- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Bende açmak istemiyorum ama içim içimi yiyiyo yeniden o kıza karşı duyguları oluştu diye içim içimi yiyio bunu cevabını nasıl öğrenicem ne yapıcam hiç bilmiyorum:1no2:
Gecmişinde kiminle birlikteyse birlikte
yaşanmış ve bitmesi gerekmiş bitmişalsanaalsanasmile
didiklemenin neler yaşandıgını sormanın ne alemi varki
biriningecmişde varlıgını bilmen bence yeterliydi sana
geleceginizi yaşamak varken niye bi başkasından bahsedip kendinizi bekletmeye alıyosunuz ki...
vallahi bravo :mymeka:
onu sizden cok sevdiyse sevdi... napcan kafamı tutucan
onunla cok gezip tozduysa... napcan kafamı tutucan
nasıl gezersin nasıl seversin diye
bir şey yapacagınızdan değil merakınızdan sordugunuzu tahmin edebiliyorum
cok hatalısın arkadaşım vallahi yaaa
gecenin bi yarısı bile onu cagırıyorsun kız hakkında konuşmak için
erkek arkadaşındada iyi sabır varmış:1closedeyes:
bence fazla üstüne gitme.
zamana bırak
ikide bir o kızıda sorup durmaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
delinin aklına taş düşürüp farklı şeyler olmasın:mymeka::mymeka:
senden güzel yada senden daha cok onu sevdiyse sevdi boşver
şuan seninlemi evet. sana karşı sevgisi var mı? var:mymeka:
Ben çok pişmanım zaten larisacım çok hatalıyım farkındayım merakım yüzünden sevgilimi o kıza itmiş olmaktan korkuyorum hemde çok
Hatalıyım mehserim biliyorum ama yaptım bir kere işte:1no2:ah be didemim nası yaptın böyle bir hatayı resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu silahla sokmuşsunn sen...
olamaz diyemicem belki dediğin gibi aklına girmiş olabilir yaşadıklarını yeniden canlandırmış olabilirsin çocuğun hafızasında o kadar sorudan sonra....
zaten biz bayanların en büyük hatası bizden öncekileri didiklemek oluyor...
aynı şey farklı yolla başıma gelmişti sevgilimin benden önceki kız arkadaşı sürekli arayıp rahatsız ediyordu bizi tam 4 ay boyunca bunun savaşını vermiştik hemde ilişkiye ilk başladığımız zamanlardı sordukça kafayı yiyip ondan soğuyacağımı bildiğim için hiçbirşey sormadım yanlızca bilmen gerekn önemli bir şey varmı dedim yok dedi kapadım konuyu.
keşke sende bu kadar sorup aklını kurcalamasaydın canım arkadaşım sonuçta teee 2006 yazında bitmiş bişi sene olmuş 2009 off ne bilim ki canım benim bence sevgilinle bi konuş ama kızla ilgili değil elbet sorun nedir neden bu kadar uzaksın bana diye belkide başka sebepleri vardı askerde olduğu için???
bence böyle düşünme... ne kadar zaman gecmiş üzerinden...
ordaki durumu yaşamıyorsun bilmiyorsunda
ama bildigimiz tek şey var
askerlik psikolojisi iyi degil...
pişmanlıgını telafi etmeye bak. düşünme o kızı boşver sanane ki ondan
sakin ol... konuşurken sakin ve ona olan sevgini anlat söyle yada...
sabırlıda ol belki aynı şekilde o da sana karşılık vermeye bilir.
müsait degildir vs. vs....
Hatalıyım mehserim biliyorum ama yaptım bir kere işte:1no2:
Konuşucam onunla müsait bi zamanında bakalım ne diyecek..
bak bu çok güzel hatanı kabul ediyorsun bu konuda anlaştık vereliniortak
şimdi 2.konuda da anlaşmışız konuşmakvereliniortak
son anlaşacağımız nokta ise bir daha o konuyu açma fıstığım sonuçta seninle beraber yeni bir sayfa açmış başlangıç yapmış melikenin dediği gibi geçmişe değil bu gününe bak ne kadar güzel günler göreceksin Rabbin izni ile...
unutma ki herşey senin elinde yeter ki iste iradenle başarmayı bilyerimseniben
Mehserim açmıcam o kızın konusunu ama içim içimi yiyiyo..Ya o kıza karşı duyguları depreştiyse ne yapıcam ben nasıl kaldırıcam bunu yada nasıl öğrenicem:1no2:
Mehsercim benim aklıma takılan TEK ŞEY askere gideceği son dakikaya kadar eski sevgilisini sordum ona hatırlamadığı şeyleri hatırlattım ve askere gitti önceden unutmuş bile olsa ona yeniden o kızı hatırlattığım için o kıza karşı duygularımı depreşmiş midir bu yüzdenmi bana soğuk davranıyo merak ettiğim tek şey bu canım..
merak etme canım senin hatırlatmalarınla onun duyguları kaBarmaz.. sadece çenenden sıkılmıştır. erkekler sevmez eski ilişkileri hakkında konuşmayı. kafalarında Bitirmişlerdir çünkü.. zaten çook sevmiş Bir erkek sonraki ilişkilerinde inanılmaz Belli ediyor. o orda askerde. kim Bilir kafasında neler var. aklında Bile yoktur senin şuan düşündüklerin. emin ol Bundan
burcucum o kız ayrılmış sevgilimden şu andada kızın sevgilisi var istesede beraber olamazlar ki...
inşallah sevgilimin aklına kalbine yeniden girmemiştir o kız inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?