- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Gunisigi bu
-
Koskoca adam ya ayip ayippp. Dede olunca yapar artik askerligi..İyi aksamlar kizlar lutfen beni bi nebzede olsa icimi rahatlatikcak evime huzur katican tavsiyelere ihtiyacim var ..
2 yillik evliyim ..Bir kizim var Alah bagislasin 9aylik..Esimin bu sene askerlikte tecil hakki son buldu .Kendisi ogretmen ve sirf o 6 aydan kacmak icin senelik yuksek lisanssa basladi.Ben cildirmak uzereyim bi 4 sene daha ne olucak, nasil sonuclanicak, bedelli cikacakmi tekrar diye dusunmek istemiyorum ve haliyle esime karsi cok sinirli be suratsiz davranislarim oluyor istemsiz napmaliyim bu sure zarfinda
Tamam ,canim hayirlisi olsun diyorum ama yok kendimi kandiriyorum...
Nişanlım yarın askere gidiyor 3 ay önceki aklım olsa tecilini bozmaz bedellinin vurmasını beklerdim. Kendini hazır hissetmiyorsa zorlama sonuçta bu görev yürekten gelmeli akışına bırak canım..İyi aksamlar kizlar lutfen beni bi nebzede olsa icimi rahatlatikcak evime huzur katican tavsiyelere ihtiyacim var ..
2 yillik evliyim ..Bir kizim var Alah bagislasin 9aylik..Esimin bu sene askerlikte tecil hakki son buldu .Kendisi ogretmen ve sirf o 6 aydan kacmak icin senelik yuksek lisanssa basladi.Ben cildirmak uzereyim bi 4 sene daha ne olucak, nasil sonuclanicak, bedelli cikacakmi tekrar diye dusunmek istemiyorum ve haliyle esime karsi cok sinirli be suratsiz davranislarim oluyor istemsiz napmaliyim bu sure zarfinda
+1Herkes aman gitmesin bilmem ne modunda sasirdim.Evli değilim sevgilim askerliğini Hakkari de yapmis.Terörün ortasında abim de keza öyle doğuda yapti.Asker beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bu vatani görev Eşinizin rahat uyumasi için askerlerimiz bu sogukta nöbet tutuyorsa.Eşinizin de tasin altina elini koymasi lazim.Duygusal düşünüyorum bilmiyorum belki ama vatani görevden kaçan bi es istemem.Size hak verdim er geç bedelli gelmezse gidecek.Kacisi yok.
Herkes aman gitmesin bilmem ne modunda sasirdim.Evli değilim sevgilim askerliğini Hakkari de yapmis.Terörün ortasında abim de keza öyle doğuda yapti.Asker beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bu vatani görev Eşinizin rahat uyumasi için askerlerimiz bu sogukta nöbet tutuyorsa.Eşinizin de tasin altina elini koymasi lazim.Duygusal düşünüyorum bilmiyorum belki ama vatani görevden kaçan bi es istemem.Size hak verdim er geç bedelli gelmezse gidecek.Kacisi yok.
Herkes aman gitmesin bilmem ne modunda sasirdim.Evli değilim sevgilim askerliğini Hakkari de yapmis.Terörün ortasında abim de keza öyle doğuda yapti.Asker beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bu vatani görev Eşinizin rahat uyumasi için askerlerimiz bu sogukta nöbet tutuyorsa.Eşinizin de tasin altina elini koymasi lazim.Duygusal düşünüyorum bilmiyorum belki ama vatani görevden kaçan bi es istemem.Size hak verdim er geç bedelli gelmezse gidecek.Kacisi yok.
iyide suan askere gitsinde ölsün mü adam allah askıan duruma bak bu zamanda askere gidlilmez yanii 30 degil 100 bin isteseler vercen valla bedelli icinİyi aksamlar kizlar lutfen beni bi nebzede olsa icimi rahatlatikcak evime huzur katican tavsiyelere ihtiyacim var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?