- 2 Temmuz 2016
- 49
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Portakalsekerim123
-
Nisandan önce ayrıldık sevgili döneminde yapmış bunu ogrenebilcegimi dusunememis bile ben ne hayaller kurmustumkaçırmış olabilirim; ne zaman yedi bu haltları? nişandan önce mi sonra mı?
sonraysa eğer ailesine anlatın. daha nişanlıyken böyle bişey yapan adamla evlenilir mi.
eğer nişandan önceyse keşke nişan olmasaydı ama yapıcak bişey yok artık.
ayrılın. kendinize de dikkat edin lütfen. kendi canımız kıymetlidir. kendisine değilde size bişey yapabilir.
Nisandan önce ayrıldık sevgili döneminde yapmış bunu ogrenebilcegimi dusunememis bile ben ne hayaller kurmustum
Öyle korkuyorum ki takıntı oldu bir anda onun için.. çıktı yolda simdi geliyorCanım benim ya Allah yardımcın olsun, tez vakitte kurtul bu rezil insandan inşaallah.Hem yaptığı pislik için,hem seni böyle ağlattığı için Allah sorsun hesabını.Lütfen üzülme,senin hiçbir kabahatin yok,neden bedel ödeyesin.Adam keyfini çatarken,hiç ağlayıp sızlamış,kendimi öldürürüm demiş mi,şimdi işi bitmiş,sana ağlıyor,sana yapıyor tüm eziyeti.Öyle sinir oldum ki ya!
Off çok zor bir durum yaa Allah yardımcın olsun neÇok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bilehata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum
Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bilehata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum
Çaresiz katlanın diyorsunuz ben bir çözüm düşündüm onu affedeceğimi söyleyip çıkınca askerden psikoloğa götürürüm diye düşündümyapabilir bi arkadasimin dag gibi askerden gelmis delikanli kardesi kiz arkadasi icin kendini vurdu öldu malesef
Onlar daha beter o iğrenç adami savunup dahada ateslerler onu benceAilesine anlat seni aldattığını, kendini öldürmekle tehdit ettiğini ve ayrıldığını bunu kaldıramayacağını, ne yapıyorlarsa yapsınlar halletsinler.
Ailenle konusman gerekli elin delisiyle uğraşma başına iş alma. Baban halleder, gerekirse şikayet edersiniz kesilir sesi. Boyle korkuyorumlarla yürümez bu iş.Onlar daha beter o iğrenç adami savunup dahada ateslerler onu bence
Tatlım bence kendini hiç üzme çünkü havlayan köpek ısırmaz derler vuracak adam söylemez direk vurur sana resmen naz yapıyor tehdit ediyor gercekte bu tip insanlar kendilerine asla kiyamazlar o yuzden inanma ayril gitsinÇok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bilehata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?