genelde erkekler askerdeyken sevdiklerine daha bir bağlanır
onun tam tersini yapmış olması anlamsız geldi
tabi eğer askerlik sonrasına bırakılan gelecek kurma planlarında sen yoksan orası ayrı
malum artık gelecek kurma planlarının ilk adımına başladı
belkide bu sürecin sonunda
sana daha fazla ümit vermek istemiyordur
karşına alıp konuşman gerek
çarşı izninde karşısına çıkman iyi bir fikir değil
gittiğin zaman seni neler bekliyor önce bir konuşarak tahminde bulunman lazım
Asker de hiç tanıdıginiz olmadı sanırım.
Niye erkeklere askere gidince anlayışlı davranıyorsunuz..
Kadınlar biz hamileyken hormonal dengemiz bozulduğunda eşimizden ayrılıyormuyuz..?
Ayrıca Foça sanıldığı kadar canavar bir yer değil..Komando eğitimi veriliyor ve daha sonra usta birlikleri büyük ihtimalle doğuya çıkıyor..Ama sadece senin sevgilin kendisini gönderecekler sanıyor.
usta birliği orada zaten... Ama sorunlu bir bölükte.. yer olarak sorunu yok zaten ancak bölüğü dengesiz bir bölük oyuzden oda etkileniyor..
annesiyle benim dısımda herkesi arıyor.. annesiyle ve benimle konustugunda kendini kötü hissediyor.. bir keresinde sizinle konusunca daha da zorlaşıyor burası demişti. orda yanınızda olmak istiyorum. burasıda çekilmez oluyor demişti. Sözlüyüz... zaten bir planımız var gelecekle ilgili.. Anneside üstüne gitme o arayacaktır diyor. ama ben böyle kötü olunca kendimi iyi hissetmiyorum içim rahat etmiyor.
nerede asker sevgilin?arkadaslar merhaba... Sevgilim 2,5 aydır asker... Ve askere gittiğinden beri psikolojisi normal değil... bendeen ayrıldı... NE yapmam gerekiyor. beni sevdiğini biliyorum ancak bana böyle davranması beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor... Eğer böyle bir durum yaşayan arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi ? çarsı iznine gitmek istiyorum ama daha cok kızarmı sinirlenirmi bana bilmiyorum... Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..
teşekkürler.
nerede asker sevgilin?
ve kadar zamandır birliktesiniz?
arkadaslar merhaba... Sevgilim 2,5 aydır asker... Ve askere gittiğinden beri psikolojisi normal değil... bendeen ayrıldı... NE yapmam gerekiyor. beni sevdiğini biliyorum ancak bana böyle davranması beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor... Eğer böyle bir durum yaşayan arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi ? çarsı iznine gitmek istiyorum ama daha cok kızarmı sinirlenirmi bana bilmiyorum... Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..
teşekkürler.
O zaman psikolojisinin bozukluğundan ziyade göz görmeyince gönül unutuyor olayına geliyor..izmirde asker.. 1.5 yıldır birlikteyiz.. ve cocuk değiliz ikimizde... iş hayatı olan insanlarız...
sana kendimden örnek vereceğim. sevgilim askerdeyken büyük bir tartışma yaşadık ve o tartışmanın üzerine bir daha beni aramayacağını biliyordum. tartıştığımız gün bilet alıp yanına gittim acemi birliğinde olduğu için çarşıya çıkamıyorlardı. izmir gaziemir ilk defa gittiğim bir yer yol bilmem iz bilmem ama değerdi. 2 saate yakın askeriyenin bahçesinde bekledim geldi bir önceki gün tartıştığım adam yoktu karşımda beni görünce koşarak geldi yanıma sarıldı mutluluktan ağladı düşün. o günü asla ne o ne de ben unutamayız. askerde zor zamanlar geçiriyorlar sevdiklerine hisettirmemek için kendilerini bunaltıyorlar anlamak lazım. fikrimi soracak olursan ve sevgisinden eminsen kesinlikle git yanına derim. seni görünce mutluluktan havalara uçacaktır. gelişmeleri de yazarsın buraya :) barışırsanız ki barışacaksınız teskereyi alana kadar ne derse tamam de. .
bı ınsan sevdıgını karsısında gorunce neden kızsın anlamam anlamadım hıc anlamıcamda... ayrıldıgına gore vardır bır bıldıgı bosuna degıldır.. cekındıgı bırseyler mı varkı senı ansızın gormek ıstemıyor? sankı bana oyle gıbı geldı
sana kendimden örnek vereceğim. sevgilim askerdeyken büyük bir tartışma yaşadık ve o tartışmanın üzerine bir daha beni aramayacağını biliyordum. tartıştığımız gün bilet alıp yanına gittim acemi birliğinde olduğu için çarşıya çıkamıyorlardı. izmir gaziemir ilk defa gittiğim bir yer yol bilmem iz bilmem ama değerdi. 2 saate yakın askeriyenin bahçesinde bekledim geldi bir önceki gün tartıştığım adam yoktu karşımda beni görünce koşarak geldi yanıma sarıldı mutluluktan ağladı düşün. o günü asla ne o ne de ben unutamayız. askerde zor zamanlar geçiriyorlar sevdiklerine hisettirmemek için kendilerini bunaltıyorlar anlamak lazım. fikrimi soracak olursan ve sevgisinden eminsen kesinlikle git yanına derim. seni görünce mutluluktan havalara uçacaktır. gelişmeleri de yazarsın buraya :) barışırsanız ki barışacaksınız teskereyi alana kadar ne derse tamam de. .
sende benim gibisin... bende acemiliğinde ilk defa günübirlik izmire gittim. sabah gittim akşam geldim... hiç bilmiyordum ama onun için yaptım.. o oldugu için gittim oraya... :)
ne gündü ama aynen bende öyle yaptım gece bindim sabah izmirdeydim o gün akşamı bindim sabah bulunduğum şehirdeydim. sevgilim için değerdi :)
içimi okadar ferahlattın ki sana anlatamam sanki bunu bekliyormusum gibi.. insan hep iyi duymak istiyoryaa galiba öyle gerçekten.. Sevgisinden eminim. birgün bana telefonda demediğini bırakmadı ama ertesi gün aradıgında sen benim içimi biliyorsun dimi diyerek cocuk gibi af diledi. bu sefer böyle olmadı belki ama sevgisinden eminim. beni sevdiğini biliyorum... yaptıklarından dasvranıslarından yanyanayken hiç sorunumuz yok şükürler olsun aşamayacağımız.. ama işte üstüne ben fazla gidince.. oda patladı... bunun farkındayım ama insan o an düşünemiyor. Ama dersimi aldım birdaha asla aynı yanlışı yapmam.. dediğin gibi tek söyleyeceğim şey tamam..
cok teşekkür ederim..
Askerlik öyle zor ki . Öyle şeyler düşünüyorlar ki tahmin bile edemezsin. Erkek arkadaşımı tam 15 ay bekledim.. Çok zor gerçekten. Gece beni arayıp kaç kere hüngür hüngür ağladı bilemezsin.. İnsanın içi parçalanıyor. Kaybetmekten korkuyorlar birde.. Bu yüzden bırakmayı tercih ediyorlar..Bizi kırmak istemiyorlar, üzmek yormak... Ama ben hiç pes etmedim.. Nöbete 3 de de gitse 5 de de gitse hep arardı beni konuşurduk hiç uyumadığım da olurdu.. Fedakarlık gerekiyor birazda. 2 dk açmasam aklına gelmeyen kalmazdı..askerden geleli 2 yıl oldu.. Şimdi 5 yıllık bir ilişkimiz var ve çok mutluyuz..
bu seferde yapınca sinirlenirmi acaba diyorum.... sen nasıl okadar yol yalnız basına kafana göre davranıp diyip kızmıstıı birdaha asla böyle birşey yapma demişti. ama suan caresizim... ve bir yandan kötüyü düşünürken oraya gidince nasıl davranacak diye biryandanda yaa iyi olursa diye düşünmeden yapamıyorum
usta birliği sanırım seninki. tatlım o zaman 8 de ya da 9 da çıkıyorlar çarşıya. sen 7.30 da orda ol ki kaçırma. sonrası bak daha güzel olacak bilmiyorum ama hisediyorum :) hadi hayırlısı haberini bekliyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?