Askerdeki sevgilim ve eski sevgilisi

Haklısın burcucum 5 aydır askerde ama ne biliyim sevgi sözcükleri söylemiyo bana soğuk davranıyo bende bu yüzden bu kanıya vardım canım..

inşallah burcucum:Saruboceq:
sen şuanki sevgilinemi eski sevgilisi hakkında sorular sordun merak ettim cnm.

canım Ben emin ol senden Beterim Bu konuda. Sadece şimdiki sevgilime mi ? eski nişanlımın Beynini kemirirdim Bu sorularla. Canından Bezdi artık. Bi mervemiz vardı. eski nişanlımın ilk aşkı. kız terketmiş Bunu, çok koşmuş peşinde falan. Bana hep onu unutamadı hala özlüyor giBi gelirdi.. hep merveyi konusurduk. Başka işimiz yok merve aşaği merve yukarı.. neyse devran döndü Biz ayrıldık düğün arifesinde. Bu seBeplerden değil ama çok ciddi sorunlarımız vardı.. neyse Biz ayrıldıktan sonra merve face den falan ekledi eski nişanlımı ve kız ona geri dönmek istedi ama eski nişanlım kaBul etmedi. 2 sene oldu ayrılalı hala hayatına kimseyi sokmadı. Demek ki Ben Boşa paranoya yapiyorum. adam Beni unutamadı Ve Benim paranoya yaptiğim kaBusum olan kızı Bile istemiyor. şimdiki sevgilim Benden önce hiç ciddi Bi ilişki yaşamamış ama Bir Buçuk sene Bir kadınla görüşmüş. aralarında sadece cinsel anlamda şeyler yaşanmış, kadın sevgilimi çok sevmiş ama sevgilim hiç sevmemiş. inan Bunu Bile inanılmaz takıyorum. hep soruyorum sevdin mi onu, ona da Böyle hitap ettin mi, onu da kıskanır mıydın, özlüyor musun ? halbuki ne özlemesi yaaa ? erkekler Bizim giBi değillll.. bunu anlamak lazım. Bizler kadar karmaşık duyguları yok onların. çok netler. Birini unutamamışsa Bu gayet nettir, ona göre yaşarlar, çok Belli ederler, ama Bitmişse de Bitmiştir onlar için yollarına devam ederler.. o yüzden sen boşa o güzel yüreğini tüketme

Haklısın burcucum 5 aydır askerde ama ne biliyim sevgi sözcükleri söylemiyo bana soğuk davranıyo bende bu yüzden bu kanıya vardım canım..

tatlım Benim o çocuk askerde. ahh Bi Bilsek onlar orda ne şartlar altında =( özgür değiller rahat değiller, hep emir altındalar. ABlamın sevgilisi de askerde, çocuk Bunalıma girdi, üst devreler hiç huzur vermiyormuş, hep aBlama yansıtıyor. sen ona destek vereceksin, aklı sende kalmasın, o orda neler yaşiyor, ne kadar zor Bişey. Senin şuan düşündüklerini okusa varya çook kızar sana =)))

Burcucum çok güzel açıklamışsın arkadaşım çok sağol yani şimdi ben askere gideceği son dakikaya kadar eski sevgilisini sordum diye o kıza karşı duyguları yeniden depreşmemişmidir.Bide bana karşı neden böyle soğuk 5 aydır anlamıyorum direk bu olaya bağlıyorum soğukluğunu.

yok Bitanem senin soru sormanla duyguları depreşmez. Öyle olsaydı şimdiye Benim sevgilim Antepde o Bir Buçuk sene görüştüğü kadının peşinde olurdu. onun içinde Bişeyler Bitmiş emin ol. tamam zamanında sevmiş olaBilir ama hangimiz cahil olmadık ki, hangimiz saçma sapan insanlara aşık olduğumuzu sanmadık ki. Bu da öyle Bişeymiş. Sevgilinin aklına Bile yoktur, olsaydı çoook Belli ederdi, askere gitmeden Belli ederdi. şuanki soğukluğunun seBeBi tamamen askerde olmasından, seni istediği zaman arayıp soramamasından, özgürlüğünün kısıtlamış olmasından, ve özleminden kaynaklanıyor

Sağol canım benimm yorumun için.

ya demekki hepimizde var bu huy.. adamlar orda bırakıyorlar ayrıldıkları kızı, biz bırakamıyoruz. sormaya doyamıyoruz resmen.. erkekler gerçekten basit bir mantıkla çalışıyorlar.. seninleyse seni seviyordur, sevgisiz bir adamı yanında 1 dk bile tutamazsın cnm inan.. devamlı kızkanmak böyle sorular sormak onlara güvenmediğimizi hissettiriyor , önceleri cevaplasalarda sonra sıkılmaya bunalmaya başlıyorlar.. bende öyleyim yapmıycam deyip yapıyorum yine.. yanındaysa seviyordur canım 3-5 ismini anmakla aklına mı düşermiş.. askerlik psikolojisi cidden çok değişik, özgürlüğün yok, emir altındasın, ve kimbilir ne problemler yaşıyorlar, nazı da sana geçiyor haliyle.. destek olmalısın canım , sakın öyle seyler düşünüp kendini üzme,.

inşallah arkadaşım dediğin gibidir.

Eskiden erkekler bizim hayatımızı didikleridi
şimdi biz yapıyoruz..
yapma arkadaşım bizden öncekiler bizi ilgilendirmez..
yaşadıklarına da saygı duymak lazım ki onlarda bizim yaşadıklarımıza saygı duysun..

Yaa o dogunun pskolojisiyle bence gayet dogal öyle davranması sen takma bence fazla biliyorum söylemesi kolay ama öyle..
Bak hergün arıyormus hemde 10-15 dk konusuyormussunuz.
Bide düşün hic konusamayanlar oluyo ben cok gördüm haber alamayanlar meraktan deliiye dönenler.
Benim sevgilim askerdeyken doguda olmadıgı halde 2 3 günde bir arıyordu.Kolay değil askerlik sonucda bide daha var bitirmesine rahat değildir.
Emin ol askerlik gectikce daha sık arıyacaktır.Sen sakın eski sevgilisini felan takma kafaya onla olmak isteseydi zaten seninle işi olmazdı..

bence de hic acmasaydin bu konulari eski adi üzerinde sen yeni ve yeni selyer konusulur,sen sordukca o da cvp ladikca ne oluyor biliyormusun seytan sana daha cok vesvese veriyor aklina olmayacak seyler sokyuor sen sordukca bu illet hic bitmez icindeki merak seni yiyip bitirsede sormayacakdin kendine eziyet etmekden baska birsey degil bu, simdi de bak yeni bir vesvese gelmis acaba o kizi mi düsünüyor ona mi asik oldu tekrar o yüzden de bu takintiyi yapmisin bana soguk davraniyor böyle davraniyor diye,birde onun acisindan bak adam askerde kimbilir hangi sartlarda ne yasiyor ona biraz destek ol cok uzakda vatani görevini yapyior birde sen basini sisirme o kiz yok bu kiz,insani cabuk sogutursun sen böyle yaparsan,onunla beraber olmazsan baskasiyla cikarsan ona da mi yapcan bunun so nu nereye varcak peki,sen evleneceyin kisiyle böyle birsey yasasan o sana sorsa sürekli naptin o adamla ne ettin ne yasadin süreklli sorsa sen bunalmazmisin o sana sürekli kiskanclikla yaklassa güvenmese nasil hissederdin kendini.en kisa zamanda aklini bir temizlersin umarim yoksa bu iliski sagliksiz bir yol alir benden söylemesi.umarim cok sert olmamisdir arkadasim ama aklini basina topla.

Benimki kulubeyi zaptederdi. Kimseyi sokmazdı benle konuşurken içeri ama birisi geldiğinde o da rahat konuşamazdı. Koğuş iştimaya çıktığında 2 dk arardı ancak o zaman söyleyebilirdi. Nasıl oldu aranız bir yumuşama varmı

didemcim bak şimdi
sana soğukluğunu bu kıza bağlamışsın neden bunu anlamadım
çünkü;
ayda bir sürekli bu konuyu açtığını söylüyorsun ama sana soğukluğu askere gittiğinden beri yani 5 aydır eğer bu kız yüzünden senden soğusa bu daha önce olurdu zaten...

asker psikolojisi zaten bir tuhaf. ki seninki birde doğuda onların psikolojisi dahada kötü
birkaç arkadaşımdan biliyorum doğuda olan, o kadar psikolojisi bozuluyorki ne şartlar altındalar bizim burda
kafamıza taktığımız şeyler onlara çok basit geliyor hatta kızıyorlar biz burda ne şartlar altındayız senin kafana
taktığın şeye bak diye
seninkide öyledir şuan kafana takılan şeyleri duysa eminim çok kızar
kafana takacağın tek şey hatamı nasıl telafi edebilirim olmalı bence ki yinede çocuğu bunaltma
ben aşkımla konuşurken telefonu morali bozuk açmış bile olsa ağzı kulaklarında kapatıyor
gönlünü her zaman alırım asla böyle sorularda sormam sadece 1 kere açtım bu konuyu ne kadar zaman çıktıklarını ve neden ayrıldıklarını sordum
hatta amannn iyikide bitmiş ben kaptım seni benimsin işte diyip sarıldım uzatmadım ohaoldumsmile
aslada uzatmam
hayatta geçipte o kızı unuttunmu ne kadar sevmiştin diyemem neyse olan olmuş zaten bir daha yapmam diyorsun
ben aşkım söylesede söylemesede aşkımı sevgimi özlemimi hep anlatırım :asigim:
sende öyle yap
sevdiklerinizin gönlünü almayı bilin biraz yaa
ben kedi gibi sokulurum şahsen hatta suç bende ve biraz kızdırmışsam kedi gibi miyavlar başımı yaslarım halimi görünce istesede kızamıyor bana yavv çok yılışığım heee sırnaşık şey

Canım askere giderken biz 1 yıldır çıkıyorduk askere gitmeden önce beraber olduğumuz sürece hemen hemen ayda bir eski sevgilisinin konusunu açıyordum ama tam askere giderken hatta gittiği son dakikaya kadar eski sevgilisini konuştuk gitti şimdi benden uzakta olduğu için onu düşünmeye başlamış mıdır ve duyguları mı depreşti acaba diye düşünüyorum...

didemcim konuştun mu askerinle?

Canım telde konuştukta soğukluğunun nedenini sormadım henüz..
Ama ben sirek şu şekilde sormayı düşünüyorum sana askere giderken eski sevgilinin konusunu açtım diye yeniden o kıza karşı duyguların depreşti mi diye sorucam.

canım valla ne denır bu konuda bılmıyorum
ama senın sevgılının yerıne kendımı koyuorumda sahsen ben eskı sevgılımı anlatmaktan hıc hoslanmazsım galıba benım ıcın bıtmıstır eskı seylerı konsupta tekrar olanları hatrlamak ıstemezdım.
benım nısanlımla ılıskımızın ılk zamanları bende ona eskı kız arkadasını sordum bı kac kez ( ustelık kız acayıp guzel bırşeydı hala aklı ondamı dıye) hatta ben srdukca cokta kavga ettık cunku kzııyordu sormama artık sen varsın bırak eskıyı dıyodu :S ben onu coktan unuttum falan demıstı.
ama senın durumda sevgılın sana anlatıyo bu ıyı mı kotu mu onu bılmıyorum yanlıs yorum yapmakda ıstemem.
sana soguk davranmasıda gercekten cok klasık bı laf olacak ama sadece askerlık psıkolojıdır dıye dusunuyorum...
bı ara benımkıde soguk gıbıydı ama duzeldı sımdı
sonucda hapıs hayatı gıbı bırsey yasıyorlar. genede aklnda soru ısartelerı varsa tabıkı acıkca konusmak en ıyısı

ya bence bu kızın konusunu son kez aç o da bu konuda özür dilemek için olsun bence canım. Bir daha bu konuyu açmıcam tatsızlık yaşamayalım de eminim erkek arkadaşında sevinecektir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…