Onu değilde iyi anılarınızı seviyor olabilir misiniz? Sizi eskortlarla aldatmış birini gerçekten sevdiğinizi sanmıyorum çünkü sevgi dediğimiz şey gerçekten anne-babamıza bile koşullu verdiğimiz bir şey değil midir bir yerde? Bir insanı neden severiz? Kara kaşı kara gözüyse mesele sadece hoşlanırız, beğeniriz. Bazen bizi birine aşık eden şey içinde bulunduğumuz şartlar bile olabilir o kişiye bir kurtarıcı rolü biçebiliriz mesela evet bu da aşktır ama bir rolü vardır, bir işlevi vardır. Sizin eski eşinizi hala sevmeniz için bir nedeniniz var mı? Ben de çok sorguladım sevgi nedir, birini neden severim, bana kötülük yapan birini niye sevmeye devam ederim diye hala da sorguluyorum ama şu anlık vardığım sonuç dediğim gibi bence sevgi koşullu verilen bir şey ve o durum ortadan kalktığında aslında hissettiklerimiz alışkanlık, bağımlılık oluyor , çok geçmiş olsun umarım içiniz zamanla bir nebzede olsa ferahlar ve düşünceleriniz berraklaşır evli değildim ama bende aldatıldım çok kötü bir şekilde yakaladım. Acısı hala içimde ama artık canımı yakan şeyin ona sevgim olmadığını biliyorum umarım sizde bu düşünceye bir an önce erişir hala adalet aramak isterseniz bu farkındalıkla ararsınız, sevgi bizi çoğu durumda zayıf konuma sokuyor