• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle hissediyorum? Üstesinden geldim sanıyordum ama içimde çok derin bir hüzün var.

Siz davayı çekişmeli devam ettirip uzattıkça asla tam olarak iyileşmeyeceksiniz. Bunu bir yerde anlayacaksınız ama geçen zamana yazık olacak. Boşanma, bekar olarak hayata devam etme, farklı insanlar, duygular, bunlara kendiniz açmayıp yapılan haksızlıklar üzerinde durdukça kendiniz bitmeyen evliliğinize hapsediyorsunuz sadece.
Davayı anlaşmalıya çeviremiyorum yapamıyorum içimden gelmiyor. Zorla anlaşmalı boşanma yapmayacağım. Nefsime zulmetmek istemiyorum. Anlaşmalı bitse de hayatıma uzunca bir süre kimseye alamayacağım. Maalesef eski eşimi hala seviyorum. Bir türlü sevgimi aşkımı içimden silemedim o yüzden bari adaleti sağlayayım diyorum.

Duygularınızı içimde hissettim, samimiyet bana geçti. İş ciddiye binince içiniz yanmış, o zamana kadar bir gün sona varacağınız aklınızdan çıkmış. Kadir kıymet beraberlik sürecinde bilinen bir şey değil, dank ederse sonradan eder bilmezsiniz bile. İlahi adalete güvenin, içinizi ferah tutun. Size bütün bunları silecek güzel kapılar açılsın, yolunuz aydınlık olsun inşallah. Sevgiler 💐
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
En acısı ne biliyor musunuz eski eşimi o kadar çok seviyordum ki gözünün içine bakıyordum. Her şeyini çok seviyordum. Ve bu kadar olay yaşadım hala içimden sevgisini tam atamadım. Yapmadığım dua, okumadığım kitap, kişisel gelişim, psikoloji kitabı kalmadı hala eski eşimi seviyorum. Duruşmada onu gördüm eski güzel anılarımız aklıma geldi çok kötü oldum dışarıdan demir leydi gibiydim ama içim çok kötüydü.. nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum. Benim kadar kimse onu sevmeyecek onu biliyorum, bunu kendi de biliyordu beni kimse senin kadar sevmez diyordu gene de bana kıydı. Severken ayrılmak ölüm gibiymiş. Sevmek çok yıpratıcı hele karşılığı olmayan birini sevmek çok zor.

Ne olursa olsun bu yaptığınız yanlış.

Biri ayrılmak istiyorsa haklarınızı talep edip ayrılmanız gerekiyor.

Burda bi kadın eşimden ayrılmak istiyorum dese kocası hayır sürünsün boşamayacağım seviyorum dese neler neler denirdi.
Konumu sanırım tam okumadınız.
Eski eşim çekişmeli boşanma davası açtı. Bende çekişmeli boşanma davası açtım. İki taraflı boşanma davamız var. Boşanıyorum. Sadece çekişmeli olacak. Anlaşmalı olmayacak. Onun nedeni de beni eskort kadınlarla aldattı üstüne bir de bana iftiralar atıp boşanma davası açtı. Bende çekişmeli süreçteyim. Sonuna kadar gidip hakkımı alıp boşanacağım. Boşanmıyorum derken anlaşmalı boşanmak yok demek istedim. Çünkü çok kul hakkıma girildi. Adaleti sağlayıp öyle gideceğim.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
En acısı ne biliyor musunuz eski eşimi o kadar çok seviyordum ki gözünün içine bakıyordum. Her şeyini çok seviyordum. Ve bu kadar olay yaşadım hala içimden sevgisini tam atamadım. Yapmadığım dua, okumadığım kitap, kişisel gelişim, psikoloji kitabı kalmadı hala eski eşimi seviyorum. Duruşmada onu gördüm eski güzel anılarımız aklıma geldi çok kötü oldum dışarıdan demir leydi gibiydim ama içim çok kötüydü.. nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum. Benim kadar kimse onu sevmeyecek onu biliyorum, bunu kendi de biliyordu beni kimse senin kadar sevmez diyordu gene de bana kıydı. Severken ayrılmak ölüm gibiymiş. Sevmek çok yıpratıcı hele karşılığı olmayan birini sevmek çok zor.
Onu değilde iyi anılarınızı seviyor olabilir misiniz? Sizi eskortlarla aldatmış birini gerçekten sevdiğinizi sanmıyorum çünkü sevgi dediğimiz şey gerçekten anne-babamıza bile koşullu verdiğimiz bir şey değil midir bir yerde? Bir insanı neden severiz? Kara kaşı kara gözüyse mesele sadece hoşlanırız, beğeniriz. Bazen bizi birine aşık eden şey içinde bulunduğumuz şartlar bile olabilir o kişiye bir kurtarıcı rolü biçebiliriz mesela evet bu da aşktır ama bir rolü vardır, bir işlevi vardır. Sizin eski eşinizi hala sevmeniz için bir nedeniniz var mı? Ben de çok sorguladım sevgi nedir, birini neden severim, bana kötülük yapan birini niye sevmeye devam ederim diye hala da sorguluyorum ama şu anlık vardığım sonuç dediğim gibi bence sevgi koşullu verilen bir şey ve o durum ortadan kalktığında aslında hissettiklerimiz alışkanlık, bağımlılık oluyor , çok geçmiş olsun umarım içiniz zamanla bir nebzede olsa ferahlar ve düşünceleriniz berraklaşır evli değildim ama bende aldatıldım çok kötü bir şekilde yakaladım. Acısı hala içimde ama artık canımı yakan şeyin ona sevgim olmadığını biliyorum umarım sizde bu düşünceye bir an önce erişir hala adalet aramak isterseniz bu farkındalıkla ararsınız, sevgi bizi çoğu durumda zayıf konuma sokuyor

Çünkü aranızdaki çekişme nefret acı ya da başka her neyse bir şekilde seni ona bağlayan bir şeydi ve sen şimdi o son bağın da koptuğunu hissedeceksin muhtemelen ilk ayrıldığın günkü yere dönmüş gibi hissedeceksin psikolojik olarak yine kayıp hissine gireceksin çünkü hala duygun var bunu kabul edebilmek de olgunluktur , birlikte geçirdiğiniz her sene için bir ay yas tutmanız normal bence ama süre uzuyorsa destek alın
Evet doğru tespit. Hala eski eşime duygum var ne yapsam bitmiyor. Ki gerçekten kendimle uğraşıyorum unutmaya çalışıyorum olmuyor. 15 ay geçti.
Zaten 15 aydır yarı ölü gibiyim. Gülerken bile gözlerim hüzünlü.. eski enerjim yok. Hayat beni çok üzdü çok korkuttu. Artık insan ilişkilerinden çekiniyorum. Bir gün boşanma bitecek. Olursa ileride birine tekrar nasıl güvenebilirim ki? Ya o kişide kalbimi yine tuzla buz ederse ne olacak? Birini sevmek çok büyük bir risk. Eski eşimi hesapsız kitapsız çok sevmiştim. Artık kimseyi sevmek istemiyorum sadece sevilmek istiyorum o kadar. Tabi önce eski eşimi sevmeyi bırakmalıyım ama onu sevmeyi bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?

Size ver(e)meyip başkasına verebileceği tek şey cinsel yolla bulaşan bir virüs olabilir.
Şu an hala yeni sayılır,böyle hissetmeniz çok normal.Çocuk yok,yaşınız da gençtir.Tertemiz bir boşanma.Max 2-3 yıl sonra arada bir aklınıza gelen herhangi biri olacak.Yeniden aşık olacaksınız.
Sakın bu üzüntüyle ulaşmaya çalışmayın,sosyal medyada arabesk paylaşımlar yapmayın.Kendi iyiliğinize odaklanın.
Yok sosyal medyada numarasını sildim, kendi numaramı da gizli yaptım. Bir kere bile ulaşmaya çalışmadım aramadım sormadım. Eski eşime duygularım bitmedi. Onu çok büyük bir aşkla sevmiştim. 15 ay oldu.
Yeniden aşık olmak çok riskli. Boşandıktan sonra 40 civarı olacağım şu an 38 yaşındayim. Misal tekrar evlenirsem sadece beni sevenle evlenirim ben o kadar sevmesem iyi olur. Artık sevgiden korkuyorum. Şu an karşılığını hiç alamayacağım birini hala seviyorum, ölüm gibi bir şey. Çok yıpratıcı..

Bende hemen uzamadan bitsin diyorum hem de bitmesinden korkuyorum bu duyguların bitmediğinden mi sizce
Evet duygularınız sizinde bitmemiş. Benim gibisiniz. 1. Duruşmada onu gördüm bir kere bile yüzüme bakmadı bende put gibiydim. Çok üzücü bunu hak etmedim diye içimden hep geçirdim.

Evet gelecek kaygım çok fazla benim.Soğudum ondan ama bi yandan da tamamen bittiğini düşünmek bir garip hissettiriyor yukarıda bosaninca ilk güne döneceksin kayıp hissi hissedeceksin deyince korktum bende öyle olur muyum diye ama benim ki sevgi değil de korktuğum şeyle bosaninca tamamen yüzleşme tedirginliği sanirim
Benimde gelecek kaygım çok fazla. Ben sizden büyüğüm. Yaş 38. Doğurganlık çok azaldı. Bu saatten sonra ne yapacağım diye düşünüyorum. Eski eşime hala duygum var. Bir türlü sevmekten vazgeçemiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Benimde gelecek kaygım çok fazla. Ben sizden büyüğüm. Yaş 38. Doğurganlık çok azaldı. Bu saatten sonra ne yapacağım diye düşünüyorum. Eski eşime hala duygum var. Bir türlü sevmekten vazgeçemiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Kayınvalidem eşimi doğurduğunda 45 yaşında imiş bir akrabamız kızı oğlu büyüyünce tek kalacağım vs deyip 47 yaşında hamile kaldı
Benim bir tanıdığım 40 yaşında doğum yaptı lütfen kendinizi üzmeyin sağlıklı bir kadin olduğunuz müddetçe anne olabilirsiniz

Yok sosyal medyada numarasını sildim, kendi numaramı da gizli yaptım. Bir kere bile ulaşmaya çalışmadım aramadım sormadım. Eski eşime duygularım bitmedi. Onu çok büyük bir aşkla sevmiştim. 15 ay oldu.
Yeniden aşık olmak çok riskli. Boşandıktan sonra 40 civarı olacağım şu an 38 yaşındayim. Misal tekrar evlenirsem sadece beni sevenle evlenirim ben o kadar sevmesem iyi olur. Artık sevgiden korkuyorum. Şu an karşılığını hiç alamayacağım birini hala seviyorum, ölüm gibi bir şey. Çok yıpratıcı..
Benzer bir şey benim de başıma geldi.Biz evli değildik,sizinki kadar zor olmamıştır ama sevilmeden sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Yıllarım öfke,acı ve isyanla geçti.Ben onu çok sevdim,gözünün içine baktım,"Gel."deyip elini uzatsa onunla beraber tüm dünyayı dolaşırdım ama olmayınca olmuyor bazen.Ve şu konuda sizi temin edebilirim ki beslenip büyütülmeyen her şey kurur.Almadan vermek Allah'a mahsustur.Sizi böyle paramparça eden birini sonsuza dek sevemezsiniz.Ben bugün hala sevmekten korkuyorum,hala ara sıra da olsa üzülüyorum ama eski duygularımın yerinde yeller bile esmiyor.Kelimenin tam anlamıyla benim için öldü o.Bir fotoğrafını sosyal medyada falan görünce bir ölüye bakıyor gibi hissediyorum.Çok daha iyiyim,çok daha güçlüyüm.Çok üzüldüm ama atlattım.Sizin için de aynısı olacak.Merak etmeyin.

Hiç bir fikrim yok keşke, mantığımız doğrusu bu dediğinde kalbimizde onu dinlese😔

Benzer bir şey benim de başıma geldi.Biz evli değildik,sizinki kadar zor olmamıştır ama sevilmeden sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Yıllarım öfke,acı ve isyanla geçti.Ben onu çok sevdim,gözünün içine baktım,"Gel."deyip elini uzatsa onunla beraber tüm dünyayı dolaşırdım ama olmayınca olmuyor bazen.Ve şu konuda sizi temin edebilirim ki beslenip büyütülmeyen her şey kurur.Almadan vermek Allah'a mahsustur.Sizi böyle paramparça eden birini sonsuza dek sevemezsiniz.Ben bugün hala sevmekten korkuyorum,hala ara sıra da olsa üzülüyorum ama eski duygularımın yerinde yeller bile esmiyor.Kelimenin tam anlamıyla benim için öldü o.Bir fotoğrafını sosyal medyada falan görünce bir ölüye bakıyor gibi hissediyorum.Çok daha iyiyim,çok daha güçlüyüm.Çok üzüldüm ama atlattım.Sizin için de aynısı olacak.Merak etmeyin.
Peki nasıl toparlandiniz bize tavsiye edeceğiniz birsey var mi😔

Peki nasıl toparlandiniz bize tavsiye edeceğiniz birsey var mi😔
Zaman,zaman,zaman...En iyi ilaç cidden zaman.Bir de bu kişiyi tanıdığımda ben öğrenciydim.Sonra sınavlara hazırlanma,iş arama,işte çalışma falan derken o meşguliyet de bana çok iyi geldi.Meşgul olmanın da çok ciddi iyileştirici bir etkisi var bence.

Duruşma nasıl geçti nasılsıniz. Yakın tarihte mahkemeninz vardı sanırım, Avukat süreçle ilgili ne yorum yapıyor
Duruşma bizim açımızdan güzeldi. Anne ve babası tanıktı. Beni hep temizlik vs yapmıyor diye vurmaya çalıştılar. Zaten 2. Duruşmaya ev yardımcımı tanık gösterdim. Ayrıca kardeşim ve annem de tanık olacak. Hep beni kötülediler. Tek derdim mal mülk imiş, kadınlık yapmamışım ev işi yapmamışım hepsi yalan dolan. Elinde iftiradan başka bir şey yok. Duruşma salonunda hiç dolduruşa gelmedim hiç otokontrolümü yitirmedim. Zaten avukatım soru sordu. Ben oturdum sadece dinledim. Eski eşimin avukatı aldatmayı reddetti. Delillerin bilirkişiye gitmesini istedi hakime bilirkişi incelemesini reddetti.

Daha 2. Duruşma var. Doktor raporlarım gelecek bana utanmadan kadınlık yapmıyordu dediler. Affedersiniz gayet cinsel hayatımız vardı. Tüm kadin doğumcu kanıtlarını sunuyorum. Benim 6 tanığım var. Sonraki durusma 5 ay sonra. 3. Duruşma da olur. 3 tanık dinleniyormuş. Sadece tanık duruşması tamamlanma zaten 2026. Bunun 2027si de var. Istinafa gitsek o da 2 sene. En erken bu iş 2029 veya 2030da bitermiş. Yargıtaya gidilirse o da 1 yıl sürüyor.

Baya yüz yüze geleceğiz malum kişiyle. Yapacak bir şey yok. Bu süreç böyle.. birine karşı adalet sağlamak istedin mi sende o sürecin içine çekiliyorsun ben bunu kabul ettim. Ne olursa olsun sonuna kadar gideceğim.

Zaman,zaman,zaman...En iyi ilaç cidden zaman.Bir de bu kişiyi tanıdığımda ben öğrenciydim.Sonra sınavlara hazırlanma,iş arama,işte çalışma falan derken o meşguliyet de bana çok iyi geldi.Meşgul olmanın da çok ciddi iyileştirici bir etkisi var bence.
Bende ayrıldığım ilk zamanlar çalışıyordum, ilk zamanlar daha kötü olurum diye düşünüyordum ama çok yoğundum o ara bunları düşünecek pek vaktim olmadığı için çok daha iyiydim şimdi evdeyim düşünmeden edemiyorum en kısa zamanda iş + kursa gitmeyi düşünüyorum baska şeylerle ilgilenirsem atlatmam daha kolay olur umarim

Onu değilde iyi anılarınızı seviyor olabilir misiniz? Sizi eskortlarla aldatmış birini gerçekten sevdiğinizi sanmıyorum çünkü sevgi dediğimiz şey gerçekten anne-babamıza bile koşullu verdiğimiz bir şey değil midir bir yerde? Bir insanı neden severiz? Kara kaşı kara gözüyse mesele sadece hoşlanırız, beğeniriz. Bazen bizi birine aşık eden şey içinde bulunduğumuz şartlar bile olabilir o kişiye bir kurtarıcı rolü biçebiliriz mesela evet bu da aşktır ama bir rolü vardır, bir işlevi vardır. Sizin eski eşinizi hala sevmeniz için bir nedeniniz var mı? Ben de çok sorguladım sevgi nedir, birini neden severim, bana kötülük yapan birini niye sevmeye devam ederim diye hala da sorguluyorum ama şu anlık vardığım sonuç dediğim gibi bence sevgi koşullu verilen bir şey ve o durum ortadan kalktığında aslında hissettiklerimiz alışkanlık, bağımlılık oluyor , çok geçmiş olsun umarım içiniz zamanla bir nebzede olsa ferahlar ve düşünceleriniz berraklaşır evli değildim ama bende aldatıldım çok kötü bir şekilde yakaladım. Acısı hala içimde ama artık canımı yakan şeyin ona sevgim olmadığını biliyorum umarım sizde bu düşünceye bir an önce erişir hala adalet aramak isterseniz bu farkındalıkla ararsınız, sevgi bizi çoğu durumda zayıf konuma sokuyor
Benim sevgimin çok büyük bir kısmı adalet arayışına yöneldi. O yüzden davaya devam edebiliyorum. Yoksa edemezdim ve eski eşime karşı duygularımın büyük kısmını frenledim. Bir de şöyle bir durum var. Ben evlilikte çok adaletsizliğe uğradım hiç tepki göstermedim hep içime attım. Şimdi onların dışavurumu çıkıyor. Yani bu adalet arayışı aslında büyük çoğunluğu kendime karşı. Yani ben içimdeki kendim için adalet arayışına devam ediyorum. Ona borçluyum. Kendimin hakkına çok girdim. Tabi eski eşimin yaptıklarına karşı da bir adalet arayışım var. Bir de bana ilişkiden giderken eski eşimin annesi ezik dedi. Eski eşim asalak dedi. Bu hakaretler için bu davaya devam ediyorum.

Bir de benim ahlak ve etik değerlerim çok yüksek. Ben eski eşimin bana yaptıklarını yapsaydım eski eşimden özür dileyip helallik isteyip ilişkiden giderdim. O bunları yapmak şöyle dursun beni ezik görüp iftira atarsam onu sindiririm diye düşündü. Bu içimdeki savaşçı kişiliği ortaya çıkardı. Bunlardan sonra çok güçlendim. Tanımadığım bir dönüşüm geçirdim. O yüzden o duruşma salonunda dimdik demir leydi gibiydim. Asla yumuşamadım. Madem ben ezikmisim onlara kim ezik onu gösterip öyle bu süreçten gideceğim. Bir de eski eşime hiç bedel ödetmedim bir kere bile bedel ödemedi. Bir kere esaslı bir bedel ödetip yaptıklarının sonuçlarını göstereceğim.

Sizin içinde çok üzüldüm umarım bundan sonra kalbiniz hiç incinmez. Sizi inciten o kişi de ilahi adalette hak ettiğini bulur. Umarım siz de sizi hak eden çok iyi birini bulursunuz. Ve hep mutlu olursunuz hep sevilirsiniz.

Son düzenleme:
Kayınvalidem eşimi doğurduğunda 45 yaşında imiş bir akrabamız kızı oğlu büyüyünce tek kalacağım vs deyip 47 yaşında hamile kaldı
Benim bir tanıdığım 40 yaşında doğum yaptı lütfen kendinizi üzmeyin sağlıklı bir kadin olduğunuz müddetçe anne olabilirsiniz
Allah bana çocuk nasip etti ise çocuğum olur. Buna bende inanıyorum. Önemli olan bir çocuğum olursa onu iyi yetiştirmektir. Bazen yaşım keşke 28 olsaydı diyorum ama maalesef yapacak bir şey yok. Her şeyin hayırlısı.. bunları yaşamam gerekiyormuş. Benim annem 57 yaşında menopoza girdi. Kadınlar annelerine çekermiş. Anneme çektiysem biraz daha vaktim var sayılır tabi Allah isterse.. tabi yumurta kalitesi ne olur onu bilmiyorum.

Duruşma bizim açımızdan güzeldi. Anne ve babası tanıktı. Beni hep temizlik vs yapmıyor diye vurmaya çalıştılar. Zaten 2. Duruşmaya ev yardımcımı tanık gösterdim. Ayrıca kardeşim ve annem de tanık olacak. Hep beni kötülediler. Tek derdim mal mülk imiş, kadınlık yapmamışım ev işi yapmamışım hepsi yalan dolan. Elinde iftiradan başka bir şey yok. Duruşma salonunda hiç dolduruşa gelmedim hiç otokontrolümü yitirmedim. Zaten avukatım soru sordu. Ben oturdum sadece dinledim. Eski eşimin avukatı aldatmayı reddetti. Delillerin bilirkişiye gitmesini istedi hakime bilirkişi incelemesini reddetti.

Daha 2. Duruşma var. Doktor raporlarım gelecek bana utanmadan kadınlık yapmıyordu dediler. Affedersiniz gayet cinsel hayatımız vardı. Tüm kadin doğumcu kanıtlarını sunuyorum. Benim 6 tanığım var. Sonraki durusma 5 ay sonra. 3. Duruşma da olur. 3 tanık dinleniyormuş. Sadece tanık duruşması tamamlanma zaten 2026. Bunun 2027si de var. Istinafa gitsek o da 2 sene. En erken bu iş 2029 veya 2030da bitermiş. Yargıtaya gidilirse o da 1 yıl sürüyor.

Baya yüz yüze geleceğiz malum kişiyle. Yapacak bir şey yok. Bu süreç böyle.. birine karşı adalet sağlamak istedin mi sende o sürecin içine çekiliyorsun ben bunu kabul ettim. Ne olursa olsun sonuna kadar gideceğim.
Çok uzun bir süre 😔 Bence bir yerde pes eder ve istediğiniz şekilde bosanmayi kabul eder. İnşallah hersey sizin istediğiniz gibi ilerler ve İnşallah ex eşiniz çok pişman olur ve bunu size itiraf eder.

Benim sevgimin çok büyük bir kısmı adalet arayışına yöneldi. O yüzden davaya devam edebiliyorum. Yoksa edemezdim ve eski eşime karşı duygularımın büyük kısmını frenledim. Bir de şöyle bir durum var. Ben evlilikte çok adaletsizliğe uğradım hiç tepki göstermedim hep içime attım. Şimdi onların dışavurumu çıkıyor. Yani bu adalet arayışı aslında büyük çoğunluğu kendime karşı. Yani ben içimdeki kendim için adalet arayışına devam ediyorum. Ona borçluyum. Kendimin hakkına çok girdim. Tabi eski eşimin yaptıklarına karşı da bir adalet arayışım var. Bir de bana ilişkiden giderken eski eşimin annesi ezik dedi. Eski eşim asalak dedi. Bu hakaretler için bu davaya devam ediyorum.

Bir de benim ahlak ve etik değerlerim çok yüksek. Ben eski eşimin bana yaptıklarını yapsaydım eski eşimden özür dileyip helallik isteyip ilişkiden giderdim. O bunları yapmak şöyle dursun beni ezik görüp iftira atarsam onu sindiririm diye düşündü. Bu içimdeki savaşçı kişiliği ortaya çıkardı. Bunlardan sonra çok güçlendim. Tanımadığım bir dönüşüm geçirdim. O yüzden o duruşma salonunda dimdik demir leydi gibiydim. Asla yumuşamadım. Madem ben ezikmisim onlara kim ezik onu gösterip öyle bu süreçten gideceğim. Bir de eski eşime hiç bedel ödetmedim bir kere bile bedel ödemedi. Bir kere esaslı bir bedel ödetip yaptıklarının sonuçlarını göstereceğim.

Sizin içinde çok üzüldüm umarım bundan sonra kalbiniz hiç incinmez. Sizi inciten o kişi de ilahi adalette hak ettiğini bulur. Umarım siz de sizi hak eden çok iyi birini bulursunuz. Ve hep mutlu olursunuz hep sevilirsiniz.
İnsanın kendi hakkına girmesi ne demek çok iyi biliyorum sizi anlıyorum. Üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin tüm duygular sönüp gitse de insan ben bunu kendime nasıl yaptım, kendime nasıl kıydım diyor. Umarım bir gün içiniz gerçekten soğur ve özgür kalırsınız. Ve çok teşekkür ederim umarım hayat doğru zamanda doğru kişiyi herkesin karşısına çıkartır 💗

Çok teşekkür ederim. Siz avukatsınız diye biliyorum. Adliyeyi çok iyi bilirsiniz. Adliyenin o gergin ortamında eski eşimin yüzüne baktım sanki eski eşim hem yabancı hem tanıdık biri gibiydi. Çok garip bir histi. Başka birine bakıyormuşum gibi de hissettim.

Bence de bu hisler ister istemez küllenecek. Sadece beni hiç sevmemiş ve bunu aldattığı kadınlara söylemiş. Benimle sevmeden evlenmiş. Bunu duyunca çok kötü oldum. Sadece 15 ay geçti hala eski eşimi seviyorum. Duygularım ölsün diye ciddi çabalıyorum. Bir an önce duygularım bitsin istiyorum o yüzden tüm savaşım kendimle.

Dediğiniz çok doğru. Çok güçleniyorsun. Kalbini emanet ettiğin kişi kalbini paramparça edince içinden bir savaşçı çıkıyor. Ben hayatımda hiç bu kadar güçlü olmamıştım. Ama bu güç temkinlilik ile geldi. Şu an ileride hayatıma inanılmaz iyi biri, beni deli gibi seven biri de gelse kendi kalbimi yüzde yüz ona emanet edemem. Artık çok temkinliyim. Çünkü bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum.

İleride eğer tekrar evlenirsem anne ve kiz kardeşimle bir whatsapp grubu kurup yaptığım ev işlerini, yemekleri, tatlıları, seyahatleri, tüm ev işi fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bana kadınlık yapmadı, ev işi yapmadı, asosyaldi, seyahat etmezdi, dışarı çıkmazdı vs diye iftira atıldı. İşte bu korku. İleride böyle iftiralar atılmasın diye neleri kanıtlı yaparım diye düşünüyorum şaka gibi değil mi? Siz avukatsınız beni anlarsınız. Bunları ilerisi için düşünmem bile çok acı. Herkes ileride eşimle gezerim tozarım vs diye düşünür, ben ileride eğer tekrar evlenirsem bir daha bu olayları nasıl yaşamam diye düşünüyorum. İşte yaşanılan travmalar bunlara neden oluyor.

Umarım sizde kadrinizi kıymetinizi bilecek biriyle karşılaşırsınız. O kadar çok sevilirsiniz ve o kişiye o kadar güvenirsiniz ki sizi tekrar her şeye inandırır. Allah büyük inşallah hak ettiklerimizi yaşarız.

Son düzenleme:
Back
X