Askerdeki nişanlımdan ayrıldım.

Baba dogru söylemiş. Onlarin parası onlari ilgilendirir. Evlat arasında ayrim yaparlar o onlarin sorunu günahı. Size yardım etmek zorunda degiller. Eve guvenip evleneceksen hic evlenme. Ayrica evi size alip oğlumun evi diye söylenmektense siz kendi evinizi alip bizim evimiz deseniz daha güzel degilmi? Ayrica insan terk etmek icin adamin askerden donmesini bekler demekki ona olan sevginiz para uzerineymiş yazik nişanlinıza

Ya ne saçma bi konu. Nisanlimi terkwttim diyoaun bide askerde yani. Babası çok hakli. Diğer kardeşlerinin hepsine evlenmeden ev mi almislar. Adamin gerçekten parasi yoktur yada oğlunun askerden gelmesini bekliyordur almak için. Bi ev yüzünden askerdeki birini terkedip sonra kendini hakli cikarmaya calisma. Ben senin nisanlin yerinde olsam seninle bidaha asla birlikte olmam. Memur olmuşsun zaten sen alabilirsin. Birlikte birseyler yapabilirsiniz ama sen kolay olana kaçmaya calismissin. Evet ise ev almamis yada alamamis olabilirler sen ev kredisi öderken bide yüzsüzyyüzsüz evime gelecekler demissin. Elbette gelecekler sana ev alamamis olsa bile eğer soZU varsa sana yardim edebilir daha rahat odersin. İllaki yok ev istiyom diyosan nisanlinin askerden gelmesini bekleyebilirdin ki yüz yüzekkonuşabilme imkanin olurdu. O simdi askerde ve simdi vicdanin rahat mi. Ben olsam vicdan azabi çekerdim bu kadar bencil olduğum için pişman olurdum yazik...

isyanı aileye etmişssin hıncını çocuktan çıkarmışsın. asker adam terk edilir mi ya ? ne kadar düşüncesizmişsin hem çok seviyorum diyosun hemde ev almadılar diye sana en ihtiyacı olduğu anda nişanlını terk ediyosun. kusura bakmada babası sonuna kadar haklı bu durumda.

Bir asker ablası olarak sadece seni kınıyorum keşke site kuralları olmasaydida ağzıma geleni yazsaydim sana !!! Sanki 3 çocukla evsiz mi kaldın evlendinde oturacak evin mi yok !!???
Askerdeki bir insanın duygularını anlayabilmen için bencil olman lazım. Askerliği bittikten sonra baktın dediklerin olmuyordu o zaman ayrilsaydin 6 ay sabredemedin benim kardeşime yapılmış kadar sinir oldum sana ... ve sinirimden delircem suan gözüm görmesin seni ve senin gibileri

Ne terbiyesiz bir insansın birde iyi bir marifet yapmış gibi buraya konu almissin. Baba baştan sona haklı kalabalık etme. Daha aileye girmeden mal mulk peşine düşüp ince hesap yapmaya baslamissin sanane ister ogullarina ev alırlar ister almazlar s a n à n e sanane .. gözünü toprak doyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…