Çocuk askere gidecek 15 ay ayrı kalacaksınız ve son ana kadar bu meseleyi sııkıştırıyorsun araya çok lazımmış gibi...
Hata sen de gülüm ,onda değil ki.
Çocuk demiş istemiyorum sen istediğin için anlatıcam diye,bunu duyunca konuyu kapatacaktın sen.Ne diye didikleyip durdun ki
Eline ne geçti şuan ?
1 yıldır berabersiniz,1 yıldır sora sora bitiremediğin şeyler ne acaba çok merak ettim harbiden
Boşu boşuna geçmişi kurcalayıp durmak vakit kaybından birşey kazandırmaz insana.
Geçmişteki sevgililer hakkında soru sormak hem senin kafanı yorar hem de onu soğutur.
Unuttun mu diye sormuşsun,adam unutmasa senle 1 yıldır çıkar mı hiç...Güvenmiyorsan hiç başlamasaydın keşke.
Yazık ediyorsun ilişkinize benden söylemesi.
Ben pişmanım zaten keşke sormasaydım didiklemeseydim bu kadar diyorum bundan sonra bu konuyu açmıcam ona zaten ama benim merak ettiğim tek şey acaba o kıza karşı yeniden duygularımı oluştu o yüzdenmi bana karşı soğuk davranıyor bunu merak ediyorum.
Canım askerlik psikolojisinide bozmuş olabilir..
orada ne yaşadığını bilmiyorsunki..
bu arada diğer arkadaşlara katılıyorum çok didiklemişsin...
Ya sanmıyorum duyguları yeniden oluşsun aradan nekadar zaman geçmiş sen de
2006 yazından buyana ...
Sadece senden biraz soğumuştur heralde.Askere gidicem son ana kadar bunlarla yedi başımın etini ,güzel vakit geçirmek yerine eski muhabbetleri açtı diye düşünüyor olabilir büyük ihtimal .
Bilmiyorum ki canım..5 ay oldu askere gideli çok soğuk güzel söz yok denecek kadar az söylüyor..Senden soğumuştur herhalde dedin ya o kıza karşı yeniden duyguları oluştuğu içinmi soğumuştur acaba..
Yok be gülüm aradan kaç yıl geçmiş sen de yapma Allahını seversen..
Askerlik psikolojisi zordur.Senden ailesinden ayrı kalmak ,bir de uzun dönem askerlik yapmak kolay değil.
Sen de destek olmaya çalış.Birdahaki görüşmenizde istersen özür dile eskileri deştiğin için.
Bakalım bir değişiklik olacak mı .
Askerden gelmesine 10 ay var erken gelebilmek içinde izin kullanmıcam diyo..Ne yapabilirim onun gönlünü almak için bilmiyorum canım.
Sen arayamıyomusun onu peki ?
Arayabilirsen sen ara konuş.Onu özlediğini,sevdiğini felan söyle.
Bir sorunun olup olmadığını da sor bakalım birşey diyecek mi ?
Hatanı anladığını da söylemeyi unutma.
aradığında bence artık eski konuları açma..
Bende açmak istemiyorum ama içim içimi yiyiyo yeniden o kıza karşı duyguları oluştu diye içim içimi yiyio bunu cevabını nasıl öğrenicem ne yapıcam hiç bilmiyorum:1no2:
Ya saçmalama sen de aaa...
Empati kur azcık bakalım.Şimdi sen biriyle çıktın aradan 4 yıl geçti gitti.
Sevgilin sana onun hakkında sorular soruyor seni bunaltana kadar.Sen de cevaplıyorsun istemediğin halde.
Ve sen iş için şehir dışına çıkıyorsun birsüre görüşemeyeksiniz.Sen ondan soğurmuydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?