• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki eski sevgili

melek1071

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
25
0
1
34
Sevgilimden ayrılalı 4 ay oldu ve numaramı değiştirdim numarayı eski mailimi doğrulama için kullanmıştım bulmuş. Beni arayan yabancı numaralar var msj atan bir sorgulattım o x kişinin arkadaşları. Ben tekrar numaramı değiştirdim onun yaptıklarını farkettiğimi anlasın ve duysun istiyorum numaramı değiştirdimi? Ne yapayım bunun için?

Hayir bu ego ne anlamadim arkadasim. Adam arkadaşlarından seni aramis sende anlayip noyu degistirmissin. Eeee bi daha aradiginda ulasamayinca hanzo degilse anlar. Yoksa 2 gune bir no niye degisesin.

Anladigini anlamaz diye bu panok ne

(ki en nefret ettigim seydir bir erkegin arkadaslarindan sevgilisini aramasi)

Barismak istiyor kesin zaten askere gidince eskiler kıymete biniyor erkeklerde

Numaranı değiştirmenle zaten anlamıştır o yüzden boşver bir şey yapma.

Neden değiştirdiniz neden anlasın istiyorsunuz

Ne bileyim Ada'mın anlamasını isteyeceksem açar telefonu beni neden ona buna arattırıyorsun haysiyetsiz ile başlar artık ne ile biter bilemedim

Bunu yapmayıp numaramı değiştirdi isem de unuturum olayı

Sevgilimden ayrılalı 4 ay oldu ve numaramı değiştirdim numarayı eski mailimi doğrulama için kullanmıştım bulmuş. Beni arayan yabancı numaralar var msj atan bir sorgulattım o x kişinin arkadaşları. Ben tekrar numaramı değiştirdim onun yaptıklarını farkettiğimi anlasın ve duysun istiyorum numaramı değiştirdimi? Ne yapayım bunun için?
direk hesap sorabilirsin

Back
X