Rahatlık degisiklik gösterir tabiki dogu- batı degil aynı tugaya baglı taburlara göre bile farklılık gösteriyor , benim görüsüm dogu ve batının esit olmadıgı dogunun sartlarının cok daha zorlu oldugu..
neyse cokta uzatmamak lazım birileri batıda birileri doguda yapıyor
hasretmis uzaklıkmıs mesafeymis pekte önemli degil sag saglim gelicek olduktan sonra sabrın mukafatını alıcak olduktan sonra..
aramaz olurmuyum hergeçen gün daha çok büyüyor özlemi içimde.ilk gün sanki daha iyiydi 2.kötü sonra3.daha kötü 4.berbat günüm.gittiğini anlıyorsun bu şehirde olmadığını ilk zamanlarda daha gitmemiş gibi gelıyor ama sonra hep onu istıyosun onu arıosn bugün 9.gün 10 günde aynı kötü oluck biliyorum onu hep arıycm keşke yanımda olsa ben ona dır dır yapsam o bana kıskançlık yapsa ben ona kıskançık yapsam kavga etsek yeterki olsa yanımda bizim hiç bir kavgamız 24 saat süremedi dargın durmadık hiç seni sevıyorum demedn kapatmadk telefonu hiçbir telefn görüşmesnde.keşke olsa tarışsak sonra seni sevıyorum desek.şimdi daha yenı gitti yaa birazcık yoklugunu cekeceksın sonra alışıyorsun ama.. eskısı gibi aramıyorsun oyle diyeyım
diyarbakırmı kötü benimki şırnakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?