Askerdeyken size değişmiş gibi geliyor mu?

arkadaşlarrr bugün sabah arkadaşım aramış birliği we sevgilimin erzuruma gittiğini bugün veya yarın geliceğini söylemiş ben kız arkadaşı merve demiş. duyunca şok oldum tabi.. heralde ordaki asker kız arkadaşın aradı dedi ki.. sonra 13.31 de kendi telimi caldırdı . sonra 14.55 de caldırdı.. ama ben onu arayamadımm demekk suanda knturu yok kartında. elimden bşey gelmiyorr mafoldumben

git ve ara şu çocuğu artık lütfen çok mu zor ya bi kontrlü telefondan aramak
aaaaay ben gerildim nasıl dayanıyosun canım sen ya
git ve ara

git ve ara şu çocuğu artık lütfen çok mu zor ya bi kontrlü telefondan aramak
aaaaay ben gerildim nasıl dayanıyosun canım sen ya
git ve ara

ah bide bana sor nasıl dayanabildiğimi. yarın izne cıkar ozaman konuşuruz inşallah. suanda evdeiim anküsörlü telefon var ama kartım yok mahallede konuşsam hemen dedikodu olur .. oyusden elden bişey gelmiyor tatlımm napimm ohaoldumsmilemafoldumben

of canım ya çok üzülüyorum senin bu durumuna :gitme:

teskere sonrası ilk görüşmemizi yaşadık bugün ve evet aşkım değimişti..!
daha bir aşk ile bakıyordu bana,sürekli temas halindeydi,sevgi sözckleri uçuştu havada...

SEVıYORUM ULEYNNN opuyorumnanaktan

çokkk kıskandımmm leyynn:roflol: :asigim:

Mehsercim maşallah ilişkinize canım. Esmerimm canım seninde gözün aydın. Bak gördünmü çocuk senden ilgi bekliyomuş. Senin aradığın söylenince hemencecik nasılda çağrı da olsa attı. Ay valla çok sevindim yaa

saol canım gercekden ilgi bekliormuş baksana üzüldüm be

HAYIR GENE KONUŞAMADIK.. BUGÜN ıZNEDE CIKMADI. sabah 10.44 de ordan caldırdı beni ben sabah sabah gene bişey yapamadımmm

evvet daha bi olgunluk gelmiş aşkıma daha bii aklı başında daha bi karizma veeeeee daha bi ciddileştiiiizemuszemus
bu askerlik erkeklere cooookkkk şey katıyo inanılmaz derecede onu bekleyeni varsa baglanıyorlar ve daha daha daha biiii saglam ilişkiniz oluyorrr.kısacası erkeklere olgunluk veriyo askerlikkksempatiksalakcinni

ya varya hattın vodafone sa git 150 kontor yükle ara şu askeriyeyii onu telefona verene kadar da rahat bırakma
kız nasıl dayanıyosun senn
dakika da 2 kontor gider.. istediğin gibi de konuş ya şunla artıkk
çaldırmaya kontoru var zamanı varda aramaya mı yok yaa anlamıyorum kii

harbi diyorumm bi an önce kontor alda konuş bence neden aramadığını bi sor bakalımm

başka bi konu açmışsın ordakilerde siirtte askerlik rahat falan demişler..

e bi haber bekliyorum
bugün çarşıya çıkmadıysa yarın çıkacaktır herhalde ya

Ya çok iyi hatırlıyorum ben bi keresinde 10 kontörüm vardı. Genede askeriyeyi aramış, benim aradığımı söylemelerini istemiştim ki sevgiğimin içi rahatladın benim aradığımı bilsin diyee. Kız esmerimm valla küsücem sana haa lmaz: Çocuk daha ne yapsın? Sürekli çaldırıyor. Demekki şuan imkanıda yok arayamıyor. Ya bişey diyimmi? Hani burda dedik ya isteyen her şeilde arar diye; şuan sana diyorum şekerim o lafı. ıstesen her yoldan hopp diye ararsın.

canlarımmmm bugün ben aradımm :)) inat yaptım hep meşguldu ama calasaya kadar aradımm. we cıkdı uyuyormş ben uyandırdım. beyaa konusduk yarım st felan. arayamamsının sebebi para konusuymuş bide aramızın bozuk olması. gayet güzel konuşduk.bugün izne cıkamamış yarın cıkacakmış.2 hafta önce erzuruma gitmiş askeri ehliyet almaya.cok rahattı keşke gelmeseydım felan dedi. martın 10-12 si gibi siirtte gitceklermiş şuanda hazırlanıyorlarmış.halalarıyla felan benım hakkımda konşmuşlar aranız nasıl dediğinde şuaralar biraz bozuk demiş.nie demişler.oda bende saklı kalsın demiş. işte beyaa anlattı ne olup bittiğini. arkadaşı izne cıktıgında benimkinin hesabından para cekmiş.50sini borclarına vercekmiş. kendi telimide yarın veya haftaya göndericem aileme dedi. siirte gittiğimizde sadece haftada 5 dk konusma imkanı veriyorlarmış carşı iznide yokmuş dedi ( bi konuda gene inatlaştık 5 dk o sen söle dio ben sen söle diorum... :) ya söle yada kapatıcam dedim.hadii dedi :) sonra o söyldi işte. gayet güzelldii..yarın konuşuruz dedim.tamam dedi grş dedim öle kapattım:):):) ohhhhhhh içimmmm rahatladıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…