• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

Aman yaa bu erkekler ne zor adamlar yahuu düşün düşün birşey bulamıyorum adamın gelmesine 20 gün kaldı daha birşey bulamadım almaya...
Doğum günü geçti gelecek diye hediye göndermedim elimle veriririm diye ama hala ortada birşey yok...
Gözlük demiştim kısmet olmadı bi türlü gidip almaya havalarda malum zaten her yerdeee kar varrrrrr
.
Sıkıntı bastı iyicemafoldumben

evet canım sureklı aldıkları sey bunlar tras sonrası kremler var onlar bılıyorsunuz hergun tras oldukları ıcın tahrıs oluyor cıltlerı tras sonrası krem,el kremi,tras kopugu yollayabılırsın cok ısıne yarar ben yllamıstım cok sevınmıstı ozellıkle kremler ıcın yerimseniben

bnmkide sever krem kullanmasını bnde gönderiym o zman tşk ederimm vereliniortak

Aman yaa bu erkekler ne zor adamlar yahuu düşün düşün birşey bulamıyorum adamın gelmesine 20 gün kaldı daha birşey bulamadım almaya...
Doğum günü geçti gelecek diye hediye göndermedim elimle veriririm diye ama hala ortada birşey yok...
Gözlük demiştim kısmet olmadı bi türlü gidip almaya havalarda malum zaten her yerdeee kar varrrrrr
.
Sıkıntı bastı iyicemafoldumben

Mehser cim sıkma canını bu kadar mutlaka bulursun o güne kadar bişey :1hug:

kırmızı kagıt alıcam mektup yazıcam
cıkolatanın ıcıne kucuk kagıda benım kadar tatlı degıl ama ıdare et askım yazıcam aklinialirimsmile

pufff =( bi internet sitesinden saat aldım ... gibi çıktı affedersiniz ama, geri vericem ama yerine ne alıcam ben şimdii ona yaa =(( askere gitmden önce kıyafet almıştım almak istemiyorum.. ne alsamkii onun yerine ??

canım suan askerde zaten dısarıyla kıyafet falan ılgısı yok
daha manevı hedıyeler dusun

bende ınternetten bu yuzden siparıs etmek ıstemıyorum :/

ılk kez denedim kargo parası ödedim bide, boşuna zarara girdi, şimdi geri yolladım artık napiim... Evet manevi bişey arıyorumm ama yok =(

ben bu kalpli kutuda cıkolata yaptırdım ıcınede not yazdım resmını cekıp koyucam makına şarj olsunda
bide yanına turuncu kagıda mektup yazıcam yollıycam
:kedi:

Kizlaaar benim esiminde 20.subatta dogumgünü

benim aklima Atki ,eLdiven bide sapka gibi seyler geldi göndermek icin bide parfüm...
güzel bir kutunun icine koyup bide mektup yazsam sizce nasil olur ???

onun askerlik yapdigi yerde kar hic eksik olmuyor .. öyle seylere ihtiyaci olur diye düsündüm ..
bide benimki bjkLi siyah beyaz atki eldiven takimi alsam falan nasil olur sizce..

baska bisey aklima gelmiyor yaa mafoldumben

eger siz yardimci olabilirseniz bana cok sevinirim gercekden ...

canım atkı bere fikri çok güzel ama kendi el emeği göz nurun ile yap daha anlamlı olur...opuyorumnanaktan

Aslında saat düşünüodum da gelince nasıl olsa damat saati alıcaz ne gerek var
Aşkıma kalpli çikolatalar göndermeyi düşünüorum yanında mektupopuyorumnanaktan kokumu yollamamak isterdima ama olmaz galiba :asigim::D bide kızlar ihtiyaç paketi yapıcam traş köpüğü , krem gibi şeyler .. bu kadar yeter sanıorum doğum günü için

Daha 2 ay var gitmesine ama şimdiden planlıorum herşeyi

Son düzenleme:
bende atkı ormustum 2 ay once benımkınınde 20 subat dogum gunu gonderme burda mahfolur dedı zaten dogumgununden 15 gun sonra bıtıyor

24 ocak benim aşkımın doğum günüydü bene göndermedim istemedi gelince ver dedi...
aslında bitiren için mantıkı çünkü gerçekten orada çalınma gibi durumlar oluyor ve askerler arasında ister istemez kavga çıkıyormuş...

şimdi 24 şubatta geliyor bebeğim o zaman vereceğim hediyesini opuyorumnanaktan

kızlar kutu içnde çikolata fikri güzel....atkı bere takımınıda bnce çok ii...krem, traş köpüğüde baya ihtiyaçmiş ...inş gönderdklerinize değer kızlar çalnmaz bişi olmaz :a015:

Valla kizLaar ben vazgecdim...

esimLe konusdum bugün konu acildi öyle sevgililer günü ve dogum gününden ..
dedi sakin bisey yollama bana dedi.. ben senden bisey gelince fena oluyoRum dedi..
tek istedigim sensin oda olmuyacak zaten baska birsey istemiyoRum yollama dedi..

icimi mi okuyoRsun dedim.. hayir seni cok iyi taniyoRum dedi kaydirigubbakcemile3

gelince kutLariz sevgililer günümüzü ve dogumgünümü dedi ..
bize hergün sevgililer günü biliom zaten de isde kaydirigubbakcemile3

yani vazgecdim ben hediye yollamaakdan o öyle diyince..
mektup yazcam siir filan azicik damar yapayim o ona yeter simdilik ..

Valla kizLaar ben vazgecdim...

esimLe konusdum bugün konu acildi öyle sevgililer günü ve dogum gününden ..
dedi sakin bisey yollama bana dedi.. ben senden bisey gelince fena oluyoRum dedi..
tek istedigim sensin oda olmuyacak zaten baska birsey istemiyoRum yollama dedi..

icimi mi okuyoRsun dedim.. hayir seni cok iyi taniyoRum dedi kaydirigubbakcemile3

gelince kutLariz sevgililer günümüzü ve dogumgünümü dedi ..
bize hergün sevgililer günü biliom zaten de isde kaydirigubbakcemile3

yani vazgecdim ben hediye yollamaakdan o öyle diyince..
mektup yazcam siir filan azicik damar yapayim o ona yeter simdilik ..

yazık ya çokta damar yapma :jeyyar:

Back
X