Askerden izine gelecek ne giymeliyim (YARDIMMMMM)(resimli seçeneklerimden seçin )

Ss_esperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
183
1
26
Kayseri
Merhaba arkadaşlar belki bi sorun olmayabilir ama beni uzun zamandır uyutmuyor.
3 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım 1 hafta sonra izine gelecek 3 ay sonra ilk kez görüşeceğiz.
NE GİYSEM KARAR VEREMEDİM O YUZDEN ALDIKLARIMA BENZERLERİ FOTOĞRAF OLARAK KOYACAĞIM HANGİSİ DAHA UYGUN OLUR YARDIM EDİN... :26::26:

****2 NUMARALI ELBİSE ALDIĞIMA ÇOK BENZİYOR ( ÜST TARAFI BÖYLE DEĞİL ASKILI DANTEL DEVAM EDİYOR BOYU DAHA UZUN)

Numara olarakta söyleyip yardımcı olabilirsiniz çok teşşekkürler şimdidenn ...

Eklentiler

• $page.webp
    10 KB · Görüntüleme: 102
  • $page.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 106

Canım dışarda bir yerde mi görüşeceksiniz ev ortamında mı ona göre seç elbiselerini.

ben elbiseciyim çok seviyorum elbiseleri
fotodaki elbise de çok şirinmiş, seninki de buna benzermiş hem
bence elbise giy

Elbise cok abarti bence dügüne gitmiyorsun sonucta,
diger spor takim daha guzel,
bence sadelik her zaman guzel abartiya gerek yok

Bence de sadelik iyidir, bakimli ama sade.
Heyecandan ne giyecegini bilememis, abartmis bir kiz gibi gorunmek hos olmaz bence. Seni su zamana kadar nasil gormusse o sekilde giyin. O tarz bir elbise giymisligin varsa yine giy, yok aslinda pek tarzim degil ama bu sefer degisiklik olsun diyorsan bosver.

Elbise cok abarti bence dügüne gitmiyorsun sonucta,
diger spor takim daha guzel,
bence sadelik her zaman guzel abartiya gerek yok

Çok haklısınız,genelde hep spor giyinmeyi tercih ederim.
Geldiğinde bayram günü çocukları gibi görünmemek için sanırım elbiseyi giyinmemeliyim.

Arkadaşın önerdiği gibi normal bir pantolon ve hoş bir gömlek doğru tercih olur.
O elbiseyi giyme de ne giyersen giy diyorum sadece

Son düzenleme:
Arkadaşın önerdiği gibi normal bir pantolon ve hoş bir gömlek doğru tercih olur.
O elbiseyi giyme de ne giyersen giy diyorum sadece

Çok teşekkür ederim iyki konu açmışım yoksa salak gibi o elbiseyle düğüne gider gibi gidecektimm
İyki konu açmışım çok sağolun yardımlarınız için.

bence de kesinlikle öyle abartılı giyinme derim

sade,şirin,sempatik olman yeterli

spor giyinerek de şık görünebilirsin

Son düzenleme:
bencede pantolonlu olan takımı gıyınmelısın canım bı aksam yemege cıkarsanız o zmn da elbısenı gıyersın daha uygun olur

Çok haklısınız,genelde hep spor giyinmeyi tercih ederim.
Geldiğinde bayram günü çocukları gibi görünmemek için sanırım elbiseyi giyinmemeliyim.

Evet elbiseyi giyme,
spor rahat seyler giyin,
kasmaya gerek yok,
seni gordukten sonra kilik kiyafetinin pek onemi yok

Pantolonlu olan daha güzel bence de.anladığım kadarıyla zaten altına dolgu topuk ayakkabı giyeceksin öyle olunca zaten şık bir hava kazanır.

elbisede giyebilirdin ama senin seçtiğin elbise fazla abartılı geldi bana yoksa daha spor elbise de tercih edebilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…