Askere gitti

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
36
Edirne
benim canım bitanem hayatım herşeyim askere gitti nasıl geçer günler offfffffffffff offffffff
uzun dönem 15 ay da az değilki eylülün 1inde gitti daha 4 gün geçti geçmıyo işte sanki 1 yıl oldu.ankara etimesgutta tank şöförü sevgilisi kocası yada tanıdığı buraya giden varmı nasıl biyer iyimi acaba dağıtımı nereye olur offff offfmafoldumbensenağlama

Allah kavuştursun canım üzülme :1hug:
bende bekliyorum inş. 10 gün sonra kavuşucam tamamen :Saruboceq:
darısı başına yerimseniben

canım benim erkek arkadasım acemi birliginde etimesgutta tank soforuydu:) hergun arardı kalabalıkmıs biraz sıra bekliyodu:sinifsinif: ama hergunde arardı... tek sikayeti havalardı cok fazla degişiyomus geceleri ayaz oluyomus onun dısında iyiydi hersey

dagıtımda erzuruma dustu.. genelde ordan cıkanlar istanbula gidiyorlarmıs diyolardı ama sanırım artık heryere yolluyolar

erzuruma gittigine ben sukrettim teror bolgesi degil allahasukur.... canım bende kocaelideyim erzurum cok uzak ama sagsalim dondukten sonra beklemek sorun degil... hem zaten 3 ayda bir izne cıkabiliyorlar.. senin sevgilin daha yeni gittigi için alısamadın tabi zamanla alısıyosun merak etme.. bellide olmaz belki yakınınada duser:)

Benim nişanlımda Ankara etimesgutta tank şöförüydü acemi birliğinde
sonra Diyarbakıra düştü (=
Allah kavuştursun canım

Allah kavuştursun canım
sayılı gün geçiyor
bunu yaşayan biri olarak söyleyeyim sana

canım öncelikle allah kavuştursun
bnm nişanlımda aralıkta gidecek kısa dönem olarak
canını sıkma sadece dua et
bnm bi arkadaşım etimesgutta yapmıştı acemiliğini
usta birliğide kıbrısa düştü
sen canını sıkma sadece dua et iyi olması için sayılı gün çabuk geçer

Canım ya, bu kadar olur yani...

Benim sevgilim Etimesguttan Edirneye düştü.

Ama tank şöforu değildi. Tankçı Er olarak gitti ama piyade idi. Edirnede de piyade inzibat oldu.
Sen de Edirnedeymişsin, belki oraya düşer belli mi olur...

Umutsuz olma canım...
:1hug:

Ayrı olmak gerçekten çok zor anlayabiliyorum canım benim
ama sayılı gün çabuk geçiyor inan bana..
Benim erkek arkadaşım askerde değil ama 3 aydır köyünde ailesinin yanında
İlk zamanlar zaman hiç geçmiyordu (aynı sınıftayız biz) ama yavaş,yavaş
İnsan alışıyor yokluğuna..Sende alışacaksın herkes gibi:1hug:

Askerlikte 3 ay değil sonuçta ama duyduğun özlem malesef ayına bakmıyor:gitme:
Benimki de seneye asker inşallah..Hazır yokluğuna da alışmışken oda çıksa aradan ne iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…