Askere gitti

Herkezin düsüncesi farkli olabilir tabiki..
Haklisin sag saglim gelsinlerde en önemlisi o
vereliniortak

kesinlikle önemli olan sağ ve salim olarak gidip dönmeleri
hasret hiçbişi...

ben daha sevgilimi gondermedim aralıkta gitmeyi istiyor bakalım.Ama bugun haberleri dinlerken içim cız etti gozumden yaş geldi.ben nasıl kıyıp gondericem sevgilimi okulu yeni bitti acaba birkaç yıl ertelettirsek mi şu olayı

Hayatımız cabuk duzene girsin biran once iş bulup evlenelim diye bakıyoruz ama buaralar sanki kurtacılımı falan sallantıda bazı şeyler(

Allah kavuştursun. ne zordur beklemek çok iyi bilirim. 3 ay oldu benim aşkım geleli.
Rabbim yardımcısı olsun bekleyenlerin ama öncelikle askerlermizin tabiki.

şimdi daha yenı gitti yaa birazcık yoklugunu cekeceksın sonra alışıyorsun ama.. eskısı gibi aramıyorsun oyle diyeyım
aramaz olurmuyum hergeçen gün daha çok büyüyor özlemi içimde.ilk gün sanki daha iyiydi 2.kötü sonra3.daha kötü 4.berbat günüm.gittiğini anlıyorsun bu şehirde olmadığını ilk zamanlarda daha gitmemiş gibi gelıyor ama sonra hep onu istıyosun onu arıosn bugün 9.gün 10 günde aynı kötü oluck biliyorum onu hep arıycm keşke yanımda olsa ben ona dır dır yapsam o bana kıskançlık yapsa ben ona kıskançık yapsam kavga etsek yeterki olsa yanımda bizim hiç bir kavgamız 24 saat süremedi dargın durmadık hiç seni sevıyorum demedn kapatmadk telefonu hiçbir telefn görüşmesnde.keşke olsa tarışsak sonra seni sevıyorum desek.onu aramazmıyım ya hergeçen gün daha çok arıyorummafoldumben

Öncelikle Allah kavuştursun canım,gittiği gibi dönüşünüde görürsün iyşallah,ama sen daha ilk günlerden böyle yaparsan zor geçer onu beklemek,hepimiz özlüyoruz hepimiz merak ediyoruz bir sesini duyabilmek için saatlerce bekliyoruz arasın diye,ve hiçbir sorundan bahsetmiyoruz sadece onu dinlemek ve onu mutlu etmek sesimizi duyurarak,ama bu günlerde geçicek eminim ben daha dün gönderdim gibi ama tam 1 ay oldu nasıl geçti anlamadım daha eski bekleyenler var onlar ne yapsınlar yada hiç göremeyenler var hepimiz birgün şafakları bitirip kavuşucaz eminim:1hug:

Allah kavuştursun. Beklemek çok zor olmalı..
Benim sevgilim de Kasımd gidecek uzun dönem... nereye gider bilinmez

Blnk aynı şeyleri ben de yaşadım hala yaşıyorum benim de sevgilim etimesgutta kısa dönem yapıyor gideli 1 ay oldu ilk iki hf dayanılmaz oluyor gerçi hala içimde atılmayan bi sıkıntı var ama günleri sayıp ayların da geçebildiğini anlayınca bu sıkıntı duygusu sabrı da yanında getiriyor beklemek tek çare nasıla geçecek

yerimseniben neden olmasın gerçi seninki geldi benimki oradan gidiyor ama olsun

bak bugun ayın 11 demekki geçiomuş be güzelim.bzimde şaka 254.allah kavuştursun

sakız falımda bir fal çıktıki acaba dıorm şimdi
o mardin dağlarında er
bir kaç ay içinde döner
gelir gelmez istyeck
yakışkln şimdi asker
mardin değil ankarada şuan fala bakın ya

allah kavuştursun cnm hepimizi benimkide asker 4ay önce gitti çok zor gelmişti geçmez bu günler diyordum ama iyi yada kötü bi şekilde geçiyor bende böyle yeni gidenlerle teselli buluyorum en azından benimkinin 4ayı geçti diyorum benimki bilecikte yaptı acemiliğni şimdi elazığda

bu konuyu açalı 8 ay oldu sevgilim istanbul tuzlaya düştü.bana yakın istediğim zaman gidip görebildiğim için sevindim.ne diyeyim 8 ay olmuş ama daha dün gibi ayrılırken ağlaşmalarımızı hatırlıyorum.teonun söylediği gibi ''nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor.offf off gelsede kurtulsak bu ayrılıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…