Haber vermeden git . Kizmaz hosuna gider
Imkanın varsa git. Benim bile psikolojim bozuldu nişanlım askeri personel korkuyorum ona bişey olacak diye. Kendisine bişey olacağından korkuyodur sizide üzmemek için böyle bişey yapmış olabilir
bı ınsan sevdıgını karsısında gorunce neden kızsın anlamam anlamadım hıc anlamıcamda... ayrıldıgına gore vardır bır bıldıgı bosuna degıldır.. cekındıgı bırseyler mı varkı senı ansızın gormek ıstemıyor? sankı bana oyle gıbı geldı
biraz fazla üstüne gittim... bunalttım... birde ona ulaşamadıgımda arkadasını arıyordum bunada sinirlendi herşey üst üstede gelince patladı sanırımfarkındayım yaptıgımın ancak düzeltmek içinde birşey yapamıyorum suan...
zaten gittiği yer sıkıntılı biryer... izmir foçada.. sürekli bahsediyor sorunlu insanlar cok.. cok fazlaa psikolojisi bozuk durumda.. bende üstüne gittim biraz farkında olmadan... zaten burası sıkıntılı senide çekemeyeceğim dedi ve bitirdi.
Asker de hiç tanıdıginiz olmadı sanırım.şu askerdeki gençlerin derdini bir türlü anlayamıyorum, abartmasınlar artık yani senden ayrıldıysa da seni sevmiyodur o kadar basit. buranın psikolojisi vsvs diye maval okumasın
hıımm ozaman ayrı tabııı cok sıkmıssınızbiraz fazla üstüne gittim... bunalttım... birde ona ulaşamadıgımda arkadasını arıyordum bunada sinirlendi herşey üst üstede gelince patladı sanırımfarkındayım yaptıgımın ancak düzeltmek içinde birşey yapamıyorum suan...
arkadaslar merhaba... Sevgilim 2,5 aydır asker... Ve askere gittiğinden beri psikolojisi normal değil... bendeen ayrıldı... NE yapmam gerekiyor. beni sevdiğini biliyorum ancak bana böyle davranması beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor... Eğer böyle bir durum yaşayan arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi ? çarsı iznine gitmek istiyorum ama daha cok kızarmı sinirlenirmi bana bilmiyorum... Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..
teşekkürler.
Bırak biraz yalnız kalsın sonra kendisi arayacaktır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?