Askerdeyken size değişmiş gibi geliyor mu?

canım çok sevindimm fırsatın oldukça sen ara tatlım askerinde mutlu olsun senin de için rahat olsun
inşallah hep böyle olun

saol tatlım evet oda şaşırmışş aradığımı duyunca hatta inanmamış.kalkmamışş sonra ordaki asker ısrar edince geldi alo dio:) bende alo deince şaşırdı ::):):) fırsatı olduğu müddet arıyorum canım zaten.inşlh hep böyle oluruzzz

ohhh bee Allahım sana şükürler olsun.. Kız esmerim hadi iyisin gözün aydın hayatım. Yazık kız çocuğa burda da günahını aldık haa kesin başka bişe vardır die kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım esmerim vatana milete hayırlı olsunnnnnnn
çok sevindim böyle devam et aferin sana sempatiksalakcinni

yok ya olmuyorrr mafoldumben yane biz yapamıyoruz. bugün çarşı iznindeydi hiç güzel konusamadık. kafasına cok şeyler takıyor.12sinde siirtte gitcekmiş. orda konuşamıcaz,carşı iznine cıkamıcak die cok endişeli ama göstermiyo bana. nebileimmmm cok üzülüyorum ona ya benneyaptımki elimden bişey gelmiyor... bide rüyasında kurşun gelmiş ölmüş görmüş kendisi.. cok duygulu oyusden ailesiyle ilgili soru sormamı istemedi.. tabutum gelmezse ben glince konusuruz herşeyi dedi. ölümmm ölümmm ölümmm.....

asker yolu beklemedim hiç ama arkadaşlarımdan biliyorum askerde ayrı evine döndüğünde ayrı davranıyorlar

evet cok ayrılar canım ya ya ciddi ömrü uzatmış oluor diolar ama bu asker rüyaları sanki gerçek oluyor tv lerde gördüğümüz gibi

Amannn hepside samanyolunda oluyo nedense kaydirigubbakcemile3 Sen ne bakıyosun ona. Allah bilir tabiki ama. Her dakkada tetikte yaşamayaz insan.

Ayy kızz bütün sayfaları okudum heyecanla hemde çok sevindim senn adına ya hani bana normalde sevgisi sağlam olmayanlar askerde değişr gibi gelio büyük konuşmamak lazım 1 sene sonra gitcek bnm paşamda bilmiyorum ya değişirse çokkkkkk üzülürümm ben

canım benim inşallah seninkisi değişmez tatlım. benimkisininde sevgisi hala dewam edior ama maddiyatdan dolayı arayamadım:) heyecanla okumanada sewindim :))

benimkide değişenlerden malesef..
ben ona gitmeden önce değişirsin diye korkuyorum deidğimde,zayıf erkekler değişir hayatım derdi.
ama değişti.benden vazgeçti üstelik :/

siirte gidince düzelir . anlatılanlardan farklı ve güzel şeylerle karşılaşacak büyük ihtimalkaydirigubbakcemile3

sen eğer bir daha konuşabilirsen, onun yanında olduğunu güzel şeyler olacağına inandığını belirt
yerimseniben

aklındaki kötü düşüncelere inat sen iyi şeyler olacağını söyleolumunekankayizsmile

Benimki değişmez inşallah mafoldumben
hiç umudum kalmadı artık ama..

aa nasıl vazgeçti anlatt merak ettim eğer önemli deilse

izne geldi 1 kere buluştuk sonrasında kaçtı benden msjlara telefonlara cevap vermedi.
en sonundada biraz yalnız kalmak istediğini söyledi.3 haftadır ses seda yok.
artık bende vazgeçtim.yaşanılan herşeyin bi yalan olduğunu görmek zor olsada yola devam..

ne kadardır beraberdiniz peki canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…