inşallah burcucum:Saruboceq:
sen şuanki sevgilinemi eski sevgilisi hakkında sorular sordun merak ettim cnm.
Haklısın burcucum 5 aydır askerde ama ne biliyim sevgi sözcükleri söylemiyo bana soğuk davranıyo bende bu yüzden bu kanıya vardım canım..
Burcucum çok güzel açıklamışsın arkadaşım çok sağol yani şimdi ben askere gideceği son dakikaya kadar eski sevgilisini sordum diye o kıza karşı duyguları yeniden depreşmemişmidir.Bide bana karşı neden böyle soğuk 5 aydır anlamıyorum direk bu olaya bağlıyorum soğukluğunu.
yok Bitanem senin soru sormanla duyguları depreşmez. Öyle olsaydı şimdiye Benim sevgilim Antepde o Bir Buçuk sene görüştüğü kadının peşinde olurdu. onun içinde Bişeyler Bitmiş emin ol. tamam zamanında sevmiş olaBilir ama hangimiz cahil olmadık ki, hangimiz saçma sapan insanlara aşık olduğumuzu sanmadık ki. Bu da öyle Bişeymiş. Sevgilinin aklına Bile yoktur, olsaydı çoook Belli ederdi, askere gitmeden Belli ederdi. şuanki soğukluğunun seBeBi tamamen askerde olmasından, seni istediği zaman arayıp soramamasından, özgürlüğünün kısıtlamış olmasından, ve özleminden kaynaklanıyor
ya demekki hepimizde var bu huy.. adamlar orda bırakıyorlar ayrıldıkları kızı, biz bırakamıyoruz. sormaya doyamıyoruz resmen.. erkekler gerçekten basit bir mantıkla çalışıyorlar.. seninleyse seni seviyordur, sevgisiz bir adamı yanında 1 dk bile tutamazsın cnm inan.. devamlı kızkanmak böyle sorular sormak onlara güvenmediğimizi hissettiriyor , önceleri cevaplasalarda sonra sıkılmaya bunalmaya başlıyorlar.. bende öyleyim yapmıycam deyip yapıyorum yine.. yanındaysa seviyordur canım 3-5 ismini anmakla aklına mı düşermiş.. askerlik psikolojisi cidden çok değişik, özgürlüğün yok, emir altındasın, ve kimbilir ne problemler yaşıyorlar, nazı da sana geçiyor haliyle.. destek olmalısın canım , sakın öyle seyler düşünüp kendini üzme,.
Rahat konuşamadığı veya yanında birileri olduğu için sevgi sözcükleri söyleyemiyordur
didemcim bak şimdi
sana soğukluğunu bu kıza bağlamışsın neden bunu anlamadım
çünkü;
ayda bir sürekli bu konuyu açtığını söylüyorsun ama sana soğukluğu askere gittiğinden beri yani 5 aydır eğer bu kız yüzünden senden soğusa bu daha önce olurdu zaten...
asker psikolojisi zaten bir tuhaf. ki seninki birde doğuda onların psikolojisi dahada kötü
birkaç arkadaşımdan biliyorum doğuda olan, o kadar psikolojisi bozuluyorki ne şartlar altındalar bizim burda
kafamıza taktığımız şeyler onlara çok basit geliyor hatta kızıyorlar biz burda ne şartlar altındayız senin kafana
taktığın şeye bak diye
seninkide öyledir şuan kafana takılan şeyleri duysa eminim çok kızar
kafana takacağın tek şey hatamı nasıl telafi edebilirim olmalı bence ki yinede çocuğu bunaltma
ben aşkımla konuşurken telefonu morali bozuk açmış bile olsa ağzı kulaklarında kapatıyor
gönlünü her zaman alırım asla böyle sorularda sormam sadece 1 kere açtım bu konuyu ne kadar zaman çıktıklarını ve neden ayrıldıklarını sordum
hatta amannn iyikide bitmiş ben kaptım seni benimsin işte diyip sarıldım uzatmadım ohaoldumsmile
aslada uzatmam
hayatta geçipte o kızı unuttunmu ne kadar sevmiştin diyemem neyse olan olmuş zaten bir daha yapmam diyorsun
ben aşkım söylesede söylemesede aşkımı sevgimi özlemimi hep anlatırım :asigim:
sende öyle yap
sevdiklerinizin gönlünü almayı bilin biraz yaa
ben kedi gibi sokulurum şahsen hatta suç bende ve biraz kızdırmışsam kedi gibi miyavlar başımı yaslarım halimi görünce istesede kızamıyor bana yavv çok yılışığım heee sırnaşık şey
didemcim konuştun mu askerinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?