esmerimm bir üstte yorum yapan arkadaş gerçekten doğru sölemiş. İnsan aramak istedikten sonra neler yapar. Benim aşkımdan bile bi kaç arkadaşı teelfon almıştı, paraları yoktu, ordan görüşmek istediler. Yani yol ve çözüm aradıktan sonra bin tane çıkar canım. Sen şimdi bi belirsizlik yaşıyosun en çok o sıkıyor canını. Bence sen inadı bi kenara bırakıp sevgilini aramalısın. Polim yap bakalım yutacakmı? Ayrılık yoluna git. Eğer o da hiç tereddüt etmeden evet derse zaten sorularının büyük kısmına cevap almış olursun. Yok dersede nedenini araştır. soruştur. Benim aklıma bu geliyor canım yaa:teselli:
teşekkürlerr.. yorumların için. ama dediğim gibi neresi nasıl rahat bilemem ama bayburt da böle bi rahatlık yok canım. oda istiyor iceri sokmak ama işte.. saten suanda sokmasına grrek yok martda siiirte gitcek :umursamaz: bilmiorum zaman neyi gösterecek...:çok üzgünüm:
aramadın mı sen bugün canım
hayırrr aramadım aramak nasip olmuyor bitürlüü
canım arasana nasıl duruyosun ara ve sor neden aramadığını böyle merak içinde bekleme sana da yazık
Ya canım bi dakika . Diytosunki telefon hep meşguldü. Bu aradığın telefon cep telefonuysa eğer bence bundan şüphelen. Ama yok eğer koğuş telefonuysa ısrarla aramaya devam et canım.
benmki bugün gitti askere kurban olurum ben onaaaaa o aramazsa ben ararım ben aramazsam o arar mutlaka haberleşirizzzzzz bitanem bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?