Askerdeki sevgilim ve eski sevgilisi

Bende açmak istemiyorum ama içim içimi yiyiyo yeniden o kıza karşı duyguları oluştu diye içim içimi yiyio bunu cevabını nasıl öğrenicem ne yapıcam hiç bilmiyorum:1no2:

bah ne diyorum

askerden izne falan gelince seni şöyle evire cevire bi dövse
bence aklın kafan yerine gelir bir dahada o kızı sormazsın:icecream::icecream:

her gün arıyo işte çocuk daha ne istiyosun.. o sevgi sözcükleri söylemiyosa sen söyle.. belki etrafı kalabalıktır (ankesörden falan arıyosa) pek rahat konuşamıyodur.

benim askerimde beni günde 1 defa arardı.. hatta bilirsiniz asker topiğinde az mı ağladım günlerdir beni aramadı neden aramıyor falan diye.. ama fırsatı olduğunda mutlaka aricaktır canım. bende çok üstüne gittim aramıyosun falan diye fırsatım olduğu an arıyorum seni zaten aşkım diyodu. arayamadığım günler olabilir sen yine de ben aramışım gibi ol için rahat olsun diyodu...
benim askerimde gideli 5 ay oldu ve bazen günde 2-3 kez aradığı da oluyo. belki işi vardır ne bileyim telefon sırası oluyodur vs..

birde geçenlerde bende askerime sordum eski sevdiği kızı... sevgilisi bile değillmiş sadece aşık olmuş ama onu etkilemiş baya.. benim de içimde kalmıştı...
geçenlerde kaç tane sevgilin var dedim hatırlamıyorum ki dedi.. o kadar çok yanii dedim kurcaladım.. hayır tabiki ama hatırlamıyorum dedi... -ki hayatına giren 3 kızı biliyorum ben. 1i platonik, 1i ile zorla sevgili olmuş, 1i doğru düzgün hayatına girmemiş bile.. ilk ciddi ilişkisi benim.

irdeledim karıştırdım eskiyi.. sonradan pişman oldum, çünkü konuyu değiştirmek istiyordu. üzüldüm birde..

sonraki konuşmamızda özür diledim geçmişini karıştırmak haddim değil dedim ve bana güzel bir açıklama yaptı..
herkesin hayatına birisi girer, bişeyler yaşar ama unutulmicak şeyler değildir. herşey bir gün unutulur bu herşey için geçerlidir. bi süre sonra insanın içinde kül olur bir rüzgar fırtına alır götürür dedi.
ayrıca merak ettiklerin varsa cevaplarım hatta cevabım yeterli gelmezse tekrar sor dedi.
ben sadece seni seviyorum, seni özlüyorum, seni istiyorum dedi... senden başkasını gözüm görmez diye de klasik bi laf söyledi üstüne kaydirigubbakcemile3

birdaha sorarmıyım sormicam tabikii..

bence sende üsteleme.. o güzel sözler söylemiyorsa sen söyle canım
aşkımmm çoookk özledim seni diye haykır :asigim:

Son düzenleme:

Ben çok pişmanım zaten larisacım çok hatalıyım farkındayım merakım yüzünden sevgilimi o kıza itmiş olmaktan korkuyorum hemde çok

Melikecim sen ne güzel hemen kapatmışsın konuyu ama ben öyle yapmadım malesef çok irdeledim..
Ben sevgi sözcükleri kullanıyorum zaten ama o kullanmıyo gittğinden beri 5 ay oldu 2 elin parmaklarını geçmez söylediği sevgi sözcükleri işte bu soğukluğu yüzünden o kıza karşı duyguları olduğunu düşünmeye başladım..

ah be didemim nası yaptın böyle bir hatayı resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu silahla sokmuşsunn sen...
olamaz diyemicem belki dediğin gibi aklına girmiş olabilir yaşadıklarını yeniden canlandırmış olabilirsin çocuğun hafızasında o kadar sorudan sonra....
zaten biz bayanların en büyük hatası bizden öncekileri didiklemek oluyor...
aynı şey farklı yolla başıma gelmişti sevgilimin benden önceki kız arkadaşı sürekli arayıp rahatsız ediyordu bizi tam 4 ay boyunca bunun savaşını vermiştik hemde ilişkiye ilk başladığımız zamanlardı sordukça kafayı yiyip ondan soğuyacağımı bildiğim için hiçbirşey sormadım yanlızca bilmen gerekn önemli bir şey varmı dedim yok dedi kapadım konuyu.
keşke sende bu kadar sorup aklını kurcalamasaydın canım arkadaşım sonuçta teee 2006 yazında bitmiş bişi sene olmuş 2009 off ne bilim ki canım benim bence sevgilinle bi konuş ama kızla ilgili değil elbet sorun nedir neden bu kadar uzaksın bana diye belkide başka sebepleri vardı askerde olduğu için???

Ben çok pişmanım zaten larisacım çok hatalıyım farkındayım merakım yüzünden sevgilimi o kıza itmiş olmaktan korkuyorum hemde çok

bence böyle düşünme... ne kadar zaman gecmiş üzerinden...
ordaki durumu yaşamıyorsun bilmiyorsunda
ama bildigimiz tek şey var
askerlik psikolojisi iyi degil...
pişmanlıgını telafi etmeye bak. düşünme o kızı boşver sanane ki ondan
sakin ol... konuşurken sakin ve ona olan sevgini anlat söyle yada...
sabırlıda ol belki aynı şekilde o da sana karşılık vermeye bilir.
müsait degildir vs. vs....

valla ben 1.5 yılda sanırım 3 kez bu konuyu açtım ve her açtığımda da sesi değişiyodu telefonda..
ama sonradan düşündüm. benim de geçmişim var hatta ciddi denilebilcek 2.5 yıllık bi ilişki yaşadım ve ayrıldım. o bana onunla ilgili bi soru sormadı. karıştırmadı geçmişimi -ki zamanında aldatıldığımı ve beni kandıran kişilerin olduğunu da biliyor.. sorsaydı sanırım bende o günleri hatırlamamak adına konuşamazdım, benim de sesim değişirdi. ama şimdi onunlayım bugünü yaşıyoruz ve geçmişim aklıma geliyor mu hayır.
ben kısaca bahsetmiştim ona geçmişimden ama gene de bizim yaptığımız gibi o bana sorular sormadı. bugüne baktı, yaşadıklarımıza baktı...

bence bizde öyle yapabilmeliyiz.

Hatalıyım mehserim biliyorum ama yaptım bir kere işte:1no2:
Konuşucam onunla müsait bi zamanında bakalım ne diyecek..

Teşekkür ederim larisacım yorumun için..

melikecim ah işte erkekler umursamıyor hatunlar tavuk gibi didiyo da didiyo neden biz böleyiz bilmiyorum yahuu:umursamaz:

Hatalıyım mehserim biliyorum ama yaptım bir kere işte:1no2:
Konuşucam onunla müsait bi zamanında bakalım ne diyecek..

bak bu çok güzel hatanı kabul ediyorsun bu konuda anlaştık vereliniortak

şimdi 2.konuda da anlaşmışız konuşmakvereliniortak

son anlaşacağımız nokta ise bir daha o konuyu açma fıstığım sonuçta seninle beraber yeni bir sayfa açmış başlangıç yapmış melikenin dediği gibi geçmişe değil bu gününe bak ne kadar güzel günler göreceksin Rabbin izni ile...
unutma ki herşey senin elinde yeter ki iste iradenle başarmayı bil
yerimseniben

biz çok takıyoruz sanırım.. yada aşık olunca tam aşık oluyoruz erkeğimizde bizden emin oluyor ama neden biz onlara güvenemiyoruz ki?

birde sanırım bir onlara her zaman açık oluyoruz. yani ben açık açık başta ona bişeylerden bahsetmiştim. ben artık onunlaysam, birbirimize aşıksak neden eskiyi karıştırsın ki..

keşke bizde karıştırmamayı öğrensek

Mehserim açmıcam o kızın konusunu ama içim içimi yiyiyo..Ya o kıza karşı duyguları depreştiyse ne yapıcam ben nasıl kaldırıcam bunu yada nasıl öğrenicem:1no2:

Mehserim açmıcam o kızın konusunu ama içim içimi yiyiyo..Ya o kıza karşı duyguları depreştiyse ne yapıcam ben nasıl kaldırıcam bunu yada nasıl öğrenicem:1no2:

canım aklına takılan şeyler nedir şu an bana sırası ile bi yazarmısın çok merak ettim belki bizde sana yardımcı olabiliriz???
hem sen neden takıyorsun ki onu kafana senden daha mı güzel daha yoğun bi ilişkimi yaşamışlar bunlar mı kafana takılanlar bence sende çok güzelsin sende onu aklına getirtmeyecek daha güzel yoğun bir mutlu beraberlik yaşayabilirsin didemim neden taktın bu kızı kafana bilemedim ben doğrusu???

peki sen daha önce yaşamadın mı kimseyle bir illişki sevmedin mi kimseyi o da bunları taksa seni didiklese ikisde bir sorsa soruştursa ilişkinizi yaşamak yerine sorgu memurluğu yapsa sana sen nasıl hissedersin ilişkinizi eskiler yüzünden yaşayamıcak duruma gelseniz ki sen pek bi takmışın bu gacı yayapma çıkar aklından onu zor belki biliyorum ama bunu yapmadan bu ilişkiye iyi bir yön veremezsin arkadaşımyerimseniben

Mehsercim benim aklıma takılan TEK ŞEY askere gideceği son dakikaya kadar eski sevgilisini sordum ona hatırlamadığı şeyleri hatırlattım ve askere gitti önceden unutmuş bile olsa ona yeniden o kızı hatırlattığım için o kıza karşı duygularımı depreşmiş midir bu yüzdenmi bana soğuk davranıyo merak ettiğim tek şey bu canım..

Seni çook iyi anlıyorum. Ben de yaparım Bunları sık sık.. onu ne kadar sevdin ona nasıl hitap ettin ortak şarkınız var mıydı çocuğunuz olursa adını ne koyacağınızı konuştunuz mu ? Didik didiiiiik saçma sapan sorular. Ve Bizi paranoyak ediyor Bu sorular Bu düşünceler.. sonra 2 gün suratı asık görünce Baaak Düşündüğüm giBiymiş eski sevgilisini unutamamış onu özlüyor çok Belli dyoruz. Resmen paranoya Bu. Sana şu kadarını söyleyeyim canım sevgilin kesinlikle eski sevgilisini özlemiyor, ona karşı olan duyguları da depreşmedi. Bunun sana garantisini vereBilirim. ha senin çenenden sıkılmış soğumuş uzaklaşmış olaBilir ama kesinlikle o kıza karşı duyguları kaBardığı falan yok. çünkü erkekler Bizim kadar duygusal deil Bu Bir gerçek. Biz arasıra ilkokulda Bakıştığımız çocuğu Bile anıp off çekeBiliyoruz ama erkekler o kadar da derin değil. unutamayan erkekler ise genelde sonraki ilişkilerinde çooook Belli ediyor. ama senin sevgilin senle gayet iyiymiş. demekki onu kafasında Bitirmiş. Bitirememiş olsaydı senle hiç yapamazdı. canını Boş yere üzüyorsun. Hem arada çoook Büyük Bi sevgi olmuş olsaydı Bitmezdi. Sevgilin onu gerçekten sevmiş olsaydı ne yapar ne eder kazanmaya çalışırdı. çocuğun aklına Bile gelmiyordur. Sen de daha fazla aklına sokma onu hatırlatma. Bu sefer sevgilin senin kendine güvenmediğini düşünür. özgüveni düşük Bir kız olduğunu düşünür. hangimizin geçmişte sevgilisi olmadı ki, herkes takacak olsa kimse evlenemez, mutlu olamaz, geçmişte kalanlar yalanmış Bak gerçek olsalardı yanımızda onlar olurdu. o kız mı gerçek şimdi ? öyle olsaydı şuan asker yolunu sen değil o Bekliyor olurdu.. yollarını ayırmışlar demek ki BirBirleri için doğru insan değiller. siz BirBiriniz için doğru insanlarsınız Bu yüzden Boş yere aranızı açma..

burcucum o kız ayrılmış sevgilimden şu andada kızın sevgilisi var istesede beraber olamazlar ki...
inşallah sevgilimin aklına kalbine yeniden girmemiştir o kız inşallah canım..

merak etme canım senin hatırlatmalarınla onun duyguları kaBarmaz.. sadece çenenden sıkılmıştır. erkekler sevmez eski ilişkileri hakkında konuşmayı. kafalarında Bitirmişlerdir çünkü.. zaten çook sevmiş Bir erkek sonraki ilişkilerinde inanılmaz Belli ediyor. o orda askerde. kim Bilir kafasında neler var. aklında Bile yoktur senin şuan düşündüklerin. emin ol Bundan

inşallah burcucum:Saruboceq:
sen şuanki sevgilinemi eski sevgilisi hakkında sorular sordun merak ettim cnm.

burcucum o kız ayrılmış sevgilimden şu andada kızın sevgilisi var istesede beraber olamazlar ki...
inşallah sevgilimin aklına kalbine yeniden girmemiştir o kız inşallah canım..

sevgilisi olması onun peşinde olmasına engel değil canım. Bak Benim eski Nişanlım da Beni unutamadı ve sevgilim olduğu halde hala hayatına kimseyi sokmadı ve Bana sevgilinden ayrılacağın günü Bekliyorum diyor. kaldı ki son derece gururlu Bi çocuktur ama iş aşka gelince erkekler gurur falan dinlemez. yani sevgilinin aklının ufacık Bir yerinde Bile o kız yok Bence Buna garanti vereBilirim. sadece sen de Benim giBi azıcık paranoya yapmışsın. üstelik çoook sevmiş olsaydı emin ol senle en Başından yapamazdı. çünkü erkekler çok sevince Birini ve unutamayınca sonraki ilişkilerinde inanılmaz Belli ediyor. Benim öyle Bi erkek arkadaşım vardı "unuttum eski sevgilimi" diyordu ama her şarkıda Bana sarılıp ağlıyordu. onu mu özledin diyordum saçmalama diyordu ama çook Belliydi. neyse ayrıldık taBi yürümedi. sonra Başka Bi kızla çıktı onla da ayrıldı, Bi dikiş tutturamadı aşk hayatında. Bu arada sevdiği kız nişanlandı, daha da Beter olmuş haBerlerini alıyorum. Erkekler Bi kızı unutamamışsa içlerine atıp şimdiki ilişkilerine devam etmezler çook Belli ederler için rahat olsun. Sen sadece kafanda çook Büyütmüşsün Bu kızı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…