Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DÜN ÖNCE NİŞANLIM BABASINI ARADI BABA EV ALACAM DEMİŞTİN O GÜN BU GÜN SÜREKLİ ERTELİYORSUN AYSUN EV BULMUŞ FİYATI DA BİZE UYGUN ALALIM DEMİŞ.BABASI HER ZAMANKİ GİBİ BU SEFERDE OLAYI BAYRAMDAN SONRA BENDE YANINIZA GELİRİM OZAMAN ALIRIZ DİYE SALLAMIŞ..Kİ BU OLAY UZUN ZAMANDIR BU ÖYLE OZAMAN BU ZAMAN SÜREKLİ SALLANIYOR YA BANA OTURUP KIZIM BİZ SANA EV ALAMICAĞIZ DESE BEN OZAMAN OTURUP EV KREDİLERİNİ ARALTIRRIM NİŞANLIMLA NASIL E ALABİLİRİZ DİYE BAKARIM..NE ALACAM DİYO ADAM AM NEDE ALMICAM SABIR SABIR BİR YERE KADAR.SONRA BANA NİŞANLIM DEDİKİ BİR KEREDE SEN ARA BABAMI BÖYLE BÖYLE EV BULDUK DİYE ANLAT DEDİ...ADAM YİNE SALLADI BAYRAM DA BAKARIZ FALAN..ÇOCUK DEĞİLİMKİ BEN YARIN ÖBÜRGÜN YARIN ÖBÜRGÜN DİYE KANDIRILAYIM ALLMAYACAKSAN ALMICAM DE!! BBABASINA BİŞY DİYEMEDİM SİNİRİMİ NİŞANLIMDAN ÇIKARDIM SENİN AİLENLE HİÇ BİR YERE VARILMAZ BEN SENİ SEVMİŞTİM FAKAT ARTIK BIKTIM EDİM NİŞANLIMDA BABASINI ARAYIP 'SONUNDA İSTEDİĞİNİZ OLDUN GİDİN YÜZÜĞÜNÜZÜ ALIN '' DEMİŞ BABASINA .BABASI BENİ ARADI KONUŞURKEN HER ŞEY BİR ANDA ÇIĞIRINDAN ÇIKTI VE BEN 6 AY AONRA BİR AY SONRA NE YAPACAKSANZ YA DÜŞÜNCENİZİ SÖYLEYİN YADA BİZİ OYALAMAYIN DEDİM ODA OĞLUMLA EV İÇİN EVLENECEKSEN EVLENME AİLEMİZİE FAZLALIK ETME GİBİSİNDEN GERİSİNİ BİLİYORSUNUZ.. BENİM NİŞANLIM DİĞER KARDEŞLERİ VE 7 ABİSİ OKUSUN DİYE ÜNV OKUMAMIŞ DİĞER TÜM KARDEŞLERİ ÜNV MEZUNU HEP BABABSI İLE ÇALIŞMIŞ ABİSİNİ OKUTMUŞ.. ALIN TERİ İLE ALDIĞI ARABASINI SATIP YENGESİNİN BAŞLIK PARASINI ÖDEMİŞ. KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ BABASI İLE ÇALIŞIP AİLESİNİ BU DURUMA GTRMİŞ ŞUAN DURUMLARI GAYET İYİ..AMA KÜRTLERDE HER MAL ORTAK OLDUĞUNDAN KENDİNE BİRİKİP OLARAK BİR ŞEY KOYMAMIŞ KENARA HEPSİ BABADA..
HER NEYSE ŞİMDİ NİŞALIM ONLARIN OLDUĞU ŞEHİRDEN TAŞINIP BENİM YANIMA GELMEYE KALKINCA AİLESİ YILLARCA ''PARA'' OLARAK GÖRDÜKLERİ EVLATLARINI KAYBETTİLER BUNUN TEK SORUMLUSU OLARAKTA BENİ GÖRÜYORLAR.ONLARIN PLANI OĞLUMUZ BİZİM ALT KATIMIZA YERLEŞECEK EVLENMEDEN OLDUĞU GİBİ TÜM ÇALIŞRIĞINI ELİMİZE DÖKECEK GELİNDE ONLARA HİZMET EDECEKTİ AMA GELİN MEMUR ÇIKTI!! OLSUN HİZMET ETMESİN ODA PARAYI BİZE VERİR DEDİLER OLMADI!! OĞLANDA ALT KATA DEĞİL BAŞKA ŞEHİRE TAŞINDI PLANLAR ALT ÜST OLDU ŞİMDİDE NİŞANLIMIN ALIN TERİNİ BİZE ÇOK GÖRÜYRLAR DÜN GECE NİŞANLIMI ARADIM KONUŞTUM BANA '' SEN PİYONSUN BENİ ÇOK KIRDIN FAKAT BANA AİLEMEİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİN BEN AİLEMİ SİLDİM SANA ASLA SÖYLEMEYECEĞİM BABAMIN BANA ETTİĞİ BİR LAF YÜZÜNDEN DEDİ'' ŞİMDİ İŞTE BÖYLE HER ŞEY DARMA DAĞINIK
BEN SİZE AİLESİNİN BENİ SÖMÜRMESİNDEN BIKTIĞIMDAN VE BUNU 6 AYLIK Bİ SÖMÜRÜLME SÜRECİNİN DIŞA VURUMU OLARAK YAPTIĞIMDAN BAHSEDİYORUM SİZ KALKIP BANA NE DİYORSUNUZ!!BEN SADECE NİŞANLIMI SEVİDĞİMDEN İŞSİZ OLSUN Bİ YOLUNU BULUR GEÇİNİRİZ DEDİM AİLESİ İSTEMEDİ BENİ BEN SNİ SVİYORUM DEDİM!! SONRA BAKTILAR Kİ BU KIZ MEMUR OĞULLARI ASKERDEYKEN O PAŞALAR GİBİ BAKIYOR TÜM SORUMLULUKARINI ÜZERİMİZDEN ÇEKTİLER..Bİ OTURUP DÜŞÜNÜN..
ya sen memur olmayı bir halt mı sanıyorsun? sen memur olmuşsun ama insan olamamışsın bence.[/QU
Siz neden ebnim memurluğuma taıldınız ki böyle!! 16 sene boyunca okudum ben ailemden uzak 4 sene emek verdim buraşlara gelmek için maaşımı nişanlımın ailesine yedireceğime nişan falan görmez gözüm oturuurum kendi evimde kendi anama bbabama bakarım!!!
Sizdeki nasıl bi mantık ben nişanlıma verdiğim paradan bahsetmiyorum yıllarca baba sı ile çalışıp ailesine bakmış abilerini okutmuş nişanlıma ailesi askerdeyken sırtını döndü !!! neden nişanlısının maaşı var diye sizdeki nasıl bir anlayışki nişanlımı askerdeyken terk ettim diye bana 30sayfa hakaret yağdırıyorsunuz ailesi 1 kez bile eli kolu bağlı adama ne yiyosun ne içiyosun çarşıda napıyosun diye sormadı diyorum kimse buna takılmıyor o tarafı yaftalamıyorinsan nişanlısına verdiği parayı sömürülüyor gibi hissedebilir mi yaa?
bence sizin bi takıntınız var memurluğa karşı adamlar doğulu kafasında diyorum anlamıyormusunuz biz buna sırtımızı yasladık oğlumuza bakar gerekirse bize bakar diye düşünüyorlar anası beni aramak için benden telefon istedi 6 aydır ben varım diye oğıllarına askerde eli kolu bağlı oğullarına neyle çarşıya çıkıyosun sen demiyorlar!!!!öyle bir konuşuyorsunuz ki siiz koskoca memur olmuşsunuz milyon dolarlar kazanıyorsunuz da herkes sizden medet umuyorOtur o zaman kendi anana babana bak.evlilik bu değil onlarda anne baba.saygı görmeyi en az sizin anne babanız kadar hakediyorlar.Gerçekten bu yazdıklarınızda ağır sonradan görmüşlük seziyorum birden memur olup iki kuruş para kazanınca herkesten üstün görmüşsünüz kendinizi.yazık nişanlınıza :/
Şimdi dün geceki bu olayları ve şu anlattıklarımı düşünerek biz nişanlımın ailesine rest çekip tamam biz onlara muhtaç değiliz gel seninle şöyle şöyle bir plan yapalım ve kendi hayatımızı kuralım desem..kredi çeksek evimizi eşyalarımızı alsak ailesi ilede beni istememeleri vs gibi sebeplerden dolayı seviyeli bir ilişki kurmaya çalıcağımız zaman şuan nişanlım ''ben bu kadar sene onlara çalıştım onlar bana bir evi çok gördü babamı ve ailemide sana söyleyemeyeceğim bana söyledikleri bir sebeple sildim dedi..fakat ozamanlar geldiğinde biz tam huzzurla kend abamızla yuvamızı kurduğumuzda ailesi bizi tırltıklmaya kalkar hala oğullarından ve benden kendi varlıklarına rağmen beklentileri olursa yılların alışkanlığından dolayı..ve nişanlım buna göz yumarsa...ozaman ne yapacağım benim tüm korkum bu...muhtaç olsalar inan bana çok samımi söylüyorum tümmmm varlığımı sereyim önlerine onlar için ekstradan çalışayım ama öyle değil 6 oğlu daha var onlar nişanlımın eline bakmaya alışmış..
bence sizin bi takıntınız var memurluğa karşı adamlar doğulu kafasında diyorum anlamıyormusunuz biz buna sırtımızı yasladık oğlumuza bakar gerekirse bize bakar diye düşünüyorlar anası beni aramak için benden telefon istedi 6 aydır ben varım diye oğıllarına askerde eli kolu bağlı oğullarına neyle çarşıya çıkıyosun sen demiyorlar!!!!
23Para para para , yeter ya hu ağzınızdan başka laf çıkmaz mı sizin? Hem en başta kayınlarım hazır evde otururken ben kredi mi ödeyeceğm dediniz sonra millet tepki verince de kayınbabam23 almıcam dese ben de yolumu çizerim diyorsunuz. Siz niyetinizi açıkça söylesenize bence? Parayla mı evleniyorsunuz Allah aşkına siz? Kimseye el açmayın çalışıp kendiniz kazanın nedir yani?
Bu arada yaşınız kaç?
İyi ya daha çok gencsiniz çalışıp istediğiniz evi alrsınız. Ben de 30lu yaşlarda sandım sizi ha ben yapamam hazır ev lazım diyorsanız o halde ayrılın tamamen, barışmayın suçu olmayan çocuğa da yazık etmeyin.