Askerdeyken size değişmiş gibi geliyor mu?

hımmm umarım düzelir sen sabret askerlik de zor ailesinden uzak senden uzak oda zor günler yasıodur umarım atlatırsınız Allah bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin

teşekkürler bana hak verdin için vereliniortak

valla benim ki de değişti ama çok şükür olumlu yönden ...
daha bir üstüme düşer oldu,sevgi sözleri havada uçuşuyor,aramalar sıklaştı...
hayret valla nasıl olur ki 14 gün sesini duymadan kuzenini arıyor...
bence bu konuyu konuşmalısınız..

Arkadaşlar geçekden cok kötüyümmmafoldumben eğer ararsa zaten ben herşeyi konuşacam amacını vs.. ben arayamıorum carşıya biraz uzakyım ama arkadaşıma söledim o akşam stlerinde arıyıp söylicek hem benim hakkımdaki düşüncelerini hem neden beni aramadığını... sonucunda ne olucak görücez. gerçekden yanımda olduğunuz için Cok teşekkür ediorum bu durumda böle sizin gibi iyi arkadaşlara ihtiyaç duyuorum :çok üzgünüm:

ablamda senin işin arkadaşın değil sen aramalısın dedi. yarın inşallah inerim ve ararımm... dua edin olumlu şeyler olsun :çok üzgünüm:

evet canım bencede sen aramalısın...
arkadaşın ile çözülebilecek sorun değil çünkü bu....
sonucu her ne olursa olsun kendini hazırla ki daha çok üzülme...
zaten yeterince yıpranmışsın daha çok yıpranma canım...
hepimiz yanındayız ne olursa olsun...

canım bunlar öğle yemeğine çıkyo biliyomusun o arada bile arayabilir ankesörlüden değilmi yani sen hep demişsin ya rahat değil bayburt diye inan alakası yok yani alacağı bir kart oda askeriyede satılıyo ve takacak telefona arayacak 1 dk bile olsa arayacak
biz 20sn konuştuğumuzu bile bilirim
bi sorun var ortada bu yüzden bunu açıklama geerği hissettim fikirlerimizi merak ediyosun bence sorun var ortada yani
inatla alakası yok
eğer sorun inatsa daha da vahim zaten nasıl dayanabiliyo okadar süre sesini duyamamya bence bunu açıkça konuşman gerkli
ama sakın üstüne gitme her şey daha da kötü olabilir
askerlikte erkekelr patlamaya hazır bomba :1shok:

teşekkürler yorumlar için... herşeyin hayırlsıı. ben herşeye hazırımmm ... sonunda ayrılık varsa bile. ama ben hayatımda okadar olan olumsuz şeylere rağmen ondan hiç ayrılık kelimesi duymadım 2,5 yıll içersinde. askerde şuanda onu anlamak zor... ana ocağı değil sonuçta asker ocağı.. walla bilemiorum iice yıprandım dediğiniz gibi. inşlh güzel sonuçlar olurda bende rahatlamış olurum..mafoldumben

canım arasana nasıl duruyosun ara ve sor neden aramadığını böyle merak içinde bekleme sana da yazık

yaa bilemicem ama o aramazsa ararım bendee bi zaman. yada bu hafta sonuna kadar bekliyim zaten cıkar saırım cumartesi ozaman nette konusması saatlerce daha iyi olmaz mı ?

Ya canım bi dakika . Diytosunki telefon hep meşguldü. Bu aradığın telefon cep telefonuysa eğer bence bundan şüphelen. Ama yok eğer koğuş telefonuysa ısrarla aramaya devam et canım.

Ya canım bi dakika . Diytosunki telefon hep meşguldü. Bu aradığın telefon cep telefonuysa eğer bence bundan şüphelen. Ama yok eğer koğuş telefonuysa ısrarla aramaya devam et canım.

evet koğuş telefonu.. aradım ama hep meşgul .. dıt dıt dıo kapanıo sonra. acaba bozuk olabilir mi???akannehir

olabiir zaten oralarda telefonu boş bulmak zor canım ya neyse umarım sonuç hayırlı olsun opuyorumnanaktan

benmki bugün gitti askere kurban olurum ben onaaaaa o aramazsa ben ararım ben aramazsam o arar mutlaka haberleşirizzzzzz bitanem bnm

benmki bugün gitti askere kurban olurum ben onaaaaa o aramazsa ben ararım ben aramazsam o arar mutlaka haberleşirizzzzzz bitanem bnm

inşllh canımmm inşallh ilk zamanlarrr oda arar sende ararsın.. ama inş ustabirlikdeyken bi sorun yaşamazsınız.. biz gibi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…