• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki nişanlımdan ayrıldım.

Gözlerim doldu gerçekten bende asker nişanlısıyım benim nişanlımda tatil yapar gibi askerlik yapıyor ama psikoloji yine asker psikolojisi hic değişmez keşke o mutlu olsun ev eşya umrumda bile değil. Ordan kurtulsun gelsinde evimde olmasın yeterki o özgür olsun. Senin nisanlinda ne kadar gezse rahat olsa bile asker sonuçta keşke anlayabilseydin onu

Benim arkadasimda ev olmadan evlenmem dedi..cunku maddi durumlar iyiydi,erkegin.amaaa yapmiyorlardi.
Kizdavnisanli bekledi..ayrilmadi da.bekledi.evi alana kadar.ve yaptilar evi.simdi bebekleriyle oturuyorlarn

Fakat siz ev yok diye terketmissiniz.bu dogru degil cnm.ustelik askerdeyken.bunu siz nisanlinizla konusurdunuz,bakiyorsunuz olmuyor,o zmn beklerdiniz.sonucta erkek tarafi dugun yapalim diyecekti,ve o zmn,aileniz bunu talep edebilirdi.ben kizimin kirada oturmasini istemiyorum.yardimci olun genclere gibi mantikli bir konusma yapabilirdi.ama siz cok tuhaf davranmissiniz.
Tabikide imkanlari varsa alsinlar,ama almyiyorlar diye adamlarimi oldurecen.ben sevdigimden vazgecmezdim.demekki maddiyat sevgilinizden degerliymis.

iyi yapmıssın
çünkü bence sevmiyormussun
ve sevgisiz olmazdı zaten bu evlilik yazık edersin ikinizede
senin ailen şöyle böyle diye
evlilik laylaylom değil öyle dışardan göründüğü gibi
hem çok güzel hem çok yıpratıcı
bırakın şu ailelerden bişeyler beklemeyi artık lütfen
siz yeni bir aile oluyorsunuz
yapmak zorunda değiller ki

üst seviye bir yüzsüzlükmüş cidden. ailesinin sana ev almak gibi bir görevi yok. tutmuş bir de 'ev alın' diye ailesine diretmişsin, yok artık! çocuk askerdeyken sana noluyor da ailesiyle böyle konularda muhatap oluyorsun, bu ne özgüven canım. gerçi özgüven degil bu yüzsüzlük basbaya. he bir de hemen istedigin anda alınacakmış, 1 ay sabretmişmişsin.... koskoca 1 ay oyalamışlarmışmış...

seni de hamileyken terk etsinler.

Ne geliyorsa kıskançlıktan geliyor işte. Diğer çocuklarına ev almışlar size almamışlar diye masum nişanlınızı mı terk ettiniz? Nedir bu maddiyat aşkı ya hu?
Çocuğa üzüldüm gerçekten.

size kötü dua etmek ıstemıyorum..
birgun asker annesi olursanız umarım bu sanal ortamda size yazılanlar kulaklarınızda çınlar da bunu yaşarsınız. ancak böyle anlayabılırsınız...

Benim kardeşimde asker...:KK43::KK43: kardeşime sevgilisi böyle bişey yapsa..İzmir'in altsını üstüne getirir o kızı bulur hesap sorarım..... Askerden gelince dilediği kadar terketsin banane....ama Askerde yapılmazzzzzzzzz

Nasıl yani adamın ailesi askerdeki çocuklarına ev almadılar diye onu terkettiniz öyle mi?
Bu neyin acelesi ya senelerce emekli ikramiyelerini bir göz ev alabilmek için bekleyenler hakikaten gerizekalı olmalı sizin kafanızdan bakarsak..
Siz şurda altı ay bekleyememişsiniz ve sevmekten bahsediyosunuz,
İsterse milyoner olsun kayınpederim düşünüpte almazsa ben asla tenezzül etmem toplu iğnesine bile,
Hiç kusura bakmayın,çok yanlışsınız.

Nişanlına çok üzüldüm böyle bir nedenden terkedilmek çok berbat bir durum.sevseydiniz kiyamazdiniz sizin gerçek yüzünüzü gordugude iyi olmuş benim eşim nişanliyken biz askerdeydi ailesi bana neler yapmadı ki arkama bakmadan kaçmak lazımdı ama onu çok seviyordum bir suçu yoktu sevmek fedakarlıktir. 15 yaşından beri beraberiz suan 32 yaşındayım değil ev parasız kalsam ayrılmam sevgi maddiyat değil emektir.

Olayın adaletli olmama kısmına takılıp ben ileride bu aileden çekeceğim gibi bir algınız oldu heralde? Haksızlığı kaldıramadınız yada.. Mantıklı davranmalıyım vs.. Nişanlınızı bekleseydiniz bir keşke, askerliği bitince konuşurdunuz, onun suçu nedir.
Bir de onlara bu ev lafını çok söylediyseniz onlarda bu kız ev, para derdinde diye düşünüp alacakları halde bakalım bir bekleyelim demiş olabilirler mi? Baba sanki içindekileri dökmüş gibi geldi.
Hayırlısı olsun artık.

Bencede Babasi Hakli... Ev icin Seveceksen hic Sevme...

Ailesi ev almiyorsa , bunda nisanlinin sucu ne? Ne kadar parasal bir sevgin varmis yazik..
Nisanlinin yerinde olsam , birdaha asla suratina bakmazdim senin..
Senin yaptigin aldatmadan daha beter!!!

Yazik cok Yazik...

herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır ev istediğiniz için sizi eleştiremem.. ama nişanlınızdan ayrılma kararınız çok fevri olmuş çok haksızlık etmişsiniz.. çok kırmışsınız yok yere.. kınamıyorum asla çünkü kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz dediğim gibi belkide haklı sebepleriniz var..
benim eşimin ailesininde durumu oldukça iyi,zenginler.. ama ben evlenirken hiç bişey istemedim ne bilezik ne eşya nede başka bişey.. 3 bilezik ve bi koltuk takımına evlendim:) neden yapmıyorlar diyede sormadım.. evimizde bi koltuk takımı yatak odası birde laptop kadar bi tv miz vardı.. taktığım perdeler 20 liralık pazardan alınma perdeler.. hiç takılmadım sorun etmedim.. üç günlük dünya üç kuruşluk eşyalar..
neyse uzatmıyım 8 ay sonra birden babası yüklü bi para gönderdi ev alın dedi.. hayalimde olmayan bir ev aldık eşyalarımı zevkime göre yenisini alıp döşedik.. kredide çektik ödüyoruz... yani maddiyata çok takılmamak lazım.. sen hayırlısını dilediğin zaman bi şekilde önüne seriliyor herşey... bence babasından ve nişanlından özür dilemelisin bu hata senin.. seviyorsan konuş al gönüllerini..

Bencede Babasi Hakli... Ev icin Seveceksen hic Sevme...

Ailesi ev almiyorsa , bunda nisanlinin sucu ne? Ne kadar parasal bir sevgin varmis yazik..
Nisanlinin yerinde olsam , birdaha asla suratina bakmazdim senin..
Senin yaptigin aldatmadan daha beter!!!

Yazik cok Yazik...
böylelerinin yüzüne tükürsen nisan yağmuru sanar..
bırak senin yüzüne bakmayı ben olsam yüzüne sıc...mam bile.
..

Back
X