• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere gitti

hayırlısı ile döner inşallah sağ salim

gunde 2 3 sefer arıyormuş şimdilik daha ne istiyorsun

zamanla hem sen hem o alışır :teselli:

Allah korusun hepsini
:Saruboceq:

of arıo ama 2 dk bile konuşamıyoz ne soracağımı ne kouşacağımı şaşırıyorum hemen kapatıyorz.daha önce hiç bu kadar çok ayrı kalmadk en uzun ayrığmz

allah banave benim gibi olanlara sabır versin miracle11 allah sanada sabır versin.

hımm demek bizim burda...Allah kavuştursun canım tez zamanda geçsin günlerin

benim erkek arkadaşımda Ankara'da yaptı acemiliğini
koskoca bölükten sadece 2 kişi doğuya gidicekti
ve şans işte benimki Van Başkale sınıra düştü =(
pozitif olmaya bak canım
ve de yokluğuna alış çünkü her daim yanında olamıcak özel günlerde çok isticeksin ama malesef diceksin
askerliğin tüm zorlukları seni bekliyo olucak
ama sen yılma tamam mı?
sabredersen kazanırsın..
bak benim 25 günüm kaldı başkalede şehit var o şehit benim aşkımın asteğmeni.. ve bugün benim aşkım o asteğmenle sabah birlikteydi düşünebiliyo musun??
ama sabır metanet güç kuvvet ve şans seninle olsun canım
hayırlısı nereyse oraya düşsün
doğu batı diye ayırım yapmak istemem sende yapma..
hayırlı tezkereler diliyorum
inş. bizimkisi kadar zor bi askerlik olmaz!
bol sabırlar

diyarbakıra düşse ii ben şuan d.bakırdayım bi çok yeri cennet buranın kendim 14 yıl askeriyede kaldım resmen tatl yapıyorlardı benim kocacım d.bakıra düşsün çok istdim ama olmadı şimdi tunceli yolunda gözüm senağlama

Allah kavustursun canim..
Bende bekliyorum benimkide Erzincanda, 70 Günümüz kaldi insallah..
Ama bunu söylemeden gecemeyecegim:
Lütfen dogu bati ayrimi yapmayin kizlar, sonucta heryer bizim vatanimiz bizim topragimiz...Heryerde asker olmasi gerekiyor ve böyle dogu-bati ayrimi yapilinca ben cok üzülüyorum....

benim canım bitanem hayatım herşeyim askere gitti nasıl geçer günler offfffffffffff offffffff
uzun dönem 15 ay da az değilki eylülün 1inde gitti daha 4 gün geçti geçmıyo işte sanki 1 yıl oldu.ankara etimesgutta tank şöförü sevgilisi kocası yada tanıdığı buraya giden varmı nasıl biyer iyimi acaba dağıtımı nereye olur offff offfmafoldumbensenağlama

canım benimki de acemiliği orda yaptı şuan bolu da komando.ilk günler gerçekten zor oluyo.bu yüzden kendine uğraşılar bulmaya bak. neredeyse hergün arıyordu telefon klübesinden..

orada sürgün olanlar varmış hep.sürekli intiharlar oluyormuş.o yüzden onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyomuş..

yemek konusunda titizliğine bağlı benimki 1 ayda 12 kilo verdi ordayken :teselli:

Arkadasım yanlıs anlama da dogu-batı ayrımı illaki oluyor olmak zorunda
Simdi terör bölgesinde askerlikle batıda askerlik yapmak bir mi sence?
En basta psikolojik cöküntü- çarsı yok ctesi pazar yok gece gündüz yok ama batıda öyle mi
Hersey bi yana da en önemlisi '' ÖLüm korkusu- Kaybetme korkusu''.Bunun üzerine de söylenicek pek bi laf kalmıyor zaten
Allah kavustursun canim..
Bende bekliyorum benimkide Erzincanda, 70 Günümüz kaldi insallah..
Ama bunu söylemeden gecemeyecegim:
Lütfen dogu bati ayrimi yapmayin kizlar, sonucta heryer bizim vatanimiz bizim topragimiz...Heryerde asker olmasi gerekiyor ve böyle dogu-bati ayrimi yapilinca ben cok üzülüyorum....

orada sürgün olanlar varmış hep.sürekli intiharlar oluyormuş.o yüzden onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyomuş..

yemek konusunda titizliğine bağlı benimki 1 ayda 12 kilo verdi ordayken
onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyor ne demek anlamadım
yemekler pek iyi değil galiba benim aşkım yemek ayırıyor kesin zayıflyck iştahım yok dıyor zaten.sabah yarım domates yarım badem çıkıomş.yemekler iyi değilmiş galiba.

Arkadasım yanlıs anlama da dogu-batı ayrımı illaki oluyor olmak zorunda
Simdi terör bölgesinde askerlikle batıda askerlik yapmak bir mi sence?
En basta psikolojik cöküntü- çarsı yok ctesi pazar yok gece gündüz yok ama batıda öyle mi
Hersey bi yana da en önemlisi '' ÖLüm korkusu- Kaybetme korkusu''.Bunun üzerine de söylenicek pek bi laf kalmıyor zaten

Ben bu askerlik sürecinde bir cok asker sevgilileriyle tanistim..Batida cok rahat olanda var cok berbat durumda olanlarda var.. Doguda cok rahat askerlik yapanda var cok zorluk cekende var..
Bati herzaman iyi.. Dogu herzaman kötü diye bisey aslaaaaa yok..

Ölüm korkusu-Kaybetme korkusu diyosun ama bizim yarina cikma garantimiz varmiki???
Ölüm gelecekse batidada gelir dogudada, denizdede gelir dagdada

Bizim tabiki garantimiz yok ama diken üstünde oturmak ne demek bilmedigin icin bu sekilde konusabiliyorsun sanırım..cıkan tüm haberlerde her olay da kalbinin en icinin nasıl cız ettigini biliyormusun sen ..peki onun ismi okunmasın diye yalvarmayı
Ben su an askerimin nerde oldugunu bilmiyorum bu kadar olayın arbedenin icinde su an nerde nefes aldıgını bilimiyorum.. ben doguyla batıyı bir tutmuyorum - siz esit olarak görüyorsanız bunca seye ragmen birsey de demiyorum.

Su siteyi azıcık takip ederseniz bizde ki korkuyu anlamanıza yardımcı olabilir belki..Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir - Anasayfa - Turkish General Staff Official Web Site - Main Page

Bizim tabiki garantimiz yok ama diken üstünde oturmak ne demek bilmedigin icin bu sekilde konusabiliyorsun sanırım..cıkan tüm haberlerde her olay da kalbinin en icinin nasıl cız ettigini biliyormusun sen ..peki onun ismi okunmasın diye yalvarmayı
Ben su an askerimin nerde oldugunu bilmiyorum bu kadar olayın arbedenin icinde su an nerde nefes aldıgını bilimiyorum.. ben doguyla batıyı bir tutmuyorum - siz esit olarak görüyorsanız bunca seye ragmen birsey de demiyorum.

Su siteyi azıcık takip ederseniz bizde ki korkuyu anlamanıza yardımcı olabilir belki..Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir - Anasayfa - Turkish General Staff Official Web Site - Main Page

Askerinin nerde oldugu bilmemen tabikide seni daha tedirgin ediyordur anliyorum...
Ama benim demek istedigim heryer bizim ülkemiz, heryerde asker olmak zorunda...
Yukardada söyledigim gibi rahatlik konusunu dogu-bati ile ölcülmez...

onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyor ne demek anlamadım
yemekler pek iyi değil galiba benim aşkım yemek ayırıyor kesin zayıflyck iştahım yok dıyor zaten.sabah yarım domates yarım badem çıkıomş.yemekler iyi değilmiş galiba.

yani üstleri tarafından kötü muameleye maruz kalan çok insan biliyorum.dayak bile yiyenleri var.bizimkiler gittiğinde okadar srgün olanların içinde temiz vukuatsız oldukları için öncelikli oluyorlar her konuda. evet yemekleri hiç iyi değilmiş.bnmki yemek yenilen kapların düzgün yıkanmadığını pislik içinde olduğunu söyledi.baya da bi zayıfladı yani.

genelde ordan kıbrıs a yolluyorlarmış.bnmkide tank şöfrü olmuştu acemilikte.işte muayene sonuçları temiz olunca direk komando oldu =( bolu doğuyla bağlantılı tek yer

Allah kavustursun canım.. hayırlı teskereler dilerim..
şimdi daha yenı gitti yaa birazcık yoklugunu cekeceksın sonra alışıyorsun ama.. eskısı gibi aramıyorsun oyle diyeyım.

Rahatlık degisiklik gösterir tabiki dogu- batı degil aynı tugaya baglı taburlara göre bile farklılık gösteriyor , benim görüsüm dogu ve batının esit olmadıgı dogunun sartlarının cok daha zorlu oldugu..
neyse cokta uzatmamak lazım birileri batıda birileri doguda yapıyor
hasretmis uzaklıkmıs mesafeymis pekte önemli degil sag saglim gelicek olduktan sonra sabrın mukafatını alıcak olduktan sonra..
Askerinin nerde oldugu bilmemen tabikide seni daha tedirgin ediyordur anliyorum...
Ama benim demek istedigim heryer bizim ülkemiz, heryerde asker olmak zorunda...
Yukardada söyledigim gibi rahatlik konusunu dogu-bati ile ölcülmez...

Back
X