Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim canım bitanem hayatım herşeyim askere gitti nasıl geçer günler offfffffffffff offffffff
uzun dönem 15 ay da az değilki eylülün 1inde gitti daha 4 gün geçti geçmıyo işte sanki 1 yıl oldu.ankara etimesgutta tank şöförü sevgilisi kocası yada tanıdığı buraya giden varmı nasıl biyer iyimi acaba dağıtımı nereye olur offff offfmafoldumbensenağlama
Allah kavustursun canim..
Bende bekliyorum benimkide Erzincanda, 70 Günümüz kaldi insallah..
Ama bunu söylemeden gecemeyecegim:
Lütfen dogu bati ayrimi yapmayin kizlar, sonucta heryer bizim vatanimiz bizim topragimiz...Heryerde asker olmasi gerekiyor ve böyle dogu-bati ayrimi yapilinca ben cok üzülüyorum....
onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyor ne demek anlamadımorada sürgün olanlar varmış hep.sürekli intiharlar oluyormuş.o yüzden onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyomuş..
yemek konusunda titizliğine bağlı benimki 1 ayda 12 kilo verdi ordayken
Arkadasım yanlıs anlama da dogu-batı ayrımı illaki oluyor olmak zorunda
Simdi terör bölgesinde askerlikle batıda askerlik yapmak bir mi sence?
En basta psikolojik cöküntü- çarsı yok ctesi pazar yok gece gündüz yok ama batıda öyle mi
Hersey bi yana da en önemlisi '' ÖLüm korkusu- Kaybetme korkusu''.Bunun üzerine de söylenicek pek bi laf kalmıyor zaten
Bizim tabiki garantimiz yok ama diken üstünde oturmak ne demek bilmedigin icin bu sekilde konusabiliyorsun sanırım..cıkan tüm haberlerde her olay da kalbinin en icinin nasıl cız ettigini biliyormusun sen ..peki onun ismi okunmasın diye yalvarmayı
Ben su an askerimin nerde oldugunu bilmiyorum bu kadar olayın arbedenin icinde su an nerde nefes aldıgını bilimiyorum.. ben doguyla batıyı bir tutmuyorum - siz esit olarak görüyorsanız bunca seye ragmen birsey de demiyorum.
Su siteyi azıcık takip ederseniz bizde ki korkuyu anlamanıza yardımcı olabilir belki..Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir - Anasayfa - Turkish General Staff Official Web Site - Main Page
onlarla kimsenin uğraşmaya vakti olmuyor ne demek anlamadım
yemekler pek iyi değil galiba benim aşkım yemek ayırıyor kesin zayıflyck iştahım yok dıyor zaten.sabah yarım domates yarım badem çıkıomş.yemekler iyi değilmiş galiba.
Askerinin nerde oldugu bilmemen tabikide seni daha tedirgin ediyordur anliyorum...
Ama benim demek istedigim heryer bizim ülkemiz, heryerde asker olmak zorunda...
Yukardada söyledigim gibi rahatlik konusunu dogu-bati ile ölcülmez...