- Konu Sahibi kelebek2006
-
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum. Askerler genellikle ayda neye ve ne kadar para harcarlar cok ilgimi cekti...Siz hic nisanliniza ya da esinize para gönderdiniz mi?
benim sözlümde askerde uzun dönem ama bilmiyorum açıkcası ne kadar harcıyor. ama 400 yüksek geldi biraz kişisel tabi. sigarası vs olmadığı için tahminen haftada 1 gün dışarda çünkü 20 tl yese haftaiçi abur cubur 20 tl desen.. ortalama 200 tl die düşünüyorum. ayda da 25 tl mi ne para veriolarmış
hergün yemek parası veriyorsa o zaman doğrudur. bizimki yiyor ama güzel çıkıyor dedi. normalde midesi çok hassastır. evet benimki de batıda izmirde o yuzden 25 tl vs gıbı bı para alıyor. onu da cıps vs alıp yıyolar zatenyani tamamen kişisel. para harcamamak için çarşıya çıkmayan insanlar vardı mesela sözlüm anlatıodu. konuşma olayını da ben arıorum onu hem cebim bedava hem ev telefonundan akşamları konuşmak bedava o yuzden konusma masrafımız da olmuyor.
aynen zaman akıyor bi şekilde. biz de her akşam konuşamıyoruz. işleri çok yoğun bu aralar. 91/2 misin ? bende 91/3 üm. yarısını daha yeni geçtik. 199 u bekliyorum
siz 100 leri bize emanet ediyorsunuz baya azalmış sizin.
bizim 7 den sonra konuşabiliyoruz normal mesai gibi gündüz konuşamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?