Askerden izine gelecek ne giymeliyim (YARDIMMMMM)(resimli seçeneklerimden seçin )

bu Mudo Elbise picit.ledi.lt Güzellik Lidyana.com BİLEZİK Beymen Çanta Stradivarius Ayakkabı | 425804 | Bukombin.com
yada bu www.mojmag.com LOVELY Elbise pinterest.com Ünlüler&Sokak Stilleri Stradivarius Topuklu Bershka Çanta | 426030 | Bukombin.com
illaki elbise giymek istiyorsan, hani seni öyle daha çok beğeniyorsa böyle günlük tarz bişi tercih etsen daha güzel olur sanki, senin elbisen dantelli olunca abartılı olabilir diye düşündüm,
aslında böyle Gap Jean Pantolon VAKKORAMA T-shirt Zoopa.com.tr Babet Matraş Çanta Goldstore BİLEZİK | 426302 | Bukombin.com spor bi kombin yapsan daha güzel olurdu.

paylastigin fotograftaki pantolon varya..o uzerinede mankenin uzerindeki gibi (sanirim sifon) sade krem bir gomlek...altinada ben olsam ya babet giyerim ya da sivri burun topuklu ayakkabi..cok daha guzel olur...

babet rahatlik acisindan sivri burunda cok SIK

bence elbiseyi şu anda heba etme.şık bir davette yada bir akşam yemeğinde topuklularla kombinleyip giyersin.

ben pantolon,dolgu topuk ve şık bir gömlek sade takılar tercih ederdim.ama sizin kombindeki renkleri sevmedim.

3 aydan sonra 1 hafta izne geliyorsa muhtemelen acemi birliğini tamamlamış, dağıtım iznine gelmiştir. Askerliğe yeni yeni uyum sağlıyordur.
Yani demek istediğim, 2 numarayı giyip de erkek arkadaşınızın ayarlarıyla oynamayın :) Spor kıyafet iyidir. :)

1 bence

2. elbisenin altına o ayakkabıda olmazkiiii

kesinlikle 1.. sade ama şık duruo.. elbise giyeceksen de converse değil de babet tercih et bence.. çok düğüne gider gibi, olurum diyosun da bu elbise yi giyeceksen zaten düğüne gider gibi giyindiğinin farkında olman lazım

bencede 2. dügüne veya akşam yemege giderken giyilen tarzda bence :)

en iyisi 2. ancak üste onu degilde daha şik, daha kadinsi birşey giysen çok daha güzel olur :)

Hayır 5 aylık asker acemi birliği biteli çok oldu hava değişimine gelmişti daha önce :)
Dediğiniz gibi spor birşeyler giyeceğim.

bence elbiseyi şu anda heba etme.şık bir davette yada bir akşam yemeğinde topuklularla kombinleyip giyersin.

ben pantolon,dolgu topuk ve şık bir gömlek sade takılar tercih ederdim.ama sizin kombindeki renkleri sevmedim.

Malesef ki renkleri ve modelleri bire bir bulamadım.
PANTOLON (KOYU MAVİ)
GÖMLEK (NAR ÇİÇEĞİ)
Ayakkabıdanda vazgeçtim model olarak şimdi bunu aldım
SİYAH RENGİNİ:)

Eklentiler

• $ghfhghgfghfghfh.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Karar verdim bu kez bunları giyeceğim ,ama gömlek nar çiçeği renginde

Eklentiler

• $ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $1564_buyuk_zoom.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $Puantiyeli-mavi-beyaz-sıfır-kollu-düğmeli-bayan-gömlek-çe&#351...webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 68
zaten seni özlemiştir ne giysen gözüne hoş gelir madem değiştirme imaknın var önce rahat bi pantolan ama şık bi gömlek giy veya t_shirt sana kalmış hafif bir makyaj erkekler değişikliği sever eve giderkende hayatım üstümü değiştirmem lazım de bul bi bahana eve git ve o mükemmel elbiseni giy sonraaaa çık karşısına masum bir likit kalın olmasın inan çok hoşuna gider bence

Canım bız senın gundelık yasamını bılemeyız sevgılın senı nasıl gormek ıster onuda bılemeyız:) ben olsam spor gıyerdım havalı gunes gozlugu saclar masalı ve guzel boru paca pantolon, converse, ustunede tısort. Ama sen ılla elbıse dıyosan 2 numara ıdeal. :) altınada converse gıy. Benımde bu elbısenın su yesılı var gundelık gıymedım hıc conversle yakısacagını yenı anladım bırkere denıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…