ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

Nisandan önce ayrıldık sevgili döneminde yapmış bunu ogrenebilcegimi dusunememis bile ben ne hayaller kurmustum

Öyle korkuyorum ki takıntı oldu bir anda onun için.. çıktı yolda simdi geliyor

Off çok zor bir durum yaa Allah yardımcın olsun ne

Havlayan köpek ısırmaz korkma vurmaz kendini vurursa da kendi tercihi. Seni o kadar sevse aldatmazdi zaten hattini değiş sana ulasamasin. Böyle bir adamla olursan iki gün sonra yine sözünde durmadi bosanmiyor cok mutsuzum diye konu acarsin

Ailesine anlat seni aldattığını, kendini öldürmekle tehdit ettiğini ve ayrıldığını bunu kaldıramayacağını, ne yapıyorlarsa yapsınlar halletsinler.

O haltı yiyerek ilişkinizi öldürmüş zaten.. Geldiğinde herşeyi söyleyin, dikkatli olun ve bi an önce kurtulmaya bakın..

Zor bir durum ama sanirim sizin yerinizde olsaydim gorusmezdim herhangi bir tartismaya da girmezdim. Seninle birlikte olamam bitti demek yeterince acik bence. Blöf yaptigini dusunuyorum. Onunla gorusmeniz konunun iyice uzamasina ve sizi ikna edebilecegini dusunmesine neden olmaktan baska bir ise yaramayacak. Ve sizde affetme potansiyelini gorurse bu sekilde tehdit etmeye devam edecek.
Kesinlikle barismayacagim diyebiliyor musunuz? Eger barisma niyetiniz yoksa net ve soguk bir sekilde konusun. Size aciklama yapmaya mazeret sunmaya baslayinca hep ayni seyi soyleyin seni affedemem diyin asla tartismaya girmeyin soru sormayin sorularina da cevap vermeyin seni affedemem diyin surekli. Ne kadar kararli oldugunuzu göstermediginiz surece intiharla tehdit etmeye devam edecek. Hatta Allah korusun ama bu tehditler zamanla size zarar verme seklinde de degisebilir. Lutfen cok dikkatli olun. Barismayacaksaniz net olun karsisinda aglayip sizlanmayin yoksa sizin duygularinizi su an oldugu gibi suistimal etmeye devam eder.

Kendine zarar vermeyi aklina koyan adam baskasina daha feci zarar verebilir, akli basinda düşünemez, yaninizda baskasi olsun gorusurken. Konuşup bitirin neyi bitirecekseniz. Dedigim gibi kendine zarar veren baskasina daha kotusunu yapar, askerin psikolojisi daha berbattir.

Kizla yatmis kalkmis tum ihtiyaclarini görmüş' şeklinde cümle kurmaniz hic hos degil asiri gereksiz oldugu gibi asiri itici; yatmasaydi da sizinle yasadigi gibi seyler yasayip duygusal bag kursaydi aldatmis sayilmayacak miydi?
Evli insanlarin sevgililerden farki ihtiyac gidermek midir? Insanlar ihtiyac gidermek icin mi evlenir? Ihtiyac gidermek nedir yahu? Edep ya hu.
Keske sizinle yatip kalkip tum ihtiyaclarini giderseydi de baska kucaklarda finkatmasaydi.

Ben mi çok acımasızım ?anlamadım ki beni aldatan onun bununla seks aleminde cirit atan bi adam için kılım dahi kıpırdamazdı.o haltı yerken seni aklının ucundan geçirmeyen adam ne olmuşta şimdi hayatından vazgeçmekle tehdit ediyo ?ben soyliyim mi ?seni tanıyo onun yapacağı acıtasyona kayıtsız kalamayacağını bal gibi biliyor

Ben anlamıyorum bu zihniyete sahip erkekleri. Böyle iğrenç bir şeyi yapıyor, sonra da terk edileceğini anlayınca tehditle, zorla yanında tutmaya çalışıyor. Resmen zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Zorla iğrençliğini kabul ettirmeye çalışıyor nasıl bir zihniyet, nasıl bir mantıksa artık. Neredeyse karşısındakini suçlayacak. Kendisine böyle bir şey yapılsa ne yapar Allah bilir. Böylelerinden korusun Allah herkesi. Size şöyle ya da böyle yapın diyemiyorum çok zor bir durum. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun.

Tatlım bence kendini hiç üzme çünkü havlayan köpek ısırmaz derler vuracak adam söylemez direk vurur sana resmen naz yapıyor tehdit ediyor gercekte bu tip insanlar kendilerine asla kiyamazlar o yuzden inanma ayril gitsin

oldursun valla sananeki su saatten sonra ister oldursun ister daglara vursun yani...
ne yani gelsinde affet omur boyu o igrenclik ve yeni olacaklarlami yasiyacaksin...

Çok açık bi şekilde söyle öldürsende kendini umrumda değil zerre canım acimaz de eğer yine de illa gorusmek istiyorsa bence iki aileye de haber ver sonuçta nişanlısınız herkes varken görüşün yalnız kalmayın hiç güven vermedi bu adam bana ne yapacağı belli olmaz. Ailelerin yanında ne halt yediği de ortaya çıkınca belki utanır barışma istemeye yüzü kalmaz

Babana anlat ve teke tek konuşma. Yok kendimi vururum yok bilmem ne. Dün yediği hurmalar bugün ........... tırmalar. O kadar basit.

Ayrıca acıtasyon yaparak seni yanında mı tutacağını sanıyor. Ya da sen, sırf bu yüzden onunla devam mı edeceksin.

Hem niye anlatmıyorsun ki evdekilere. Valla bu konu benim başımda olsaydı vicdanım sızlamazdı. Defolsun gitsin.

Ayrıca onun ki blöf. Seni aldatırken düşünseydi, kaybedince diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…