Askerdeki sevgilim ve eski sevgilisi

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
316
38
İstanbul
Arkadaşlarım mrb.Ben asker yolu bekliyorum sevgilim askere giderken biz 1 yıldır beraberdik askere gideli 5 ay oldu geriye 10 ayımız kaldı..

Kafama takılan birşey var burada sizinle paylaşıcam fikirlerinizi öğrenmek istiyorum biraz uzun olucak ama kusura bakmayın..

Askerimin ilk sevdiği bir kız vardı ilk tanıştıklarında 1 ay çıkmışlar ayrılmışlar ertesi yıl yeniden barışmışlar ve 10 ayda o zaman çıkmışlar ilişkileri 2006 yazında bitmiş ve ben bu kızı acayip bir şekilde kafama takıyordum ilk sevdiği kız olduğu için ilişkimiz boyunca hemen hemen ayda bir ben bu kızın konusunu açar bişeyler sorardım sevgilime o da cevaplardı..Ama baktım ki kız ve sevgilimle olan ilişkileri hakkında sorularım bitmiyo en iyisi bütün herşeyi baştan sona soruyım konuyu tamamen kapatıyım dedim.

Sevgilim askere gitmeden 3gün önce sevgilimi msne konuşmaya çağırdım ve bu kızla ilgili yaşadığınız herşeyi anlatmanı istiyorum dedim o da sen istediğin için anlatıyorum aramızda sorun yaratmasın anlattıklarım dedi tamam dedim bende ve herşeyi anlattı tabi ben yine sorucak birşeyler buldum ve askere gittiği son saate kadar o kızla ilgili sorular sordum onu unuttunmu, onu ne kadar seviyordun gibi sorular yani sevgilimin askere gideceği son saate kadar bu kızı konuştuk..

Benim kafama takılan şu sevgilim 5 aydır doğuda asker ve bana karşı çok soğuklaştı..5 aydır bana söylediği sevgi sözcükleri 2 elin parmağını geçmez o kadar az yani...2 3 kez falan seni özledim dedi o kadar yani anlıyacağınız bana karşı çok soğuk davranıyo...Müsait olduğu ve kontürü olduğu halde günde sadece 1 kez arıyo 10 15 dk konuşuyoruz o kadar.

Bunlardan yola çıkarak bana soğuk davranmasının nedeni olarak bende şöyle bir düşünce oluştu askere gitmeden önce devamlı bu kızı konuştuğumuz için acaba sevgilimin aklına kalbine yeniden eski sevgilisimi düştü o kıza karşı yeniden duygularımı oluştu diye düşünüyorum..Sizinde bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlarım şimdiden teşekkür ederim hepinize.

aslında en yanlış şey biliyo musun yaptığımız ya bunu bende çok yapardım sürekli sorardım adam bana derdi ki ya o yok sen varsın ben senleyim onla olmak istesem bizi kimse ayırmadı ki zorla onla olurdum der.. ama kadın milleti olarak anlamayız ki laftan canım bana senden bi nasihat bidaha açma asla lafını askerden gelince filanda şimdi de sakın soğuksun oonu mu düşünüyosun onunlamı konuşuyosun vs cümleler kurma bekle biraz askerlikten dolayı sana vakit ayıramıyo olabilir hemen sıkma canının ....
senin de eski çıktığın vardır sen onu aklına getiriyomusun eminim o kişi umrunda bile değil onun için de durum öyledir sıkma sakın canını tatlım kaydirigubbakcemile5

Bence haklı olabilirsin.. Erkekleri bu kadar sıkmak hiç iyi değildir.. neden yaptın hala anlamış değilim 15 ay ayrı kalacaksınız ve sen son dk ya kadar sevgilinle guzel şeyler konuşmak yerine gidip eski kızı konuşuyorsun.. ya kızlar guvenmeyi bilmiyorsanız bi ilişki yaşamayın yaa.. en azından böyle ilişkilerinize yazık ediyorsunuz.. ben çok sıkılırdım şahsen sevgilim bana surekli diğeri hakkında soru sorsa.. ki biz erkeklere göre daha sabırlıyız.. erkek arkadaşını yine kutluyorum iyi sabretmiş de dürüstlük gösterip anlatmış.. ama şunu unutmayın erkekler her şeyi kolay hatırlayamaz.. ama siz maşallah her şeyi film gibi önüne sermişsiniz... hem de o istemediği halde bir guzel hatırlatmışsınız..
Bir de onu unuttunmu ne demek yaa onu unutmasa seninle işi ne arkadaşım böyle bir şüphen varsa sen niye bu kişiyle berabersin..
Ya kızlar bazen anlamıyorum siz sorun olsun kavga edelim soğuk dursun falan mı istiyorsunuz.. yani bu tür şeyler bana sanki bilerek yapılmış gibi geliyor.. rahatlık mı batıyor da guzel seyler konuşmak yerine askere gitcek birinin son gunlerini zehir ediyosunuz..
Belki de erkek arkadaşın ben askere gidicem o hala nelerden bahsediyo bir açık bulup beni bırakmak istiyor belki diye düşünmüş soğumuştur.. ki bence çok haklı..
Bana surekli supheyle yaklaşan regl gunu gibi ayda bir hortlayan bir konu hakkında beni yargılar gibi önüme sorular yığan bir ilişki istemezdim..

Keşke tam askerlik öncesi didiklemeseydin bu konuyu. Bak bi keresinde şöle bişe oldu. Benimde sevgilim askere gidecekti. Bileti felan alındı ve ben tuttum ne dedim biliyo musun? Ya yanına kız oturursa :bbo: Ne kadar saçmalamışım değil mi? Ve beni bir gün aradığında ( askerdeyken ) Senin bana tam gider ayak bu soruyu sorman beni çileden çıkarttı ve ister istemez senden uzaklaştım dedi. Ben hatalıydım. Ve o yüzden çok çabaladım o hatamı gidermek için. Sen artık sevgilinin müsait olduğu saatleri biliyosundur neden hep onun aramasını bekliyorsun? Kalk sen ara canım? Ben askeriyeyi inletirdim delikafadulden Mektup yaz. Ne bileyim jest yap seninkine biraz ve lütfen bidaha asla eski sevgilisinin konusunu açma. Aklında yokken aklına sokuyorsun canım.

Çocuk askere gidecek 15 ay ayrı kalacaksınız ve son ana kadar bu meseleyi sııkıştırıyorsun araya çok lazımmış gibi...

Hata sen de gülüm ,onda değil ki.

Çocuk demiş istemiyorum sen istediğin için anlatıcam diye,bunu duyunca konuyu kapatacaktın sen.Ne diye didikleyip durdun ki

Eline ne geçti şuan ?

1 yıldır berabersiniz,1 yıldır sora sora bitiremediğin şeyler ne acaba çok merak ettim harbiden

Boşu boşuna geçmişi kurcalayıp durmak vakit kaybından birşey kazandırmaz insana.

Geçmişteki sevgililer hakkında soru sormak hem senin kafanı yorar hem de onu soğutur.

Unuttun mu diye sormuşsun,adam unutmasa senle 1 yıldır çıkar mı hiç...Güvenmiyorsan hiç başlamasaydın keşke.

Yazık ediyorsun ilişkinize benden söylemesi.

Ben pişmanım zaten keşke sormasaydım didiklemeseydim bu kadar diyorum bundan sonra bu konuyu açmıcam ona zaten ama benim merak ettiğim tek şey acaba o kıza karşı yeniden duygularımı oluştu o yüzdenmi bana karşı soğuk davranıyor bunu merak ediyorum.

Canım askerlik psikolojisinide bozmuş olabilir..
orada ne yaşadığını bilmiyorsunki..
bu arada diğer arkadaşlara katılıyorum çok didiklemişsin...

Ya sanmıyorum duyguları yeniden oluşsun aradan nekadar zaman geçmiş sen de

2006 yazından buyana ...

Sadece senden biraz soğumuştur heralde.Askere gidicem son ana kadar bunlarla yedi başımın etini ,güzel vakit geçirmek yerine eski muhabbetleri açtı diye düşünüyor olabilir büyük ihtimal .

Canım askerlik psikolojisinide bozmuş olabilir..
orada ne yaşadığını bilmiyorsunki..
bu arada diğer arkadaşlara katılıyorum çok didiklemişsin...

Pişmanım canım zaten keşke hiç sormasaydım diyorum ama zamanı geri alamıyorum..
Beni tek düşündüren yeniden o kıza karşı duygularımı oluştu o yüzdenmi soğuk bana karşı bunun cevabını nasıl öğrenicem onuda bilmiyorum..

Bilmiyorum ki canım..5 ay oldu askere gideli çok soğuk güzel söz yok denecek kadar az söylüyor..Senden soğumuştur herhalde dedin ya o kıza karşı yeniden duyguları oluştuğu içinmi soğumuştur acaba..

Yok be gülüm aradan kaç yıl geçmiş sen de yapma Allahını seversen..

Askerlik psikolojisi zordur.Senden ailesinden ayrı kalmak ,bir de uzun dönem askerlik yapmak kolay değil.

Sen de destek olmaya çalış.Birdahaki görüşmenizde istersen özür dile eskileri deştiğin için.

Bakalım bir değişiklik olacak mı .

sende ne diye sorarsın didiklersin bak şimdide böyle kafan rahat deil valla olmus olabilir aklına tekrar sokmus olabilirsin askere gidecegi dakikaya kadar onu sormussun cocuga askerlik psikolojsıde olabilir

Askerden gelmesine 10 ay var erken gelebilmek içinde izin kullanmıcam diyo..Ne yapabilirim onun gönlünü almak için bilmiyorum canım.

Askerden gelmesine 10 ay var erken gelebilmek içinde izin kullanmıcam diyo..Ne yapabilirim onun gönlünü almak için bilmiyorum canım.

Sen arayamıyomusun onu peki ?

Arayabilirsen sen ara konuş.Onu özlediğini,sevdiğini felan söyle.

Bir sorunun olup olmadığını da sor bakalım birşey diyecek mi ?

Hatanı anladığını da söylemeyi unutma.

Günde 1 kez konuşuyoruz..
5 ay oldu gideli 5 aydır böyle olması normalmi anlıyamıyorum ne yapıcağımı ne düşünüceğimi şaşırmış durumdayım..
Acaba ona sorsam mı sana sürekli o kızı sorduğum için yeniden duyguların oluştu mu o kıza karşı diye sorsam mı hiç bilmiyorum:1no2:

Bende açmak istemiyorum ama içim içimi yiyiyo yeniden o kıza karşı duyguları oluştu diye içim içimi yiyio bunu cevabını nasıl öğrenicem ne yapıcam hiç bilmiyorum:1no2:

Ya saçmalama sen de aaa...

Empati kur azcık bakalım.Şimdi sen biriyle çıktın aradan 4 yıl geçti gitti.

Sevgilin sana onun hakkında sorular soruyor seni bunaltana kadar.Sen de cevaplıyorsun istemediğin halde.

Ve sen iş için şehir dışına çıkıyorsun birsüre görüşemeyeksiniz.Sen ondan soğurmuydun ?

Gecmişinde kiminle birlikteyse birlikte
yaşanmış ve bitmesi gerekmiş bitmişalsanaalsanasmile
didiklemenin neler yaşandıgını sormanın ne alemi varki
biriningecmişde varlıgını bilmen bence yeterliydi sana
geleceginizi yaşamak varken niye bi başkasından bahsedip kendinizi bekletmeye alıyosunuz ki...
vallahi bravo :mymeka:
onu sizden cok sevdiyse sevdi... napcan kafamı tutucan
onunla cok gezip tozduysa... napcan kafamı tutucan
nasıl gezersin nasıl seversin diye
bir şey yapacagınızdan değil merakınızdan sordugunuzu tahmin edebiliyorum

cok hatalısın arkadaşım vallahi yaaa
gecenin bi yarısı bile onu cagırıyorsun kız hakkında konuşmak için
erkek arkadaşındada iyi sabır varmış:1closedeyes:

bence fazla üstüne gitme.
zamana bırak
ikide bir o kızıda sorup durmaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
delinin aklına taş düşürüp farklı şeyler olmasın:mymeka::mymeka:
senden güzel yada senden daha cok onu sevdiyse sevdi boşver
şuan seninlemi evet. sana karşı sevgisi var mı? var:mymeka:

Empati kurduğum zaman ben soğumazdım ama herkesin yapısı bir değil ki canım o kız ilk sevdiği kız birde ilklerin çoğunu onunla yaşamış ama ben aptal meraklılığım yüzünden devamlı o kızı sordum askere gideceği son dakikaya kadar sordum hatırlamadığı şeyleri hatırlattırdım işte bu yüzden o kıza karşı duyguları depreşti ve o yüzden bana karşı soğuk diye düşünüyorum..çok pişmanım çok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…