Aynı şeyi hemde tıpatıp aynısını bende yaşadım ve yaşattım sevgilime. Çocuğa sürekli o kızı soruyordum, o da yetmiyordu sürekli etrafında o kızın isminde bi kız arıyordum. Neyse benim sevgilimde askere gitti(şafak 24) Bi süre sonra benden acayip soğuduğunu düşünmüştüm aynen senin gibi. Daha sonra 15 gün beni aramadı- ki biz yanyanayken bile birbirimize doyamayız, fırsat bulunan her an ya beraberiz ya telefon kulağımıza yapışık- 15 günün sonunda ankresörlü telefondan bi mesaj yazmış ''Artık sana olan duygularım yok. Önce bizi, sonra beni unut'' diye. Tam 7 ay ayrı kaldık ama hala görüşmeye devam ediyoruz. Ben ayrılmamıza rağmen telefonda çocuğa bağırıyorum ''Z'yi unutamadın hala, hatta beni de onu unutmak için kullandın'' diye! Oysa ki yaşanan herşey askerlik psikolojisi denilen o illetten kaynaklanıyormuş. 7 ayın sonunda barıştık, şimdi herşey eskisinden de güzel. Gerçi ben artık Z ile başlayan hiç bir ismi ağzıma alamıyorum onun yanındayken. Kısacası kızlarda var bu galiba ne olsa bu konuda uslanamıyorlar. Ben sizin açınızdan da herşeyin düzeleceğine eminim sende canını bu kadar sıkma.
Öpücükleeerrr...