- 21 Nisan 2021
- 720
- 2.004
- 63
- Konu Sahibi KurtlarlaKosanBilgeKadin
Mantık devreye giriyor. Sizde de mantık devrede bende de. O yüzden davaya devam ediyoruz yoksa edemezdik. Sadece duyguların bitmesi zaman alıyor hemen duygular ölmüyor.Hiç bir fikrim yok keşke, mantığımız doğrusu bu dediğinde kalbimizde onu dinlese![]()
Evet çekişmeli boşanma davası çok uzun. Çünkü büyük şehirlerde en az 5 ay sonraya duruşma veriyorlar. Zaten yargılama vs en az 1.5, 2 sene. Bir de istinaf süreci var. O da 2 sene. Resmen boşanman uzun sürüyor.Çok uzun bir süreBence bir yerde pes eder ve istediğiniz şekilde bosanmayi kabul eder. İnşallah hersey sizin istediğiniz gibi ilerler ve İnşallah ex eşiniz çok pişman olur ve bunu size itiraf eder.
Benim eski eşim nasıl pişman olur biliyor musunuz? Bence sizin eşinizde böyle pişman olur. Biz boşanırız. Eski eşim hayatına başkasını alır. Eski eşim, o hayatına aldığı kadın tarafından bana yaptıklarının bedelini bir bir ödemeye başlar. Artık ilahi adalet mi dersiniz ettiğini bulma mi dersiniz sadece kötü kalpli olmak mı dersiniz o size kalmış. Eski eşim aldatılır, iftiralara uğrar, zamanı çalınır, kandırılır ve benim gibi bir milyon travması olur. O zaman eski eşim pişman olur. O zaman eski eşim benim için, beni gerçekten seven bir kadın varmış ben ona ne yapmışım der. O zaman ah vah eder. Ama bu pişmanlığın gelmesi yıllar sürer. Bizim eski eşlerimiz gibi ahlak ve etik değerleri olmayan kişilere pişmanlık musibetlerden sonra gelir. Yani zorunlu pişmanlık yaşarlar. Musibet olmadan pişmanlık yaşama ihtimalleri çok düşük.
Son düzenleme: