Seni zorda bırakan o.
Gönlünü de bi zahmet o alsın.
Taviz vermeyin şunlara bu kadar.
Gitmek istemedigimi belli ederek yazdigim mesajimdan gitmek istemedigimi anlamissin, seni sherlock su an bana yakin bir sehirde degil 20 gun sonra yanina gidecegim aileme yakin bir sehirde ve teskeresine 20 gun kalmis olacagi icin gitmek istemiyorum. Sanki gitmek istememek ayip bir sey ya. 11 saat yol gidip 2 saat gorusup tekrar otobuse binip o 11 saatlik yolu geri gelmek ve yolda zaturre olmak da zor bir sey olmadigi icin siz de deneyin.Ne var bunda 11 saat yol gitmenin nesi zor? Çok ilginçsiniz gerçekten. Bende bunu hiç anlayamıyorum. Besbelli gitmek istemiyorsunuz. Üstelik şu anda yakın bir şehirde diyorsunuz. Gitmek istiyorum ama imkanlarım el vermiyor deseniz yine anlayacağım ama çok sinir bozucu bu tavrınız benim gözümde.
Bu tavri benim de hic hosuma gitmedi ama ne yapacagimi bilemedim. Surekli ‘o askerde alttan al’ denildigi icin kafam karisti.Ay bide kendini acındırıyor haspa.
Sen 11 saat parasız yol gidip hasta olduktan sonra bir daha gel dememeliydi korkusu olmalıydı.
Hala kırmamak için uğraşıyorsun.
Ben de 1 kere gittim ama daha fazla sartlarimi zorlayamam onun icin. Galiba kirilsa da uzulse de soyleyecegim bunuBenim eski sevgilim demişti ki “eski sevgilim senden daha çok gelirdi buraya kesin bir kere bile gelmedin”
Nerede yapıyor askerliğini ? Sizi zor durumda bırakması yanlış
Yaz okulunun bitiş tarihinde çağırıyor beni bir de bahane uyduramiyorumCanım 11 saat yol bilmediğin şehirde bir de kışın ziyaret ettin anlaşılan çok zorlanmışsındır cidden bu eziyete gerek yokmuş.
Sınavlarım var ödev teslimi yapmam lazım falan de, hoca projeye başlayacakmış öğrencilerle çalışıyor bende anket falan yapıcam de, okulu bahane göster.
Konu ile alası Yok ama, Birdeeee yaz okuluna kalma ya, insan yazı okulda geçirir miöfff düşündükçe bana afakanlar basıyor
Şaşırdım gerçekten belli ki uzun süredir ayrısınız hiç mi özlemedin hiç mi görmek istemiyorsun. karşındaki sevgilin yahu normal bir arkadaşın değil. hani çok gitmek istiyorum çok özledim ama imkanlar el vermiyor desen anlarım da yaz okulun bitecek memlekete döneceksin sevgilin de yakın mesafede olacak önceki zor şartlar olmayacak. ama sen sanki onun sevdiği kadar sevmiyorsun bir şeyleri bahane ediyorsun gibi geldiYaz okulunun bitiş tarihinde çağırıyor beni bir de bahane uyduramiyorum
Hangimiz daha cok seviyoruz bilmiyorum ama onceki iliskim uzak mesafe iliskisiydi 1 senem yollarda gecti ve kotu bir sekilde terk edildim. Bu yuzden gitmek istemiyorum galiba. Kimse icin kendimi daha fazla zor duruma sokmak istemiyorum 1 defa gittim yeter diye dusunuyorum. Bir de onunla bu konusmamiz gerceklesmeden once imkanim olursa yanina gitmeyi dusunuyordum ama ben hicbir sey soylemeden onun gel diye israr etmesi bencilce geldigi icin degmez galiba diye dusundum.Şaşırdım gerçekten belli ki uzun süredir ayrısınız hiç mi özlemedin hiç mi görmek istemiyorsun. karşındaki sevgilin yahu normal bir arkadaşın değil. hani çok gitmek istiyorum çok özledim ama imkanlar el vermiyor desen anlarım da yaz okulun bitecek memlekete döneceksin sevgilin de yakın mesafede olacak önceki zor şartlar olmayacak. ama sen sanki onun sevdiği kadar sevmiyorsun bir şeyleri bahane ediyorsun gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?