• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere ne alınır

kars fena soguktur, ailemin yarisi orda yapti askerligini..
ee malum önümüzde kis oldugu icin, onu sicak tutacak seyler al derim bence=)

ah asker beklemek ne güzel ve ne zor şeydir...1 ay oldu geleli ya çok tuhaftı ogünler ...ben hiç bişey yollamadım ama yaa mendil işleyip vermiştim onuda evde sakladı sanki evde sakla die verdim o mendili insan alır askere götürür..ama mendili verdiğimde teskereye 1 ay mı ne vardı

hmmm :( offff şafağın sökmesine 10 ay var

şimdi sana günler geçmez gelior ama biraz zaman sora asker bekleyeme alışıcan hatta teskereyi aldığında bi afallayacan yabancılarsın bile onu ama süper duygu sanki yeni evliymişsiniz gibi olur zaten seni çok özlemiş olucak illaki peşinden ayrılmaz kız:D inşallah çabuk geçicek merak etme

olur fakat çok aşırı tuzlu oluyot 1000 tl yolda gidecek :gitme:

oo evet gerceken tuzluymus..
fazla tuz gozlere zararli:D

valla gercekten cok zor hani yollarda pek duzgun degilki arabayla yada otobusle git desem
..
ama ii moral olurdu soyle bi surpriz yapip ben geldiim desen..
THYden degilde ucuz firmalardan bak canm bide onceden alinca bayagi fark ediyo fiyatta

o zmn care yok ya gitmiceksin yada orda bi gun fln kalacak biyer bulmalisin
ikiside cok zor ama napalim fisfisfis

sen hediyeye karar verdinmi atkimi olucak?

tatlim kars oldugu icin sorun olurmu kalman bilmiorum ama benimki antepte askerlik yapiyor.Ben izmirdeyim Antepte kucuk bir izmir gibi.Oyusden ben kalabildim.Cookk dusundummm bende senin gibi napsam ne etsem ucaktan inip el sallayip geri donmem gerekiodu ucak saatler ole ters.Bende bi otel ayarlayip orada kaldim.Birde belli gunlerde ona koliler gonderdim,icine asker coraplari(cnku askerlerin nefret etttigi sey corap yikamaktir)koltukalti ralonu mesela adidasin...tras kopugu,paket paket sipsevdi:) (ask sakizi ya) :)sigara 1 2 paket,cabuk corba paket paket..Orda icer icleri isinir cocuklarin..Sicak su bulabilirler ama corba bulamazlar her an.Bide bunlari icebilmesi iicn ona ozel bir nescafe bardagi yollarsin..iste tamammmmmmm

yha aslında bikaç şey aldım ek olarak bi kaç şey yollamayı düşünuyorum fakat karar veremedim
2 kazak,çorap,el kremi ıslak mendıl ,necafe, sıcak çıkolata,ıhlamur,adaçayı,nanelımon,,böğürtlen sallama çay aldım

yeterli bence bunlar..bide karsin neresinde askerlik yapiosa orada bi otel ayarlayabilirsin.Guvenilir olmasi sartiyla.benimki carsi izninde iyice arastirdi o buldu oteli

Back
X