Askerdeki sevgilim

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.212
333
Ankara
Merhaba. 9 aydır devam eden bir iliskim var ve erkek arkadasim askerde. Ben universite ogrencisiyim su an yaz okulu icin ankaradayim. Erkek arkadasimsa benim aileme cok yakin bir sehirde gorevini yapiyor su an. Daha once doguda bir sehirdeydi 1 kere onu ziyarete gittim param yoktu hic bilmedigim bir sehir 11 saat otobus yolculugu yaptim ve zaturre oldum. Simdi erkek arkadasim aileme yakin bir sehirde oldugu icin 20 gun sonra onu tekrar ziyarete gitmemi istiyor ama ben ailemle yasadigim sehirden kalkip gunu birlik oraya gidemem babamin haberi yok cunku sevgilim oldugundan ama bunu anlatamiyorum. Bana seni gormek istemekle bencillik yaptim kusura bakma falan diyor. Onu kirmak istemiyorum ama gidemem. Bir de bana ziyaretime gel dedigi tarihlerde teskeresine 15 20 gun kalmis oluyor zaten. Sizce nasil gonlunu alabilirim?

Seni zorda bırakan o.
Gönlünü de bi zahmet o alsın.
Taviz vermeyin şunlara bu kadar.

Taviz vermenin askerdeki sevgiliyi ziyarete gitmek oldugunu sanmiyorum. Ben de onu gormek istiyorum ama bir daha kendimi zor durumda birakip yanina gitmeyecegim. Onu uzmeden nasil soyleyebilirim bunu veya onu mutlu etmek yanina gitmeden ne yapabilirim bunu sormustum. Tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Canım 11 saat yol bilmediğin şehirde bir de kışın ziyaret ettin anlaşılan çok zorlanmışsındır cidden bu eziyete gerek yokmuş.
Sınavlarım var ödev teslimi yapmam lazım falan de, hoca projeye başlayacakmış öğrencilerle çalışıyor bende anket falan yapıcam de, okulu bahane göster.
Konu ile alası Yok ama, Birdeeee yaz okuluna kalma ya, insan yazı okulda geçirir miöfff düşündükçe bana afakanlar basıyor

Canım sen zaten en büyük fedakarlığı o kadar yol giderek yapmışsın. Zaten teskereye de cok az kalmış. Ya durumu güzelce açıklayarak ikna edeceksin ya da bir bahane bulup gelemeyecegini söyleyeceksin. Zaten seninki de pek durumu anlayabilecek biri gibi durmuyor.

Ne var bunda 11 saat yol gitmenin nesi zor? Çok ilginçsiniz gerçekten. Bende bunu hiç anlayamıyorum. Besbelli gitmek istemiyorsunuz. Üstelik şu anda yakın bir şehirde diyorsunuz. Gitmek istiyorum ama imkanlarım el vermiyor deseniz yine anlayacağım ama çok sinir bozucu bu tavrınız benim gözümde.

Benim eski sevgilim demişti ki “eski sevgilim senden daha çok gelirdi buraya kesin bir kere bile gelmedin”
Nerede yapıyor askerliğini ? Sizi zor durumda bırakması yanlış

Ay bide kendini acındırıyor haspa.
Sen 11 saat parasız yol gidip hasta olduktan sonra bir daha gel dememeliydi korkusu olmalıydı.
Hala kırmamak için uğraşıyorsun.

Gitmek istemedigimi belli ederek yazdigim mesajimdan gitmek istemedigimi anlamissin, seni sherlock su an bana yakin bir sehirde degil 20 gun sonra yanina gidecegim aileme yakin bir sehirde ve teskeresine 20 gun kalmis olacagi icin gitmek istemiyorum. Sanki gitmek istememek ayip bir sey ya. 11 saat yol gidip 2 saat gorusup tekrar otobuse binip o 11 saatlik yolu geri gelmek ve yolda zaturre olmak da zor bir sey olmadigi icin siz de deneyin.

Ay bide kendini acındırıyor haspa.
Sen 11 saat parasız yol gidip hasta olduktan sonra bir daha gel dememeliydi korkusu olmalıydı.
Hala kırmamak için uğraşıyorsun.
Bu tavri benim de hic hosuma gitmedi ama ne yapacagimi bilemedim. Surekli ‘o askerde alttan al’ denildigi icin kafam karisti.

Benim eski sevgilim demişti ki “eski sevgilim senden daha çok gelirdi buraya kesin bir kere bile gelmedin”
Nerede yapıyor askerliğini ? Sizi zor durumda bırakması yanlış
Ben de 1 kere gittim ama daha fazla sartlarimi zorlayamam onun icin. Galiba kirilsa da uzulse de soyleyecegim bunu

Yaz okulunun bitiş tarihinde çağırıyor beni bir de bahane uyduramiyorum

Yaz okulunun bitiş tarihinde çağırıyor beni bir de bahane uyduramiyorum
Şaşırdım gerçekten belli ki uzun süredir ayrısınız hiç mi özlemedin hiç mi görmek istemiyorsun. karşındaki sevgilin yahu normal bir arkadaşın değil. hani çok gitmek istiyorum çok özledim ama imkanlar el vermiyor desen anlarım da yaz okulun bitecek memlekete döneceksin sevgilin de yakın mesafede olacak önceki zor şartlar olmayacak. ama sen sanki onun sevdiği kadar sevmiyorsun bir şeyleri bahane ediyorsun gibi geldi

Hangimiz daha cok seviyoruz bilmiyorum ama onceki iliskim uzak mesafe iliskisiydi 1 senem yollarda gecti ve kotu bir sekilde terk edildim. Bu yuzden gitmek istemiyorum galiba. Kimse icin kendimi daha fazla zor duruma sokmak istemiyorum 1 defa gittim yeter diye dusunuyorum. Bir de onunla bu konusmamiz gerceklesmeden once imkanim olursa yanina gitmeyi dusunuyordum ama ben hicbir sey soylemeden onun gel diye israr etmesi bencilce geldigi icin degmez galiba diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…