- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
- Konu Sahibi Gunisigi bu
-
Herkes onu hakli buluyor...bu evvelindede hic ama hic askerlik mevzusunu dahi acmazdi ki hep gitmicem derdi benimde dusuncem ya kacis olmazda 4 sene sonrada bedelli cikmassa yuregim cok sikkin...Canım zaten geciktireceği kadar geciktirmiş bence yapsın yüksek lisansı hiç surat asma sen de. Ya da aileden çevreden birisi konuşsun bazen erkekler kadınların sözünü dinlemeyeyim de ne yaparsam yapayım diye düşünüyor belki onların önerisi daha işe yarar.
Ya 4 sene sonrada bedelli cikmassa diye ...ya bi cocuk daha olursa diye..Bir de gitse Bebek'le evde yalnız kalacaksınız maaş vs de olmayacak siz çalışıyorsanız da hem eve hem askere bakmak gerekecek
Siz neden ille de hemen gitsin istiyorsunuz ki
Oncesindede hic gitme duauncesi cikmadi agzindan hep gitmem ben diyodu bende bu kadar dert edicegimi o zaman fark edememisim maalesefBedelli çıkar muhtemelen. Anlamadığım madem bu kadar dert ediyordunuz askerlik meselesini, neden askere gitmeden evlendiniz çocuk yaptınız? Şimdi gitse çok mu iyi olacak?
Ya 4 sene sonrada bedelli cikmassa diye ...ya bi cocuk daha olursa diye..
Ya 4 sene sonrada bedelli cikmassa diye ...ya bi cocuk daha olursa diye..
Canım benim eşim şuan askerde. 8 aylık aylık bir kızımız var. O giderken 3 aylıktı daha. O kadar zor oldu ki bunu biraz tahmin ediyorsundur. Tecili bitti gitmek zorunda kaldı. Yuksek lisans hakkinida kullanmisti oda bitti vsvs. Hatta konu acmistim atandigi kurumun erteletme hakkı var diye. Ama burdaki herkes bana gidip gelsin kurtulun dedi. Gerćekten üzerimden bir yuk kalktı. Yaklasık 45 gunumuz var teskeresine. Zor bir surec oldu ama şuan iyi ki gitmiş diyorum.İyi aksamlar kizlar lutfen beni bi nebzede olsa icimi rahatlatikcak evime huzur katican tavsiyelere ihtiyacim var ..
2 yillik evliyim ..Bir kizim var Alah bagislasin 9aylik..Esimin bu sene askerlikte tecil hakki son buldu .Kendisi ogretmen ve sirf o 6 aydan kacmak icin senelik yuksek lisanssa basladi.Ben cildirmak uzereyim bi 4 sene daha ne olucak, nasil sonuclanicak, bedelli cikacakmi tekrar diye dusunmek istemiyorum ve haliyle esime karsi cok sinirli be suratsiz davranislarim oluyor istemsiz napmaliyim bu sure zarfinda
Tamam ,canim hayirlisi olsun diyorum ama yok kendimi kandiriyorum...
görümcm 6 yasındkı cocuguyla gıtmıstı artık ertleyemmslerdı bedellıde cıkmamıstı bıde uzun donem cıkmıstı. tek avantajı guzel bı sehır ve maaslıydı.Ya 4 sene sonrada bedelli cikmassa diye ...ya bi cocuk daha olursa diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?