaklarına sen bile şok olursun. Yinede yanında biri olsun canım.Çok korkuyorumöyle koruyacak biri yok malesef akrabalarim herkes uzakta annem babam var sadece bizim kizlarda bişey yapamaz korkudan
askerliği bitinceye dek idare et sonra yol ver gitsinÇok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bilehata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum
buluşmasın bence yaOndan daha büyük tehdit var: yanına geldiginde sana bisey yapabilir. Allah korusun görüyoruz haberlerde hem sevgilisini hem kendisni öldürenleri.
Bulusucaksanız da dikkatli ol, nasıl dikkatli olunur bilmiyorum ama..
E oldu o zaman konu sahibide adamın tehditlerine boyun eğsin adamda canının istediğini yapsın kafasına göre takılsın nasıl olsa tehditlerine boyun eğen biri var karşısındaSicaklardan kk'da empati yetisini yitirmis.Olurse olsun napalim,birak vursun.Bunlar ne yahu ?
E oldu o zaman konu sahibide adamın tehditlerine boyun eğsin adamda canının istediğini yapsın kafasına göre takılsın nasıl olsa tehditlerine boyun eğen biri var karşısında
Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum ve cevap veriyorum nişanlısını aşkını bi kenara bırakıp zevkine düşen adam da sadakatsizliğin ve bencilliğin allahı vardır bencil adamda kendi canına kıymaz kısaca blöf yapıyor burada ki üyeler de bırak ölürse ölsün diyo yani kendini öldürmeyeceği aciz bi şekilde son kozunu oynadığı kabak gibi orta daYorumumda kalkip boyun egsin diye bir ibare mi var ? Akil istiyor konu sahibi.Kalkip birak gebersin yorumlari degil.Farkli alternatif onerin yoksa okur gecersin.Dalga gecer gibi ölurse ölur napicaksin bosveerr demek karsindakine yardimdan ziyade kostek olmaktir.Bunu kendini karsindakinin yerine koyarak bir daha dusunnurseniz anlarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?